- 25 Şubat 2016
- 7.745
- 12.912
- 248
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.861
Çok değişik bişey canım valla nasıl anlatıyım aslında yine toplanma gibi oluo altta doğru yayılıo değişik bişey yani ilk hamileliğimde 32 haftalıkken sürekli kasılmalarım oluodu aslında sürekli oluoduda tecrübeszliğimden normal sanıodum. Sonra doktora söyleyince bu kasılma dedi 2 cm açılmam vardı bu durumu özeldeki doktra söledm 20. Haftadan snra progestan kullanmaya başlamalısın dediKasılma olduğunu bu haftalarda nasıl hissediyorsun canm? Benim önceki gebeliğimde olurdu ama daha ilerleyen haftalarda bebek bir yerde toplanırdı orası sertleşirdi. Ama bu haftalarda da öyle bişey oluyor mu merak ettim.
Anladım canım bi sıkıntı olursa söylerm daha muayeneme 2 hafta falan varCanım doktor ultrasonda da farketmiyor. Sapma olsa da kısa mı değil mi görüyor yani. Bende kanama oldu da baktı ama daha evvel kanama yokken de bi kere sanki kısa ben mi bakayım vajinal demişti. Bakmıştı yoktu. Oluyor. Ama aklına takılmasın yani gidince sor. Benimki 37mm den dramatik bi şekilde 15e düştü. Yani yapısal bir şey herkese olmuyor zaten yüzde 1-2 falanmış.
nilepp1 Merhaba arkadaşlar, aranızda eksik bilgileri olan ve henüz cinsiyet bilgilerinin paylaşmayanlar var. Sizden ricam bu hafta içinde bilgilerinizi bana ulaştırmanız. Bir haftanın sonunda bilgisini paylaşmayan arkadaşları listemizin güncel kalabilmesi adına maalesef listeden silmiş olacağım.
Zofer prilam kadar zararsız mı bilmiyorum ama ben d eski hamileligimde de tek işe yarayan ilaç . Kızımda da kullandımZofer de zararsız mı prilam gibi
Maşallah prensese, gözünüz aydın canımm.Selam dostlar. Bugün kontrole gittim ve sonunda cinsiyeti belli oldu. Doktor parti yapacaksanız yazayım dedi parti yapmayacaktık ama bizim için özel olan bir yerde öğrenmek istedik. Eşimle Bir çok ilki yaşadığımız florya sahilde başbaşa öğrendik oğlumuzun gelmekte olduğunu
Bende dün mide yanmasıyla uyudum. Rüyamda oğlumu gördüm rahmetli babama çok benziyordu, 1 hafta olmuş doğalı tospik bişidi. Babama benziyor diye sevindim. Biz tatarız onunda gözleri çekiktiGünaydınlar bendede mide yanması var cnm dün gece bebeği rüyamda gördüm kendi bebekliğimin aynısı idi hiç bana yüz vermedi ama eşime baba dedi
Aynı benim gibi sizinde özellikle akşamları daha kötüBende 21+1 im bugün ve 10 gündür falan dediğin gibiyim, özellikle midem patlayacak gibi şiş oluyor soda vs içiyorum yok rahatlamiyor. Öğlen ve akşam yemeğinden sonra mahvoluyorum resmen
Onu ekşimesi için vermişti kullanmıştım. Ağrıyada iyi gelir mi ki bilemedimRennie çiğneme tableti yardımcı olabilir ama doktoruna danış öncelikle
Canım cinsiyeti göstermedi ki benim sıpam oyüzden bildirim yapamadım henüzMerhaba arkadaşlar, aranızda eksik bilgileri olan ve henüz cinsiyet bilgilerinin paylaşmayanlar var. Sizden ricam bu hafta içinde bilgilerinizi bana ulaştırmanız. Bir haftanın sonunda bilgisini paylaşmayan arkadaşları listemizin güncel kalabilmesi adına maalesef listeden silmiş olacağım.
Kyliebaci huzur12 H hobidip G gozdeyagiz0735 Z Zysd E efulim5253 B Burcu23 K Kader27 M mali35 Gamoca hasbeee S Sumeyeb Tubdur32 Merco7555 _Peony_ S Simge3421 S sivasli_58 menekse_kokusu D DefneM135 azicikturuncu Ballikabak oksijen88 B bts07
Hayall07 D Dianaa1
C c_ynr38 A Anneler melektir G gamze demirel
S Ssssssb N Nur_ F fischer U uye251606 H HarrypotterseverCandysisters hayazhakis
Ah yaramaz bebişCanım cinsiyeti göstermedi ki benim sıpam oyüzden bildirim yapamadım henüz
Haftaya ayrıntılıya gidicem inşallah ozaman öğrenicezAh yaramaz bebiştamam canım belli olunca yazarsın inşallah.
Çok Teşekkür ederim aslında prensMaşallah prensese, gözünüz aydın canımm.
Bende dün mide yanmasıyla uyudum. Rüyamda oğlumu gördüm rahmetli babama çok benziyordu, 1 hafta olmuş doğalı tospik bişidi. Babama benziyor diye sevindim. Biz tatarız onunda gözleri çekikti
Keşke cinsiyeti ben öğrenmiş olsamda sanada yazsam canımMerhaba arkadaşlar, aranızda eksik bilgileri olan ve henüz cinsiyet bilgilerinin paylaşmayanlar var. Sizden ricam bu hafta içinde bilgilerinizi bana ulaştırmanız. Bir haftanın sonunda bilgisini paylaşmayan arkadaşları listemizin güncel kalabilmesi adına maalesef listeden silmiş olacağım.
Kyliebaci huzur12 H hobidip G gozdeyagiz0735 Z Zysd E efulim5253 B Burcu23 K Kader27 M mali35 Gamoca hasbeee S Sumeyeb Tubdur32 Merco7555 _Peony_ S Simge3421 S sivasli_58 menekse_kokusu D DefneM135 azicikturuncu Ballikabak oksijen88 B bts07
Hayall07 D Dianaa1
C c_ynr38 A Anneler melektir G gamze demirel
S Ssssssb N Nur_ F fischer U uye251606 H HarrypotterseverCandysisters hayazhakis
Sen ne zaman gideceksin canım doktoraKeşke cinsiyeti ben öğrenmiş olsamda sanada yazsam canım
Yazım hatası olmuş canım kusura bakma.Çok Teşekkür ederim aslında prens
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?