2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar kapı süsü, hastanede dağıtılacak hediye vs baktınız mı?nerden alınacak bunlar?
Ben hastane için bir şey yapmayacağım kırk mevlidine yaptırırım aklımda henüz pek bir şey yok ama kapı süsümüzü anneannemiz yapacak çok hevesli bu modelin farklı rengini yapacakmış

Eklentiler

• AD1FB948-EB24-422C-80F3-C6A7B3F6D359.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 105
evet çok klasik şeyler var. Genelde beğenmiyorum. O yüzden doğumda dağıtmayıp evde ufak çaplı bir mevlid yapıp orada bir masa hazırlayacağım. İlk kızımda da öyle yapmıştım.
Neler yapmıştın canım ben de bir şey beğenemiyorum çünkü ne yapsam hiç bilemiyorum

Kapı süsleri çiçek sepetinde baya tatlı ben ordan söylerim de dağıtılacak şeyler magnet falan.millet benim çocuğumun adının magenetini napsın mantıksız geldi bana değişik bişey bulamadım

Ay benim oglanda 3,5 yasinda,daha tatildeylen tuvalete gidicem dedi ilk defa,donduk evimize simdi arada soyluyor tuvalete gidelim diye,bi yanim cikar kurtul diyor,bi yanimda evin heryeri halı delirirsin diyor,ne yapacağımı şaşırdım,çok sakin ve sabırlı biride olmadığım için çocuğa sert tepki verip korkutmaktan da çekiniyorum,kafam çorba gibi

Ben hastane için bir şey yapmayacağım kırk mevlidine yaptırırım aklımda henüz pek bir şey yok ama kapı süsümüzü anneannemiz yapacak çok hevesli bu modelin farklı rengini yapacakmış
model çok güzelmiş :) eminim annen de çok güzel bir şey çıkaracaktır ellerine sağlık :)
Neler yapmıştın canım ben de bir şey beğenemiyorum çünkü ne yapsam hiç bilemiyorum
mevlidde mi canım? bir masa hazırlamıştım alt kısmını tülle falan süslemiştim. Reyhan şerbeti hazırlamıştım. Koni şeklinde mevlid şekeri kutuları sipariş etmiştim. içine şekerler koydum. Bir de isme özel hazırlanmış şekerler yaptırmıştım. hediyelik olarak da mum ve lavanta keseleri dağıtmıştım. O günden sonra 3 doğum günü oldu ve hepsinde bir şekilde hediyeler dağıttık. Ama tabi hediye dağıtmak da saçma gelmeye başlıyor bir süre sonra. Ben niye hediye dağıtıyorum demeye başlıyorsun :))))

Kapı süsleri çiçek sepetinde baya tatlı ben ordan söylerim de dağıtılacak şeyler magnet falan.millet benim çocuğumun adının magenetini napsın mantıksız geldi bana değişik bişey bulamadım
evet işte hazırlayacağımız hemen hemen her hediyelik karşıdakinin bir işine yaramayacak şeyler oluyor :) o yüzden saçma geliyor bir süre sonra. En güzeli ağzımız tatlansın diye çikolata kolonya tutmak :))

Evet ya insanların çoğunun atacağı hediyeleri dağıtmak gerçekten mantıksız geliyor geçen baktım kaktüs veya sukulent dağıtanlar olmuş o blraz aklıma yattı mum da olabilirmiş şerbet şeker çikolata mantıklı zaten ama hediyelik kısmı çok kafa karıştırıcı bazen diyorum vakıflara bağış gibi hediyelik mi olsa kolonya mı olsa covid zaten kullanırlar diyorum

Yalnız bu kapı süsleri çok kibar bayıldım ya tam kız çocuğuna göre harika

Bende sukulent dağıtmayı düşünüyorum, isimli kısmı yırtıp atacaklar eminim ama en azından kızım adına bir çiçek olmuş olur bir de tohumlu kalemler var, kurşun kalem arka tarafında tohumlar oluyor. Kalemin bitmesine yakın toprağa ekiyorsun çiçekleniyor felan o tarz bişeyde düşündüm açıkçası ama tam karar veremedim

Kızlar kapı süsü, hastanede dağıtılacak hediye vs baktınız mı?nerden alınacak bunlar?
Ben bu işleri kardeşime paslarım muhtemelen. Kendisi mi yapar bir yerden mi sipariş eder bilemedim. Ama hastane ekibinden özellikle vermek istediğim kişiler var onlara özel bir hediye hazırlarız muhtemelen..

Çok güzelmiş canım. Annenin yeteneğini de düşünürsek ortaya harika bir şey çıkacaktır eminim..

Evet en mantıklısı en yakınlara hediye dağıtmak 10-15 tane gerisine çikolata yeter
Onlar bize hediye versin diye düşünüyorum hastaneye zaten eşim disında kimse gelmez , ailelere de gelmeyin dedik ama kendime lohusa şerbeti yapıp götürmeyi düşünüyorum bir de pasta alırız sanırım ebeler falan yesin diye

Bir de pragmatik bir insan ve Başak Burcu olarak önce gerekli mi diye düşünüyorum sonra temizliği kolay mı diye düşünüyorum ve bu yüzden kapı ismi falan yaptırmamaya karar verdim

Son düzenleme:
Aynı şeyleri düşünmüşüz canım nasıl olsa daha var diye net karar vermedim artık doğum yaklaşınca iyice netleştiririm çöpe atılacak bir şey olacağına en azından dediğin gibi bebeklerimizin adlarına bir bitki olur
Çok güzelmiş canım. Annenin yeteneğini de düşünürsek ortaya harika bir şey çıkacaktır eminim..
Sağ ol canım
evett çok zarif dimi
Harika kız bebeğim olcak olsaydı aklım kalırdı ama erkek bebeğe bu zariflik asla olmaz

Çok mantıklı benim de hastaneye eşim ve anneler gelecek çok yakınlar onlara da hediye vermesem olur yanı torun veriyoruz ya

Ben bu işleri kardeşime paslarım muhtemelen. Kendisi mi yapar bir yerden mi sipariş eder bilemedim. Ama hastane ekibinden özellikle vermek istediğim kişiler var onlara özel bir hediye hazırlarız muhtemelen..
Keşke öyle bir kardeşim olsaydı ama yurtdışında tır şoförü olan bir erkek kardeşe sahibim ah ah bir kız kardeşim olsa ne güzel olurdu çok şanslısınız kıskandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…