2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Günaydın herkese , dün kan vermiştim sonuçları şimdi çıktı AST ve ALT yüksek çıkmış ne demek oluyo bilen var mı
Canim benimde yuksek cikti sali günü gidicem doktora karaciger enzimleri ile ilgili dedi bahartli yagli yeme bakıcaz nedenine dedi ama.korkulcak bisey su donem icin değilmiş

Benim de bugün 21+5, tüp bebek ve hala hissedebilmiş değilim. Bebeğim de ultrasonlarda kıpır kıpır bir çocuk değil baya sakin ayrıca ilk gebelikte geç hissetmenin normal olduğu söyleniyor. Doktorum 24.haftaya kadar yolu var merak etme demişti.

Canim benimde yuksek cikti sali günü gidicem doktora karaciger enzimleri ile ilgili dedi bahartli yagli yeme bakıcaz nedenine dedi ama.korkulcak bisey su donem icin değilmiş
Benim doktor da vitaminleri bırak haftaya bi daha kan ver dedi . Ama internete bakınca insanın morali bozuluyor tabi , inşallah salı günü alırsın güzel haberleri

Benim doktor da vitaminleri bırak haftaya bi daha kan ver dedi . Ama internete bakınca insanın morali bozuluyor tabi , inşallah salı günü alırsın güzel haberleri
Ya su internet zaten mahvediyo insani en basit seye bile panikletiyo en guzeli doktorun verdiği bilgi dogrultusunda ilerlemek

Canım ben 6 temmuzdaki mesajımda yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım,oğlum olacak benim

Merhaba arkadaşlar bir süredir giremedim buraya umarım iyisinizdir. Bu hafta tatildeydik. Dinlenmek yerine yoruldum yarın da sınavım var 2 oturum sizden dua bekliyorum. Yıl boyu emek verdim önümüzdeki yıl bebekle çalışabilir miyim bilmiyorum.oglumun şansına bu yıl gönlüme göre sonuç alabilmek istiyorum.

Merhaba,
37
Balikesir
12 mart
17 aralik
Bas donmesi
Merhaba ben by mesajı yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım Yaşım 38 oldu Bebişim de erkek.

Kızlar kasik ağrısı var dünden beri gece ağrıdı baya tuvalete gidiyom özellikle idrarımı bitirken bıçak saplanıyor kasigima sanki enfeksiyon mu bu acaba koronami yapıyor

37
İstanbul
7 Mart
12 Aralık
Erkek

Kızlar selam. Randevudan geliyorum. 4 cm erken dogum riski görünmüyor dedi. Ama o an araya kaynadı . Nedir bu 4 cm dedigi şey acaba

Rahim ağzı uzunluğudur canım 43mm benim de yani 4.3 cm. Doktor bana da rahim ağzı kapalı ve düz. Açılma riski yok dedi
AA tamam milimetre olarak duymaya alıştım grupta demekki o yüzden yabancıladım. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…