- 25 Şubat 2016
- 7.745
- 12.912
- 248
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.881
12 sinde gideceğim İnşallah canım 19+6 oluyorSen ne zaman gideceksin canım doktora
Canim benimde yuksek cikti sali günü gidicem doktora karaciger enzimleri ile ilgili dedi bahartli yagli yeme bakıcaz nedenine dedi ama.korkulcak bisey su donem icin değilmişGünaydın herkese , dün kan vermiştim sonuçları şimdi çıktı AST ve ALT yüksek çıkmış ne demek oluyo bilen var mı
Kızlar 19+2 halen hissedemedim bebeğimi bugünde birisi keyfimi kaçırdı hissediyor musun dedi yok dedim kardeşi hissetmemiş 4.5-5 aylık olmuş sonra bebekte sıkıntı varmış zaten büyüyememiş kaybetmiş keyfim kaçtı resmen yarın doktora gitmek istiyorum daha bi hafta oldu ama bebeğimi görmek istiyorum
Benim de bugün 21+5, tüp bebek ve hala hissedebilmiş değilim. Bebeğim de ultrasonlarda kıpır kıpır bir çocuk değil baya sakinMerhaba öncelikle insAllah herkes bebeklerini sağlıcakla kucağına alırtüp bebek ile hamile kaldım 18+4 haftalık oldum.Daha hiç bir hareket hissetmedim 23 agustosta ayrıntılı ultrason randevum var. 2li 3lü test yapmadım ultrasonda da hareketli bir bebek değil 2 gün önce doktordaydım şimdilik bir şey söylemek erken dedi bu saate kadar durmadan araştırıyorum benim gibi olan var mı diye çok korkuyorum ya bir sorun varsa diye bu arada yaşım 38 cinsiyeti kız
Benim doktor da vitaminleri bırak haftaya bi daha kan ver dedi . Ama internete bakınca insanın morali bozuluyor tabi , inşallah salı günü alırsın güzel haberleriCanim benimde yuksek cikti sali günü gidicem doktora karaciger enzimleri ile ilgili dedi bahartli yagli yeme bakıcaz nedenine dedi ama.korkulcak bisey su donem icin değilmiş
2 hafta sonra cinsiyeti öğrenirsiniz inşallah ya bir sürpriz bekliyorum senden12 sinde gideceğim İnşallah canım 19+6 oluyor
Ya su internet zaten mahvediyo insani en basit seye bile panikletiyo en guzeli doktorun verdiği bilgi dogrultusunda ilerlemekBenim doktor da vitaminleri bırak haftaya bi daha kan ver dedi . Ama internete bakınca insanın morali bozuluyor tabi , inşallah salı günü alırsın güzel haberleri
Canım ben 6 temmuzdaki mesajımda yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım,oğlum olacak benimMerhaba arkadaşlar, aranızda eksik bilgileri olan ve henüz cinsiyet bilgilerinin paylaşmayanlar var. Sizden ricam bu hafta içinde bilgilerinizi bana ulaştırmanız. Bir haftanın sonunda bilgisini paylaşmayan arkadaşları listemizin güncel kalabilmesi adına maalesef listeden silmiş olacağım.
Ben yaptırdım canım işin verdi doktorum ben başka doktorlarada sordum 3 aydan sonra problem olmadığını söyledilerİki gündür dişim ağrıyodu bugün dişçiye gittim ve kanal tedavisi yaptı bu aralar diş tedavisi yaptıran var mı kızlar
Günaydın arkadaşlar, grubumuzun yazışma yoğunluğu arttığı için liste taleplerini bulmakta zorlanıyorum.
Aramıza katılmak isteyen annelerin beni etiketleyerek veya bu mesajı alıntılayarak;
SAT
Tahmini doğum tarihi
Hamilelik belirtilerini yazarsa sevinirim. Sevgiler..
Merhaba ben by mesajı yazmıştım ama gözden kaçmış sanırımMerhaba,
37
Balikesir
12 mart
17 aralik
Bas donmesi
Enfeksiyon olabilir canımKızlar kasik ağrısı var dünden beri gece ağrıdı baya tuvalete gidiyom özellikle idrarımı bitirken bıçak saplanıyor kasigima sanki enfeksiyon mu bu acaba koronami yapıyor
Kaşıntı var mı karaciğer enzimleri alt astGünaydın herkese , dün kan vermiştim sonuçları şimdi çıktı AST ve ALT yüksek çıkmış ne demek oluyo bilen var mı
37Günaydın arkadaşlar, grubumuzun yazışma yoğunluğu arttığı için liste taleplerini bulmakta zorlanıyorum.
Aramıza katılmak isteyen annelerin beni etiketleyerek veya bu mesajı alıntılayarak;
SAT
Tahmini doğum tarihi
Hamilelik belirtilerini yazarsa sevinirim. Sevgiler..
Rahim ağzı uzunluğudur canım 43mm benim de yani 4.3 cm. Doktor bana da rahim ağzı kapalı ve düz. Açılma riski yok dediKızlar selam. Randevudan geliyorum. 4 cm erken dogum riski görünmüyor dedi. Ama o an araya kaynadı . Nedir bu 4 cm dedigi şey acaba
AA tamam milimetre olarak duymaya alıştım grupta demekki o yüzden yabancıladım. Teşekkür ederimRahim ağzı uzunluğudur canım 43mm benim de yani 4.3 cm. Doktor bana da rahim ağzı kapalı ve düz. Açılma riski yok dedi
Yok hiç olmadı , sadece bacak kasılmam dinmiyoKaşıntı var mı karaciğer enzimleri alt ast
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?