2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben de 116 dan 66 ya düştüm yine yaparız yani ama keşke bu kadar almasak ne güzel 8-10 kiloyla bitirenler oluyor sürecini olamadık öyle milletin tüm hamilelikte aldığını ben daha yarısında aldım

Neeeeen 116 dan 66 mı? Ne yaptın be kadın, helal olsun

Yaa biraz kaygılanmadım açıkcası
Canım benim belki de hissediyorsundur ama anlamıyorsundur daha çok sırt üstü uzanırken hissediyorum

Kızlar detaylı ultrason günümdü, bebişi gördüm hep uyudu hep uyudu 3 paket çikolata yedim bir saat yürüdüm yine baktık uyudu beyfendi yandan bir poz alabildik gözü burnu görünüyor ama tam karşıdan net alamadık, genel problemi yok gelişimi bir hafta önde 22+4 görünüyor, 496 gr olmuş oğluş

Ooy maşallah
Benim de yarın inş bende güzel haberler alırım

Kızlar az önce bebek biraz aşağıdan tekme vurdu sizce normal mi daha vajinama doğru
Normal canım, benim detaylida tam dediğin gibi tekme attı doktora dedim bak bunu soracaktım diye o da çok normal dedi, agri eşlik etmiyorsa sıkıntı yok dedi
Maşallah canım doğumdan sonra tam tiyo almalıksin desene kilo almayanlara yada az alanlara ayrıca koca bir maşallah maalesef ben ömrüm boyunca o kategori de olamicam

Göbeğin güncel hali bu, kilonun hepsi popoda ve hayali bir yerde çünkü tartıdaki rakama fobim oluştu hdhdhd
Kasla alakalı bende karın kası namına birşey kalmadığı için. Yemek yesem bile göbek pırtlıyordu kilolu değilim ama kas fln yok. Ebru Şallının hamileliklerine bakın kadının hiç yok gibiydi göbeği. Dikişler iyleşsin artık evde vakit buldukça spor yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…