- 18 Nisan 2022
- 915
- 1.882
- 33
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.801
Progestan akıntı yapıyor dediğim gibi ama ben hiç ağızdan almadım bulantı yapar demişti doktor.Ağızdan
fitil değil de ağzından alıyorum yumuşak tablet progeston
Kasılma nasıl bi şey ben bilmiyorum kuzumKasılma olduğunu bu haftalarda nasıl hissediyorsun canm? Benim önceki gebeliğimde olurdu ama daha ilerleyen haftalarda bebek bir yerde toplanırdı orası sertleşirdi. Ama bu haftalarda da öyle bişey oluyor mu merak ettim.
Ay sen mesajında kısalma vardı o yüzden serklaj yapıldı yazmışsın ben onu kasılma okumuşumKasılma nasıl bi şey ben bilmiyorum kuzumCandysisters yazmıştı çok kasılmam var diye belki yardımcı olur
Karından da ölçülür ama vajinal daha doğru ölçüm veriyorAlttan mı ölçülüyor
İlk gebeliğinse normal canım hissetmemen sakin olKızlar 19+2 halen hissedemedim bebeğimi bugünde birisi keyfimi kaçırdı hissediyor musun dedi yok dedim kardeşi hissetmemiş 4.5-5 aylık olmuş sonra bebekte sıkıntı varmış zaten büyüyememiş kaybetmiş keyfim kaçtı resmen yarın doktora gitmek istiyorum daha bi hafta oldu ama bebeğimi görmek istiyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et yat dinlen bol bolMerhaba, konu da açtım gerçi, serklaj oldum sabah. Tuvalete gitmeye korkuyorum amabüyüğe en azından. Biraz girip oturayım dedim birkaç damla kan geldi. Korkup çıktım. Doktor kanama olmaz dedi. Gerçi herkes olabilir diyor nette. Yine de aramızda yaşayan varsa bi mesaj ayarsa sevinirim.
Onun dışında yatmadım. İşlemden iki üç saat sonra çıktım. Biraz hırpalanmış hissediyorum ama fena da değilim. Ha ama henüz bi rahatlayamadım. Üstünden bi hafta geçsin de. Bakalım inşallah. Doktor sürekli yat dedi. Ne kadar oturabilirim dedim sen yat dedi. Böylesi de çok iyi değil diyorlar ama mecbur dinliyoruz doktoru.
Evet kimyasal falan oldu önceden kesesini bile gördüğüm ilk bebeğimİlk gebeliğinse normal canım hissetmemen sakin ol
Ne salak insanlar var ya. Hamile birine böyle bir laf edilir mi. Zaten korkuyoruz. Cidden sinir bozucu. Bir hafta iki haftaya zaten hissedeceksin eminim ben . İçini ferah tut lütfen.Kızlar 19+2 halen hissedemedim bebeğimi bugünde birisi keyfimi kaçırdı hissediyor musun dedi yok dedim kardeşi hissetmemiş 4.5-5 aylık olmuş sonra bebekte sıkıntı varmış zaten büyüyememiş kaybetmiş keyfim kaçtı resmen yarın doktora gitmek istiyorum daha bi hafta oldu ama bebeğimi görmek istiyorum
Çok normal canım daha hissedememen kötü düşünme lütfen benim 2. Gebeliğim daha 2-3 haftadır hissediyorumEvet kimyasal falan oldu önceden kesesini bile gördüğüm ilk bebeğim
Salak demek bile az böyle insanlara. Benim 2 kaybım var bi kadın bana sen beceremiyorsun çocuk işini bidaha hamile kalma demişti...Ne salak insanlar var ya. Hamile birine böyle bir laf edilir mi. Zaten korkuyoruz. Cidden sinir bozucu. Bir hafta iki haftaya zaten hissedeceksin eminim ben . İçini ferah tut lütfen.
Evet üzüldüm içime böyle bi şüphe sokmasına daha çok üzüldüm dengesiz inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımızaNe salak insanlar var ya. Hamile birine böyle bir laf edilir mi. Zaten korkuyoruz. Cidden sinir bozucu. Bir hafta iki haftaya zaten hissedeceksin eminim ben . İçini ferah tut lütfen.
Bana da eşimin halası bi çocuk doğuramadın tutamadın düşürüyorsun demişti o günden beri eşim halasını bayramlarda bile aramaz dengesiz insan çokSalak demek bile az böyle insanlara. Benim 2 kaybım var bi kadın bana sen beceremiyorsun çocuk işini bidaha hamile kalma demişti...
Her muayenede mutlaka suyuna bakılıyor doktor gözden kaçırmazdı bence. Ben sormadan doktorum söyler suyun normal vs. Gibi. Bende de oluyor ama ben tedirgin olmuyorum ben de bugün kontroldeydim suyun çok normal dedi doktor içini ferah tutKızlar su gibi akıntım var peçete islanıyor suyumun gelmesinden çok korkuyorum biri bişey yazsın çok tedirginim bugün muayene oldum ama doktor anlarmıydıki
Ultrason ile bakarken söyledi canım şu kadar su var falan diye bakmıştır ama tabi için rahatlamak istiyorsa yarın arayıp sor bide arkadaşlar kokudan bahsetti bende de oluyor ama ter sanırım kokluyorum koku falan olmuyorKızlar su gibi akıntım var peçete islanıyor suyumun gelmesinden çok korkuyorum biri bişey yazsın çok tedirginim bugün muayene oldum ama doktor anlarmıydıki
Kızlar 19+2 halen hissedemedim bebeğimi bugünde birisi keyfimi kaçırdı hissediyor musun dedi yok dedim kardeşi hissetmemiş 4.5-5 aylık olmuş sonra bebekte sıkıntı varmış zaten büyüyememiş kaybetmiş keyfim kaçtı resmen yarın doktora gitmek istiyorum daha bi hafta oldu ama bebeğimi görmek istiyorum
Salak demek bile az böyle insanlara. Benim 2 kaybım var bi kadın bana sen beceremiyorsun çocuk işini bidaha hamile kalma demişti...
Ne densiz insanlar var ya Allah bildiği gibi yapsın böyle laflar edilir mi hamile birine asla kafanıza takmayın kızlar. Hareketleri ben de çok net hissedemiyorum birkaç kez vurdu onu hissettim ama gün içinde hala hissetmiyorum doktor da normal diyorBana da eşimin halası bi çocuk doğuramadın tutamadın düşürüyorsun demişti o günden beri eşim halasını bayramlarda bile aramaz dengesiz insan çok
Bende de oluyor burda baya kişi oluyor diye yazdı daha önce. Benimde aklıma suyum azalır mı diye gelmişti detaylıda Dr suyun fazla dedi. Normal galiba şeffaf kokusuz akıntıKızlar su gibi akıntım var peçete islanıyor suyumun gelmesinden çok korkuyorum biri bişey yazsın çok tedirginim bugün muayene oldum ama doktor anlarmıydıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?