2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Keşke öyle bir kardeşim olsaydı ama yurtdışında tır şoförü olan bir erkek kardeşe sahibim ah ah bir kız kardeşim olsa ne güzel olurdu çok şanslısınız kıskandım
Valla ben de ona kardeşim ama bu işlere hiç yeteneğim yoktur. Adeta yurtdışındaki tır şöförü olan erkek kardeş gibiyim

Keşke öyle bir kardeşim olsaydı ama yurtdışında tır şoförü olan bir erkek kardeşe sahibim ah ah bir kız kardeşim olsa ne güzel olurdu çok şanslısınız kıskandım
Benim kardeşim de işsiz mühendis bu sene mezun oldu bence sen yine yurtdışı falan ya oradan birşeyler isteyebilirsin. Mesela bebeğin fotograflarını daha güzel çekmek için bir ıphone 13 aşersen benim yurtdışında kardeşim olsa ıphone aşerebilirim

Kardeşim pastacı daha önce Alice harikalar diyarında konseptli maket pasta yapmıştı bir iş için.. meğer onun için ısımla turuymuş, biraz ara vermişti işlere ama yeğenine mutlaka yapacaktır bir sürü güzel şey.. fotoğrafa bakınca tır şöförü, işsiz mühendis her bir şey beni tanımlıyor

Eklentiler

• D5FFD847-053A-4F64-A0B5-2737FD93138D.webp
    39 KB · Görüntüleme: 132
Merhaba kızlar, ayrıntılı ultrasona girdik. Daha ilk yüz pozunda bize güldü o kadar hoş bir ana tanık olduk ki şaşırdık kaldık. Babası ilkkez ultrasonda gördü ona mıydı bu gülücükler bilmem bebiş bana benziyormuş, ağzı, burnu ve iri bir bebek olacakmışkalp odacığının birinde ince çizgi gibi sızıntı var. Kalp delik diye düşünmeyin ama yine çocuk kardiyoloğuna baktırın dedi. Onun dısında her şey yolunda çok şükür. Babanesi bize bir sürü kıyafet aldı çıkışta. Sizede selam vermek istedi Aslan'cık, ellerinizden öper

Eklentiler

• IMG_20220802_175434.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 124
Yaaa maşallah ona ne kadar lokum ağızlı bir bebek

Çok mantıklı bebişin birtakım eşyalarını da ona aldırma planım var zaten Euro kazanıyor nasıl olsa
Analar ne kardeşler doğuruyor benim kardeşim ile aramda 9 yaş var. Benden küçük bir de erkek. Küçük anne modunda takıldım ben. Neyse bu yıl işe girecek
Benimki de okumadı ehliyet sınavını bile 3. De zar zor verebildi hiç umudum yoktu yani yurtdışında bu işi becerebilsin ama utandırdı beni ben hiç küçük anne değildim valla gıcık ablaydım

Bu pasta bir harika ya kesin yapar neler neler yapar temalı doğum günleri kurdum kafamda hemen

Maşallah canım pek şeker Aslan Bey

Tecrübeli anneler aklıma takıldı sterilizatör ve biberon ısıtıcı çok gerekli şeyler mi mutlaka almalı mıyız

Merhaba kızlar. Aranızda ssvd yapan veya yapmayı düşünen var mi? Ben kızımı 7 sene önce 41. haftada mecburi sezaryan ile kucağıma aldım. Normal doğumu bekledik ama kısmet olmadı. Şimdi bulunduğum şehirde ssvd yanlısı doktorlar keşfettim. Benim gittigim doktor ise hic bu ihtimalden bahsetmedi bile. Bundan sonra başka doğum yapmayı da düşünmüyorum. Acaba diyorum kendi doktorumla sezaryen olup kurtulsam mi yoksa diğer doktorlara mi yönelsem. Normal doğumu mu denesem? Tabi ki onun da garantisi yok. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Bir kere kestirdiysen sezeryan yaptır bence

Aradan epey zaman geçmiş ama her zaman risk faktörü var canım sonuçta kendi doktorundan memnunsan bence hiç değiştirme Sezeryan ol bunda da ya da kendi doktorunla konuş ssvd yani garantisi de yok diğer doktor son anda sezeryana dönebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…