2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sürecimizi sağlıkla tamamlayalım da sonrası kolay

Eldivenle hiçbir şey olmaz canım merak etme toksoplazma için aslında çiğ sebze vs daha yüksek olasılık. Allah razı olsun senden sokağa bırakmamışsın benim de iki kedim var çok üzülüyorum böyle muhtaç kedileri duyunca ama şükür ki sana rastlamış şanslı minikler
Görüntü çok yok ama popo, göğüs ve nereye aldığımı bilmediğim kilolar aldım
Baya fit duruyorsun canım ne kilo alması, ben sözde az aldım ama kocaman göbeğim var

Baya fit duruyorsun canım ne kilo alması, ben sözde az aldım ama kocaman göbeğim var
Aynadaki görüntü ile sorunum yok tartı ile var spor geçmişim var, bulantı kusma yaşamadım hiç ilk başta da kilo kaybı olmadı aksine çok iştah arttı şuan daha insan gibi yiyorum +9 ile 60 kilodayım. Tabi bu rakamlar falan çok çok önemli değil sağlıklı olalım hem bebikler hem biz

Sen de az değilsin ama 2 kere çok güzel kilolar vermişsin canım inşallah doğum sonrası inşallah hepsini göndereceğiz

Hiç inanasım gelmedi 9 kilo aldığına maşallah baya iyi duruyorsun canım demek ki önceden çok zayıftın. Moralini bozma sakın kilo konusunda

Benim de iki gebelik arası kısa sayılır. 2 yıl yaklaşık. Ondan bu kadar çabuk çıktı. Bir de pandemide insanlar evde olunca kas dokusu kalmıyor.

Hiç inanasım gelmedi 9 kilo aldığına maşallah baya iyi duruyorsun canım demek ki önceden çok zayıftın. Moralini bozma sakın kilo konusunda
Ben de inanamıyorum gerçekten, sanırım ödem de yapıyor vücudum dokununca tenime beyaz iz kalıyor. Sorun yok sağlıkla kavuşayım oğluşa gider bu kilolar

İnşallah onlar da böyle düşünüyorlardır çok teşekkür ederim

Endişelenecek birşey olduğunu zannetmiyorum evde iki kedim var ikisinin de aşıları yapılmadı ve dayanamayıp çok öpüp koklayan biriyim bişey olsa ben senden daha risk altındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…