- 13 Ekim 2016
- 296
- 401
- 103
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.121
hepimizin tercih sebebi aynı canım :)Ben de Kurtköyde oturduğum için Emsey hastanesine gidiyorum canım bana da burası 5 dk mesafede ondan tercih ettim
Çok saol canm aminAllah şifa versin inşallah.
Canım 2 aşım var 3üncüyü olmamıştım gebe kalınca o yüzden sanırım. Öle yapcam artıkCanım benim bildiğim temaslının aşıları tamsa karantinaya girmiyor.benim babam pozitifti annem karantinada değildi.en olmadı 1 hafta ertelersin randevunu bişey olacağını sanmıyorum
Valla ben de ona kardeşim ama bu işlere hiç yeteneğim yoktur. Adeta yurtdışındaki tır şöförü olan erkek kardeş gibiyimKeşke öyle bir kardeşim olsaydı ama yurtdışında tır şoförü olan bir erkek kardeşe sahibim ah ah bir kız kardeşim olsa ne güzel olurdu çok şanslısınız kıskandım
Benim kardeşim de işsiz mühendis bu sene mezun olduKeşke öyle bir kardeşim olsaydı ama yurtdışında tır şoförü olan bir erkek kardeşe sahibim ah ah bir kız kardeşim olsa ne güzel olurdu çok şanslısınız kıskandım
Yaaa maşallah ona ne kadar lokum ağızlı bir bebekMerhaba kızlar, ayrıntılı ultrasona girdik. Daha ilk yüz pozunda bize güldü o kadar hoş bir ana tanık olduk ki şaşırdık kaldık. Babası ilkkez ultrasonda gördü ona mıydı bu gülücükler bilmembebiş bana benziyormuş, ağzı, burnu ve iri bir bebek olacakmış kalp odacığının birinde ince çizgi gibi sızıntı var. Kalp delik diye düşünmeyin ama yine çocuk kardiyoloğuna baktırın dedi. Onun dısında her şey yolunda çok şükür. Babanesi bize bir sürü kıyafet aldı çıkışta. Sizede selam vermek istedi Aslan'cık, ellerinizden öper
Sağol teyzesiYaaa maşallah ona ne kadar lokum ağızlı bir bebek
Çok mantıklıBenim kardeşim de işsiz mühendis bu sene mezun oldubence sen yine yurtdışı falan ya oradan birşeyler isteyebilirsin. Mesela bebeğin fotograflarını daha güzel çekmek için bir ıphone 13 aşersen benim yurtdışında kardeşim olsa ıphone aşerebilirim
Benimki de okumadı ehliyet sınavını bile 3. De zar zor verebildi hiç umudum yoktu yani yurtdışında bu işi becerebilsin ama utandırdı beniAnalar ne kardeşler doğuruyorbenim kardeşim ile aramda 9 yaş var. Benden küçük bir de erkek. Küçük anne modunda takıldım ben. Neyse bu yıl işe girecek
Bu pasta bir harika ya kesin yapar neler neler yapar temalı doğum günleri kurdum kafamda hemenKardeşim pastacı daha önce Alice harikalar diyarında konseptli maket pasta yapmıştı bir iş için.. meğer onun için ısımla turuymuş, biraz ara vermişti işlere ama yeğenine mutlaka yapacaktır bir sürü güzel şey.. fotoğrafa bakınca tır şöförü, işsiz mühendis her bir şey beni tanımlıyor
Maşallah canım pek şeker Aslan BeyMerhaba kızlar, ayrıntılı ultrasona girdik. Daha ilk yüz pozunda bize güldü o kadar hoş bir ana tanık olduk ki şaşırdık kaldık. Babası ilkkez ultrasonda gördü ona mıydı bu gülücükler bilmembebiş bana benziyormuş, ağzı, burnu ve iri bir bebek olacakmış kalp odacığının birinde ince çizgi gibi sızıntı var. Kalp delik diye düşünmeyin ama yine çocuk kardiyoloğuna baktırın dedi. Onun dısında her şey yolunda çok şükür. Babanesi bize bir sürü kıyafet aldı çıkışta. Sizede selam vermek istedi Aslan'cık, ellerinizden öper
Ben ilk gebeliğimde hiç kullanmadımTecrübeli anneler aklıma takıldı sterilizatör ve biberon ısıtıcı çok gerekli şeyler mi mutlaka almalı mıyız
Bir kere kestirdiysen sezeryan yaptır benceMerhaba kızlar. Aranızda ssvd yapan veya yapmayı düşünen var mi? Ben kızımı 7 sene önce 41. haftada mecburi sezaryan ile kucağıma aldım. Normal doğumu bekledik ama kısmet olmadı. Şimdi bulunduğum şehirde ssvd yanlısı doktorlar keşfettim. Benim gittigim doktor ise hic bu ihtimalden bahsetmedi bile. Bundan sonra başka doğum yapmayı da düşünmüyorum. Acaba diyorum kendi doktorumla sezaryen olup kurtulsam mi yoksa diğer doktorlara mi yönelsem. Normal doğumu mu denesem? Tabi ki onun da garantisi yok. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?
Aradan epey zaman geçmiş ama her zaman risk faktörü var canım sonuçta kendi doktorundan memnunsan bence hiç değiştirme Sezeryan ol bunda da ya da kendi doktorunla konuş ssvd yani garantisi de yok diğer doktor son anda sezeryana dönebilirMerhaba kızlar. Aranızda ssvd yapan veya yapmayı düşünen var mi? Ben kızımı 7 sene önce 41. haftada mecburi sezaryan ile kucağıma aldım. Normal doğumu bekledik ama kısmet olmadı. Şimdi bulunduğum şehirde ssvd yanlısı doktorlar keşfettim. Benim gittigim doktor ise hic bu ihtimalden bahsetmedi bile. Bundan sonra başka doğum yapmayı da düşünmüyorum. Acaba diyorum kendi doktorumla sezaryen olup kurtulsam mi yoksa diğer doktorlara mi yönelsem. Normal doğumu mu denesem? Tabi ki onun da garantisi yok. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?