2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hepimiz çok yakınız ya ne güzel gözdağı sosyal tesiste buluşalım bence
Kesinlikle buluşma noktası belli oldu
On puanlık bilgi sorusu gibi resmen
Kafamda hep muamma gereksiz bir şeyse o kadar para vermeyeyim az da değil 2bin lira gibi bir fiyat istiyorlar şimdi böyle fiyatını yazınca eski usül fokur fokur kaynatmak daha mantıklı geldi

Kızlar göğüs ucuna sürülen lansinohun organik göğüs ucu kremi var ya emzirmeden silmek gerekmiyomuş? Sizce ne derece güvenebiliriz bu vaade? Kullanan oldu mu onu
Resmini paylaştığım ürünü diyorsan geçen sene almışım ama tabi hiç açılmadığı için öyle duruyor evde üzerine baktım son kullanma tarihi de yok ama yorumları epey iyiydi o yüzden almıştım elimde olduğu için kullanacağım ama elimde olmasa hiç almam onun yerine direk gümüş kapak al bence canım bu kremin de fiyatı az değil 165 lira geçen sene 60-70 gibi bir fiyata almıştım

Eklentiler

• 4339F532-F216-403D-A03A-5ED55A9E4625.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 37
Canım kaç defa yaşadın aynı durumu? Trombofili paneli yapıldı mı?

Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş
Canınızı sıkmayın şer sandığımızda da bi hayır vardır
Pıhtılaşma testiniz yapılmadıysa onu yaptırabilirsiniz bence bütün sonuçlarla perinatologa gidebilir yada gebelik kayıplarıyla ilgilenen kadın doğum doktoru bulabilirsiniz yada direk tüp bebek merkezinede başvurabilirsiniz
Kaçıncı gebelik kaybınız yada kaçıncı haftada kalp atışı durdu bilmiyorum ama öncelikle mental olarak hazır olmanız çok önemli

Of kızlar 2 gün normal tuvalete çıkıyorsam 3. Gün kabızım. Ağlayacam artık
Kabız olunca 2 haftadır doktor onayıyla Demir ilacını içmiyordum ne güzel yarın tekrar başlayacağım kabus dolu günler geri geliyor sabahları kuru kayısı kuru incir inşallah iş görür ama hiç sanmıyorum

Bugün başladım ilaca. Duphalac verdi sabah akşam bir ölçek. İnşallah işe yarar
İşe yarıyor canım ama bende çok gaz yapmıştı bu seferde 2 gün gaz ağrısından mahvolmuştum ama sonunda düzelmişti düzelince de Demir ilacı hiç içesim gelmedi işte çok mutluyum böyle

4 gebelik yaşadım 3ü kürtaj ile sonuçlandı, her şeye bakıldı sorun yok dedi genetik uzmanı
Perinatoloji doktoru gebelik olmasa da bakıyor mu, bana gebelikten sonra perinatolog bakar denmişti

Of kızlar 2 gün normal tuvalete çıkıyorsam 3. Gün kabızım. Ağlayacam artık
Ben Demir ilacı içmiyorum. Ama tüp bebekle hamile kalınca ve Progestan bende kabızlık sorunu yarattığı için ilk günden beri müsli, yulaf ezmesi, müslili activia yoğurt ve keyif tükettim. Her gün en az bir porsiyon bazen iki porsiyon.. ayrıca bol su içtim. şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Ama Demir ilacına böyle şeyler iyi gelir mi emin değilim.

4 gebelik yaşadım 3ü kürtaj ile sonuçlandı, her şeye bakıldı sorun yok dedi genetik uzmanı
Perinatoloji doktoru gebelik olmasa da bakıyor mu, bana gebelikten sonra perinatolog bakar denmişti
Geçmiş olsun umarım bir an önce yanıt bulur ona göre bir tedavi ile sağlıklı bir hamilelik yaşarsın. Genetik normal çıkınca insanın aklına pıhtılaşma ve bağışıklık testleri geliyor. Ama bunlar da yapıldı ve her şey normalse ne denebilir bilemedim. Umarım çözümü bulacak doktor ile yolun kesişir bir an önce..

Ben Demir ilacı kullanmıyorum. O yüzden kabız olmamak kolay.. ama diyet dönemlerinden gözlemlediğim bir şey var.. uzun diyetlerde kronik kabızlık olabilir diye hani lifli gıdalar yiyin derler ya.. bir de yağlı yediğimde bağırsaklar daha iyi çalışıyordu bende. Ama Demir ilacı ile şuruptan başka çözüm var mı bilmiyorum. O farklı bir konu..

Kızlar ya özel bölgesinde kaşıntı olan var mi ? Benim bi kaç gündür aşırı kaşıntım var ve ne yapacagimi bilmiyorum. Bu arada akıntım falan da yoktur galiba. Sadece çok kasiniyo ne yapmalıyım ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…