2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bu arada eşim korona pozitif bende bişey yok şimdilik ama temaslı olduğum için 9 una kadar izalosyondayım. 5 inde randevum vardı. 12sinde de detaylı ultrason vardı napcam bilmiyorum
Geçmiş olsun canım ya 1 hafta erteleyeceksin ya da önce detaylıyla gidersin sonra doktoruna gidersin

Kızlar bu arada eşim korona pozitif bende bişey yok şimdilik ama temaslı olduğum için 9 una kadar izalosyondayım. 5 inde randevum vardı. 12sinde de detaylı ultrason vardı napcam bilmiyorum
çok geçmiş olsun

Vallahi buluşalım ya Pendikliler olarak :)))

kızlar demir hapını tok karnına içen var mı? Bana sabahları aç karnına demişti ama bu sabah unutmuşum içmeyi. Şimdi tokum içsem olur mu acaba yoksa acıkmayı mı bekleyeyim?
Bana dokunduğu için tok karnına içiyorum.
Allah şifa versin inşallah.

Canım benim bildiğim temaslının aşıları tamsa karantinaya girmiyor.benim babam pozitifti annem karantinada değildi.en olmadı 1 hafta ertelersin randevunu bişey olacağını sanmıyorum

Oy oy küçük kızımı çişe alıştırmaya çalışıorum sürekli altına yapıor ne olacak sonumuz bilmiorum
İnşaallah kolay alışır.
Benimkiler 6 ve 4 yaş gece kaldırmazsam kaçırıyorlar hala.

Geceleri kızım da kalkmak istememişti. Ağlıyordu kaldırınca. Sonra kaldırmadım ama hiç yapmadı altına. Meğerse kalkmaya ihtiyacı yokmuş.
Benimki sabah bezi baya dolu kalkıyor ya. Gece yatağı ıslatmasını, gece nevresim değiştirmeyi de göze alamıyorum. İşin kolayına kaçıyorum açıkcası. Ne yapıcam bilmiyorum
İnşaallah kolay alışır.

Benimkiler 6 ve 4 yaş gece kaldırmazsam kaçırıyorlar hala.
Nasıl kaldırıyorsun peki kalkmak istiyorlar mı? Benimki istemiyor ağlıyor. Sonra da uykusu açılıyor.

olur olur çok güzel olur :) Ben Pendik Medipole gidiyorum canım evime çok yakın diye. Pendik köprüsünün orda oturuyorum bişey olsa 2 dk mesafede. Sen hangi hastaneye gidiyordun?
Ben de Kurtköyde oturduğum için Emsey hastanesine gidiyorum canım bana da burası 5 dk mesafede ondan tercih ettim

Çok geçmiş olsun, inşallah sana bulaşmadan kolayca atlatırsınız. 12 sinde önce detaylıya girip sonra doktoruna gözükürsün en kötü ihtimalle, bir doktoruna danış istersen
Benimde en büyük korkum gece nasıl bıraktırırımdı, ama ben bir anda hem gündüz hem gece çıkarttım bezi, gece 2 saatte bir kaldırdım çişe sonra yavaş yavaş süreyi uzattım. Kaçırdığında da yapacak bişey yok sakince konuştum derken çok şükür 2 ayda gece tuvalet olayını da halletmiştik. Şuan kararlıysan her ikisini de bıraktırmaya çalış, bebiş gelince daha zor olur çünkü

Kızlar kapı süsü, hastanede dağıtılacak hediye vs baktınız mı?nerden alınacak bunlar?
Ben baktım hatta karar bile verdim kapı süsü ve çikolata modelini aşağı ekliyorum görseli. Kapı süsünü instagramdan çikolatayı da yine internette bir sayfadan sipariş edeceğim. Hediyelik doğumda dağıtmayacağım. Kırk mevlidinde dağıtacağım inşallah.

Eklentiler

• 87DD1306-C338-444F-8D82-34CFA5A87C4D.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 108
  • DA9F2B2B-4124-4FAD-9F75-0E89BE232683.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 108
Gündüzü tamamen bıraktıralı 1 sene oluyor zaten de gece çok zor. Havalar da sıcakken bıraktırmak çok mantıklı aslında. Bir deneyelim bakalım.

Kapı süsü çok var da dağıtılacak hediye bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…