2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Çok değişik bişey canım valla nasıl anlatıyım aslında yine toplanma gibi oluo altta doğru yayılıo değişik bişey yani ilk hamileliğimde 32 haftalıkken sürekli kasılmalarım oluodu aslında sürekli oluoduda tecrübeszliğimden normal sanıodum. Sonra doktora söyleyince bu kasılma dedi 2 cm açılmam vardı bu durumu özeldeki doktra söledm 20. Haftadan snra progestan kullanmaya başlamalısın dedi

Anladım canım bi sıkıntı olursa söylerm daha muayeneme 2 hafta falan var

Merhaba arkadaşlar, aranızda eksik bilgileri olan ve henüz cinsiyet bilgilerinin paylaşmayanlar var. Sizden ricam bu hafta içinde bilgilerinizi bana ulaştırmanız. Bir haftanın sonunda bilgisini paylaşmayan arkadaşları listemizin güncel kalabilmesi adına maalesef listeden silmiş olacağım.

Kyliebaci huzur12 H hobidip G gozdeyagiz0735 Z Zysd E efulim5253 B Burcu23 K Kader27 M mali35 Gamoca hasbeee S Sumeyeb Tubdur32 Merco7555 _Peony_ S Simge3421 S sivasli_58 menekse_kokusu D DefneM135 azicikturuncu Ballikabak oksijen88 B bts07
Hayall07
D Dianaa1
C c_ynr38 A Anneler melektir G gamze demirel
S Ssssssb N Nur_ F fischer U uye251606 H Harrypottersever Candysisters hayazhakis

Son düzenleme:
Maşallah prensese, gözünüz aydın canımm.
Günaydınlar bendede mide yanması var cnm dün gece bebeği rüyamda gördüm kendi bebekliğimin aynısı idi hiç bana yüz vermedi ama eşime baba dedi
Bende dün mide yanmasıyla uyudum. Rüyamda oğlumu gördüm rahmetli babama çok benziyordu, 1 hafta olmuş doğalı tospik bişidi. Babama benziyor diye sevindim. Biz tatarız onunda gözleri çekikti

Kızlar bu kasılma nedir diye biraz baktım da başka konularda da yazmışlar. Böyle bir noktada şişlik çıkıntı oluyor ya ben onu bebek bir yerini dayıyor sanıyordum. O kasılmaymış. Sıklığını takip etmemiz gerekiyormuş. Normal mi erken mi endişelendim bi

Canım cinsiyeti göstermedi ki benim sıpam oyüzden bildirim yapamadım henüz

Kızlar devlet Hastanesi'ne kontrole gittim kendi doktorum izindeydi. Üçlü test zamanı geldi yapayım mı dedi hayır diyemedim kan verdim. Bu sabah sonuçlar çıkmış görünüyor ama inanın hiçbir şey anlamıyorum strese girdim. Değerleri yazacağım normal mi sizce ? Daha önce yaptırmış ya da bilgisi olan aydınlatsın lütfen beni çok korkuyorum

Estriol 1.931
AFP. 51.50
HCG. 69331

Sadece bu değerler e nabizda görünüyor grafik falan çıkmıyor. Haftasonu olduğu için elim kolum bağlandı ya

Çok Teşekkür ederim aslında prens

Kovidde 3 günüm gece uyuyamadim kasılma oldu sabah çok baş ağrısı göz ağrısı ile kalktım parol aldım ama hala tam gecmedi sarhoş gibiyim

İki gündür dişim ağrıyodu bugün dişçiye gittim ve kanal tedavisi yaptı bu aralar diş tedavisi yaptıran var mı kızlar

Keşke cinsiyeti ben öğrenmiş olsamda sanada yazsam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…