2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kendi doktorum çok pozitif, cok memnunum ondan. ssvd çok riskli ve bu riske değer mi diye düşünüyorum aslında. Aynen son anda sezaryene de dönebilir ki çoğu öyle oluyormuş. Baska da cocuk düşünmediğim icin en iyisi bir daha kestirmek gibi

Bence hiç gerek yok sezeryan ol.benim de ilk doğumum sezeryandı bunda da sezeryan olcam.normal doğurabilmeyi isterdim ama.ilk gebelikte hem normal doğumdan korkum vardı hem de oğlumun boynuna 2 kere kordon dolanmıştı risk alamadım korktum

Ben de ilk gebeligimde korkmama ragmen 41. Haftaya kadar bekledim. Iri bebek,suyu az dediler. Zaten artik cigerlerim sıkışmıştı nefes alamayacak haldeydim. Sezaryanla dogdu iyi ki de almislar çünkü doğduğunda kakasini yapmisti. Sanirim en temizi bunu da sezaryanla dogurmak.

Yapmaaa etmee kendimize dur diyek bi iki buldum ama daha karar veremedim canım
Maşallah kuzuma karaciğer enzimlerine doktor mu bakalım dedi canım rutin yapılan bişey mi doktora gidince ben de mi söylesem hiç bilgim yok

Benim kadın doğum doktorum perinatolog. onunla konuştuğumda ssvd de rahimde yırtılma oranı %4 ila 8 arasında. Bence bu çok yüksek bir oran. Kanamadan anne kaybedilebilir bebek vefat edebilir. Bu riske sırf normal doğumu deneyeyim diye girmeyi doğru bulmuyorum dedi. Hatta aklında böyle bir şey varsa seni vazgeçirmek isterim dedi.

Ben de risk almak istemiyorum Sağ salim kavuşalım yeter ki hepimiz.

Uyandırmıyorum kucağımda götürüp oturtuyorum çiş yap diye söyleye söyleye yaptırıyorum. Uyanmadan uyuyor daha

Benim de drum yapamazsın dedi. Başka dra da sordum o da olmaz dedi. Ben çok riskliyim de.
Hep dedğim gibi vaktinde ve sağlıklı doğsun ağzımdan bile çıkabilir.
Hahhahahaahs

Kızlar konusu açılmışken sorayım ya hiç bilmiyorum hastanede neden süsleme yapılıyo hediyelik dağıtılıyo oraya çok gelen olmuyo hastane sonuçta pandemi de var falan o hediyeler kime veriliyo. Bir de kırk mevlüdünde masa süslemesi mi yapılıyo ben yemek veriliyo şeker dağıtılıyo kuran okunuyo bi tek bunları biliyorum

Ayy bende 12 Aralık'ta doğum yapacağım tahminen çok heyecanlıyım

Ay çok tatlı sağlıkla kucağına al canım

Kızlar göğüs ucuna sürülen lansinohun organik göğüs ucu kremi var ya emzirmeden silmek gerekmiyomuş? Sizce ne derece güvenebiliriz bu vaade? Kullanan oldu mu onu

Ben daha çok kızıma kavuşurken yanımızda olan sağlıkçılar için hediye planlıyorum. Yanında biraz da yakınlarımız için hazırlarız.. Oda süslemesi konusunda bir kararım yok henüz ama kapı süsü evde odasında kullanırız diye mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…