- 18 Nisan 2022
- 915
- 1.882
- 33
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.101
evet çok klasik şeyler var. Genelde beğenmiyorum. O yüzden doğumda dağıtmayıp evde ufak çaplı bir mevlid yapıp orada bir masa hazırlayacağım. İlk kızımda da öyle yapmıştım.Kapı süsü çok var da dağıtılacak hediye bulamadım
Ben hastane için bir şey yapmayacağım kırk mevlidine yaptırırım aklımda henüz pek bir şey yok ama kapı süsümüzü anneannemiz yapacak çok hevesliKızlar kapı süsü, hastanede dağıtılacak hediye vs baktınız mı?nerden alınacak bunlar?
Neler yapmıştın canım ben de bir şey beğenemiyorum çünkü ne yapsam hiç bilemiyorumevet çok klasik şeyler var. Genelde beğenmiyorum. O yüzden doğumda dağıtmayıp evde ufak çaplı bir mevlid yapıp orada bir masa hazırlayacağım. İlk kızımda da öyle yapmıştım.
model çok güzelmiş :) eminim annen de çok güzel bir şey çıkaracaktır ellerine sağlık :)Ben hastane için bir şey yapmayacağım kırk mevlidine yaptırırım aklımda henüz pek bir şey yok ama kapı süsümüzü anneannemiz yapacak çok heveslibu modelin farklı rengini yapacakmış
mevlidde mi canım? bir masa hazırlamıştım alt kısmını tülle falan süslemiştim. Reyhan şerbeti hazırlamıştım. Koni şeklinde mevlid şekeri kutuları sipariş etmiştim. içine şekerler koydum. Bir de isme özel hazırlanmış şekerler yaptırmıştım. hediyelik olarak da mum ve lavanta keseleri dağıtmıştım. O günden sonra 3 doğum günü oldu ve hepsinde bir şekilde hediyeler dağıttık. Ama tabi hediye dağıtmak da saçma gelmeye başlıyor bir süre sonra. Ben niye hediye dağıtıyorum demeye başlıyorsun :))))Neler yapmıştın canım ben de bir şey beğenemiyorum çünkü ne yapsam hiç bilemiyorum
evet işte hazırlayacağımız hemen hemen her hediyelik karşıdakinin bir işine yaramayacak şeyler oluyor :) o yüzden saçma geliyor bir süre sonra. En güzeli ağzımız tatlansın diye çikolata kolonya tutmak :))Kapı süsleri çiçek sepetinde baya tatlı ben ordan söylerim de dağıtılacak şeyler magnet falan.millet benim çocuğumun adının magenetini napsın mantıksız geldi bana değişik bişey bulamadım
Evet ya insanların çoğunun atacağı hediyeleri dağıtmak gerçekten mantıksız geliyor geçen baktım kaktüs veya sukulent dağıtanlar olmuş o blraz aklıma yattı mum da olabilirmiş şerbet şeker çikolata mantıklı zaten ama hediyelik kısmı çok kafa karıştırıcı bazen diyorum vakıflara bağış gibi hediyelik mi olsa kolonya mı olsa covid zaten kullanırlar diyorummodel çok güzelmiş :) eminim annen de çok güzel bir şey çıkaracaktır ellerine sağlık :)
mevlidde mi canım? bir masa hazırlamıştım alt kısmını tülle falan süslemiştim. Reyhan şerbeti hazırlamıştım. Koni şeklinde mevlid şekeri kutuları sipariş etmiştim. içine şekerler koydum. Bir de isme özel hazırlanmış şekerler yaptırmıştım. hediyelik olarak da mum ve lavanta keseleri dağıtmıştım. O günden sonra 3 doğum günü oldu ve hepsinde bir şekilde hediyeler dağıttık. Ama tabi hediye dağıtmak da saçma gelmeye başlıyor bir süre sonra. Ben niye hediye dağıtıyorum demeye başlıyorsun :))))
Yalnız bu kapı süsleri çok kibar bayıldım ya tam kız çocuğuna göre harikaBen baktım hatta karar bile verdimkapı süsü ve çikolata modelini aşağı ekliyorum görseli. Kapı süsünü instagramdan çikolatayı da yine internette bir sayfadan sipariş edeceğim. Hediyelik doğumda dağıtmayacağım. Kırk mevlidinde dağıtacağım inşallah.
Bende sukulent dağıtmayı düşünüyorum, isimli kısmı yırtıp atacaklar eminim ama en azından kızım adına bir çiçek olmuş olurEvet ya insanların çoğunun atacağı hediyeleri dağıtmak gerçekten mantıksız geliyor geçen baktım kaktüs veya sukulent dağıtanlar olmuş o blraz aklıma yattı mum da olabilirmiş şerbet şeker çikolata mantıklı zaten ama hediyelik kısmı çok kafa karıştırıcı bazen diyorum vakıflara bağış gibi hediyelik mi olsa kolonya mı olsa covid zaten kullanırlar diyorum
Ablam halledecek benimkileriKızlar kapı süsü, hastanede dağıtılacak hediye vs baktınız mı?nerden alınacak bunlar?
Ben bu işleri kardeşime paslarım muhtemelen. Kendisi mi yapar bir yerden mi sipariş eder bilemedim. Ama hastane ekibinden özellikle vermek istediğim kişiler var onlara özel bir hediye hazırlarız muhtemelen..Kızlar kapı süsü, hastanede dağıtılacak hediye vs baktınız mı?nerden alınacak bunlar?
Çok güzelmiş canım. Annenin yeteneğini de düşünürsek ortaya harika bir şey çıkacaktır eminim..Ben hastane için bir şey yapmayacağım kırk mevlidine yaptırırım aklımda henüz pek bir şey yok ama kapı süsümüzü anneannemiz yapacak çok heveslibu modelin farklı rengini yapacakmış
evett çok zarif dimiYalnız bu kapı süsleri çok kibar bayıldım ya tam kız çocuğuna göre harika
Onlar bize hediye versin diye düşünüyorumEvet en mantıklısı en yakınlara hediye dağıtmak 10-15 tane gerisine çikolata yeter
Aynı şeyleri düşünmüşüz canım nasıl olsa daha var diye net karar vermedim artık doğum yaklaşınca iyice netleştiririm çöpe atılacak bir şey olacağına en azından dediğin gibi bebeklerimizin adlarına bir bitki olurBende sukulent dağıtmayı düşünüyorum, isimli kısmı yırtıp atacaklar eminim ama en azından kızım adına bir çiçek olmuş olurbir de tohumlu kalemler var, kurşun kalem arka tarafında tohumlar oluyor. Kalemin bitmesine yakın toprağa ekiyorsun çiçekleniyor felan o tarz bişeyde düşündüm açıkçası ama tam karar veremedim
Sağ ol canımÇok güzelmiş canım. Annenin yeteneğini de düşünürsek ortaya harika bir şey çıkacaktır eminim..
Harika kız bebeğim olcak olsaydı aklım kalırdı ama erkek bebeğe bu zariflik asla olmazevett çok zarif dimi
Çok mantıklıOnlar bize hediye versin diye düşünüyorumhastaneye zaten eşim disında kimse gelmez , ailelere de gelmeyin dedik ama kendime lohusa şerbeti yapıp götürmeyi düşünüyorum bir de pasta alırız sanırım ebeler falan yesin diye
Keşke öyle bir kardeşim olsaydı ama yurtdışında tır şoförü olan bir erkek kardeşe sahibim ah ah bir kız kardeşim olsa ne güzel olurdu çok şanslısınız kıskandımBen bu işleri kardeşime paslarım muhtemelen. Kendisi mi yapar bir yerden mi sipariş eder bilemedim. Ama hastane ekibinden özellikle vermek istediğim kişiler var onlara özel bir hediye hazırlarız muhtemelen..
Benim eşim hissetti elini koyunca halasinada tepki verdiKızlaar eşleriniz ne zaman hissetti bebişin hareketini. Yani kaçıncı haftada dışardan anlaşılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?