2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ne cahil insanlar var ya. Benim 2. Gebeligim oldugu halde daha 3 gundur hissetmeye başladım. Doktora gittim bu yuzden hareketlerini hissetmiyorum diye ptesi gunu, dr normal dedi 20 gune belirgin hissedersin dedi

Bende de oluyor burda baya kişi oluyor diye yazdı daha önce. Benimde aklıma suyum azalır mı diye gelmişti detaylıda Dr suyun fazla dedi. Normal galiba şeffaf kokusuz akıntı
Hemen doktora gittim normal dedi herşey alttan bişeyle baktı sıvı gelmiyor dedi birde suyum normal dedi sağolun arkadaşlar Allah razı olsun.

Çok doğal canım hissetmemen ne kadar densiz insanlar var sen onlara hiç bakma bebeğin sakin bir çocuksa ondan da hissetmiyor olabilirsin ki ilk hamilelikler de 22. Haftayı bulur hissetmek herkes kendi işine baksın hiç moralini bozma
Kızlar su gibi akıntım var peçete islanıyor suyumun gelmesinden çok korkuyorum biri bişey yazsın çok tedirginim bugün muayene oldum ama doktor anlarmıydıki
Anlardı tabi canım suyun azalmış olurdu eminin o su değil terdir canım

Rahim ağzı uzunluğu nasıl canım

20+4ten selam kızlar. Son 1 haftadır dehşet mide ağrısı içersindeyim. Hazımsızlık, gaz sıkışması çok kötü durumdayım çok keskin ağrılar giriyor. Su içmeye özen gösteriyorum ve az yemeye özen gösteriyorum ama sonuc aynı. Sizde de böyle problem var mı varsa ne gibi çözümler buluyorsunuz?

Rennie çiğneme tableti yardımcı olabilir ama doktoruna danış öncelikle

Canım ben 19da gittiğimde doktora daha hissedemedim demiştim. Bir iki hafta var daha demişti. 20nin başında bi başladı. Kıpır kıpır şimdi. Hatta gerçekten durmuyor sağa yatayım oynar sola yatarım oynar bu sefer de bu kadar hareketli ise yandık moduna geçtim hemen :)) kişiden kişiye değişiyor. Sen ferah tut içini bi iki
Hafta içinde pıt pıt atacak karnın

Şimdi netten baktım serklaj konusunada kasılmalarım oluo benmde acaba doktora söylemek gerekrmi yoksa kendisi ultrasynda fark eder mi bi sorun varsa
Canım doktor ultrasonda da farketmiyor. Sapma olsa da kısa mı değil mi görüyor yani. Bende kanama oldu da baktı ama daha evvel kanama yokken de bi kere sanki kısa ben mi bakayım vajinal demişti. Bakmıştı yoktu. Oluyor. Ama aklına takılmasın yani gidince sor. Benimki 37mm den dramatik bi şekilde 15e düştü. Yani yapısal bir şey herkese olmuyor zaten yüzde 1-2 falanmış.

Merhaba öncelikle insAllah herkes bebeklerini sağlıcakla kucağına alır tüp bebek ile hamile kaldım 18+4 haftalık oldum.Daha hiç bir hareket hissetmedim 23 agustosta ayrıntılı ultrason randevum var. 2li 3lü test yapmadım ultrasonda da hareketli bir bebek değil 2 gün önce doktordaydım şimdilik bir şey söylemek erken dedi bu saate kadar durmadan araştırıyorum benim gibi olan var mı diye çok korkuyorum ya bir sorun varsa diye bu arada yaşım 38 cinsiyeti kız

Hiç Üzmeyin kendinizi 19.haftaya gelmiş kuzu bundan sonrada sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşAllah

Birçok kaynak 24.haftaya kadar hissedememenin normal olduğunu yazıyor hiç takma kafına o garip insanları

Bende 21+1 im bugün ve 10 gündür falan dediğin gibiyim, özellikle midem patlayacak gibi şiş oluyor soda vs içiyorum yok rahatlamiyor. Öğlen ve akşam yemeğinden sonra mahvoluyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…