- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.361
Benim bebe fazla kiloların içinde yüzüyor ondanOheee bu göbekse benim bebe nerdeeeeeee
Benim çizgim oluştu net hatta ama bu ten rengine göre değişiyormuş sanırım çok açık tenliyseniz geç belli olur belkiBi kaç ay sonra daha net belli olur herhalde göbek şeklimiz
göbeğimde çizgide oluşmadı erken mi acaba daha
Sürecimizi sağlıkla tamamlayalım da sonrası kolayKasla alakalı bende karın kası namına birşey kalmadığı için. Yemek yesem bile göbek pırtlıyordu kilolu değilim ama kas fln yok. Ebru Şallının hamileliklerine bakın kadının hiç yok gibiydi göbeği. Dikişler iyleşsin artık evde vakit buldukça spor yaparım.
Eldivenle hiçbir şey olmaz canım merak etme toksoplazma için aslında çiğ sebze vs daha yüksek olasılık. Allah razı olsun senden sokağa bırakmamışsın benim de iki kedim var çok üzülüyorum böyle muhtaç kedileri duyunca ama şükür ki sana rastlamış şanslı miniklerKızlar bana bir akıl verin. İki yavru kedi var şu an. Veterinere götürmüştük durumları vahimdi. Şu an birinin gözünü aldılar, birine de platin takıldı. Çok ürkekler diye sokağa bırakamadık eve aldık. Boş odama koydum o arada sayfalarda paylaştık biri çıkar sahiplenir diye idareten bakıyorum. Bu sabah baktım kakasını yapmış kapatayım derken yere düşürmüş tuvalet zaten derme çatma. Eşim de geç gelecek diye elime eldiven takip yerdekini alıp poşete koydum, yerdeki kumları temizledim. İkisinin de aşısı yok toksoplazmadan korkuyorum ama bakacak kimse yok sokağa da bırakamam. Hastalık böyle kolay bulaşır mı? Odadan çıkarmıyoruz
Baya fit duruyorsun canım ne kilo alması, ben sözde az aldım ama kocaman göbeğim varGörüntü çok yok ama popo, göğüs ve nereye aldığımı bilmediğim kilolar aldım
Bende göbek çizgisi hiç oluşmadı. Olmayabilir yaniBi kaç ay sonra daha net belli olur herhalde göbek şeklimiz
göbeğimde çizgide oluşmadı erken mi acaba daha
Aynadaki görüntü ile sorunum yok tartı ile varBaya fit duruyorsun canım ne kilo alması, ben sözde az aldım ama kocaman göbeğim var
Sen de az değilsin ama 2 kere çok güzel kilolar vermişsin canım inşallah doğum sonrası inşallah hepsini göndereceğizNormal canım, benim detaylida tam dediğin gibi tekme attı doktora dedim bak bunu soracaktım diye o da çok normal dedi, agri eşlik etmiyorsa sıkıntı yok dedi
Maşallah canım doğumdan sonra tam tiyo almalıksin desenekilo almayanlara yada az alanlara ayrıca koca bir maşallah maalesef ben ömrüm boyunca o kategori de olamicam
Benim de detaylı yarın sabah inşallah güzel haberler alırızOoy maşallah
Benim de yarın inş bende güzel haberler alırım
Hiç inanasım gelmedi 9 kilo aldığına maşallah baya iyi duruyorsun canım demek ki önceden çok zayıftın. Moralini bozma sakın kilo konusundaAynadaki görüntü ile sorunum yok tartı ile varspor geçmişim var, bulantı kusma yaşamadım hiç ilk başta da kilo kaybı olmadı aksine çok iştah arttı şuan daha insan gibi yiyorum +9 ile 60 kilodayım. Tabi bu rakamlar falan çok çok önemli değil sağlıklı olalım hem bebikler hem biz
Benim de iki gebelik arası kısa sayılır. 2 yıl yaklaşık. Ondan bu kadar çabuk çıktı. Bir de pandemide insanlar evde olunca kas dokusu kalmıyor.Kasla alakalı bende karın kası namına birşey kalmadığı için. Yemek yesem bile göbek pırtlıyordu kilolu değilim ama kas fln yok. Ebru Şallının hamileliklerine bakın kadının hiç yok gibiydi göbeği. Dikişler iyleşsin artık evde vakit buldukça spor yaparım.
Ben de inanamıyorum gerçekten, sanırım ödem de yapıyor vücudum dokununca tenime beyaz iz kalıyor. Sorun yok sağlıkla kavuşayım oğluşa gider bu kilolarHiç inanasım gelmedi 9 kilo aldığına maşallah baya iyi duruyorsun canım demek ki önceden çok zayıftın. Moralini bozma sakın kilo konusunda
İnşallah onlar da böyle düşünüyorlardırEldivenle hiçbir şey olmaz canım merak etme toksoplazma için aslında çiğ sebze vs daha yüksek olasılık. Allah razı olsun senden sokağa bırakmamışsın benim de iki kedim var çok üzülüyorum böyle muhtaç kedileri duyunca ama şükür ki sana rastlamış şanslı minikler
Baya fit duruyorsun canım ne kilo alması, ben sözde az aldım ama kocaman göbeğim var
Tam da bu kadarlıktı bunu söylediğinde için rahat olsun ben kendimi boş yere çok üzmüştüm sen yapma sakınAyy cidden miişte her ne kadar sorun değil deseler de insanın kafasina takılıyor,içim rahatladı şu an benim de çok teşekkürler canım paylastigin için
Aay hadi inş Rabbim yardımcımız olsun çok heyecanlıyım her kontrol öncesi panikde var bendeBenim de detaylı yarın sabah inşallah güzel haberler alırız
Mağazada düz siyahını da görmüştüm biraz ağır bir araba ama çok güzel gerçekten sürüşü de çok rahattı. Fiyatı da kampanyada olduğundan bu şekilde sanırım alacaksan eğer acele etmende fayda var.Kızlar bunu alacağım nasıl sizce?
Endişelenecek birşey olduğunu zannetmiyorum evde iki kedim var ikisinin de aşıları yapılmadı ve dayanamayıp çok öpüp koklayan biriyimKızlar bana bir akıl verin. İki yavru kedi var şu an. Veterinere götürmüştük durumları vahimdi. Şu an birinin gözünü aldılar, birine de platin takıldı. Çok ürkekler diye sokağa bırakamadık eve aldık. Boş odama koydum o arada sayfalarda paylaştık biri çıkar sahiplenir diye idareten bakıyorum. Bu sabah baktım kakasını yapmış kapatayım derken yere düşürmüş tuvalet zaten derme çatma. Eşim de geç gelecek diye elime eldiven takip yerdekini alıp poşete koydum, yerdeki kumları temizledim. İkisinin de aşısı yok toksoplazmadan korkuyorum ama bakacak kimse yok sokağa da bırakamam. Hastalık böyle kolay bulaşır mı? Odadan çıkarmıyoruz
21+5 teyim bende 5.5 kilo almışımKızlar kaç kilo aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?