- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.341
Hiç şaşırmadım çünkü benim aynısının biraz daha yukarıda olanıBendeki göbek şuan böyle hem aşağıda hem kocaman
Ben de 116 dan 66 ya düştüm yine yaparız yani ama keşke bu kadar almasak ne güzel 8-10 kiloyla bitirenler oluyor sürecini olamadık öylemilletin tüm hamilelikte aldığını ben daha yarısında aldım
Yaa biraz kaygılanmadım açıkcası
Canım benim belki de hissediyorsundur ama anlamıyorsundur daha çok sırt üstü uzanırken hissediyorumBu vurma dediğiniz anlık tatlı acı gibi bişey mi ben hissetmiyorum diyorum ama bazı yerlerden bişeyler hissediyorum ama bebek değil gibi geliyor bana hep yani böyle saniyelik batma gibi bişey bilemiyorumBelki de daha hissetmiyorum ben gerçekten
Yaa çok güzelsinBendeki göbek şuan böyle hem aşağıda hem kocaman
Teşekkür ederim canımYaa çok güzelsinkızmıydı bebiş
seninde göbeğin yuvarlak benimde yuvarlak erkekTeşekkür ederim canımerkek
Kızımda sipsivriydi göbeğim bunda yuvarlak. Ama farkı diyeyim. Kız göbeği çok yukarıda erkek göbeği aşağıda oluyorseninde göbeğin yuvarlak benimde yuvarlak erkekkayınvalidem belki kızdır erkekte sivri olur diye geziyor peşimde halen
Üsten bakınca sivri aslındaseninde göbeğin yuvarlak benimde yuvarlak erkekkayınvalidem belki kızdır erkekte sivri olur diye geziyor peşimde halen
Ne güzel göbek ya ben de istiyorum çok daha minnoşu varBendeki göbek şuan böyle hem aşağıda hem kocaman
Sağ ol canım keşke o kilolara çıkmasaydım hiç amaNeeeeen 116 dan 66 mı? Ne yaptın be kadın, helal olsun
Kızımda sipsivriydi göbeğim bunda yuvarlak. Ama farkı diyeyim. Kız göbeği çok yukarıda erkek göbeği aşağıda oluyor
Bi kaç ay sonra daha net belli olur herhalde göbek şeklimizÜsten bakınca sivri aslında
Ooy maşallahKızlar detaylı ultrason günümdü, bebişi gördüm hep uyudu hep uyudu 3 paket çikolata yedim bir saat yürüdüm yine baktık uyudu beyfendi yandan bir poz alabildik gözü burnu görünüyor ama tam karşıdan net alamadık, genel problemi yok gelişimi bir hafta önde 22+4 görünüyor, 496 gr olmuş oğluş
İnşallah canımOoy maşallah
Benim de yarın inş bende güzel haberler alırım
Aha benimki de böyle bir şey aşağı yukarıGöbeğin güncel hali bu, kilonun hepsi popoda ve hayali bir yerde çünkü tartıdaki rakama fobim oluştu hdhdhd
Görüntü çok yok ama popo, göğüs ve nereye aldığımı bilmediğim kilolar aldımAha benimki de böyle bir şey aşağı yukarı
Normal canım, benim detaylida tam dediğin gibi tekme attı doktora dedim bak bunu soracaktım diye o da çok normal dedi, agri eşlik etmiyorsa sıkıntı yok dediKızlar az önce bebek biraz aşağıdan tekme vurdu sizce normal mi daha vajinama doğru
Maşallah canım doğumdan sonra tam tiyo almalıksin deseneBen de 116 dan 66 ya düştüm yine yaparız yani ama keşke bu kadar almasak ne güzel 8-10 kiloyla bitirenler oluyor sürecini olamadık öylemilletin tüm hamilelikte aldığını ben daha yarısında aldım
Çok doğal canım doktorum en son gittiğimde kadığında hissedebilirsin endişenlenme demişti
Sezeryan dikişinin iyileşmesi zaman alıyormuş çok ağır spor yapamazsın tabi ama kendini hazır hissettiğinde yürüyüş yapılabilir diye düşünüyorum normal doğum daha rahat daha çabuk toparlayıp başlayabilirsin spora
Bende de yok benim de dikkatimi çekti diğerlerinde ne zaman oldu hatırlamıyorum ama vardı.Bi kaç ay sonra daha net belli olur herhalde göbek şeklimiz
göbeğimde çizgide oluşmadı erken mi acaba daha
Kasla alakalı bende karın kası namına birşey kalmadığı için. Yemek yesem bile göbek pırtlıyordu kilolu değilim ama kas fln yok. Ebru Şallının hamileliklerine bakın kadının hiç yok gibiydi göbeği. Dikişler iyleşsin artık evde vakit buldukça spor yaparım.Göbeğin güncel hali bu, kilonun hepsi popoda ve hayali bir yerde çünkü tartıdaki rakama fobim oluştu hdhdhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?