- 5 Ocak 2021
- 821
- 850
- 53
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.381
Siz daha iyi bilirsiniz tabi ki ama aşılarını yaptırmayı öneriyorlar hep. Hiç olmadı iç dış parazit. Kuduz eğer ki dışarı çıkıp başka hayvanlarla bir araya gelmiyorsa bir şey olmaz tabi kiEndişelenecek birşey olduğunu zannetmiyorum evde iki kedim var ikisinin de aşıları yapılmadı ve dayanamayıp çok öpüp koklayan biriyimbişey olsa ben senden daha risk altındayım.
Ay maşallah seni görünce hamile olduğuma inanmadım gazım olabilirGöbek demişsiniz o bende bolca var
Bende bugün aniden göbek çizgisi oluştu sanmıştım kii pantolon iz yapmışBi kaç ay sonra daha net belli olur herhalde göbek şeklimiz
göbeğimde çizgide oluşmadı erken mi acaba daha
ne kadar çok Pendikte yaşayan var yahu :) Ben de Pendik'te yaşıyorum
Sabah 9:30da canım benim randevuAay hadi inş Rabbim yardımcımız olsun çok heyecanlıyım her kontrol öncesi panikde var bendekaçta senin kuzum
Sen daha önce görüceksin miniğiSabah 9:30da canım benim randevubende de her kontrol öncesi panik oluyor. Bir de ikili testte de orta risk çıkmıştı benim o yüzden korkuyorum detaylıdan biraz
Ya benim de rüyalarım sıklaştı en son sonda taktıklarını gördüm öyle yürüdüm bir de doktora kızdım sıkıştırdın işte canım acıyor diyeRüyamda bebeği doğurmuşum bu haftada ama hastanede kalması gerekmiyor. Emziriyorum minicik giysiler alıyorum. Çocuğu termosa koyup taşıyorumburdan sonra koptu.
Aaa öyle mi ben de kartalda çalışıyorum bu aradakar_bella yaaa ben Pendikte yaşamıyorum ama sınır mahallede kartalda yaşayacağım önümüzdeki hafta evim taşınacak inşallah tee vanlardan buralara yöreye hakim değilim konum atarsanız gelirim
Genelde yemek değilde bol sıvı tüketmek süt için iyi derler. Yıllardır böyle duydum .Tabii annelerimize kalırsa tonla yemek yemeden süt olmaz diye düşünüyorlar o ayrın :))))Birde süt olsun diye ne yitip ne yememek lazım. Dogumdan ne kadar sonra kilo verme sürecine girmek doğru olur ? Bunları araştıran oldu mu ?
Bende kartaldan gözdağına gelin geldim ::) Tarih belirlensin konumu hallederiz inşallah.kar_bella yaaa ben Pendikte yaşamıyorum ama sınır mahallede kartalda yaşayacağım önümüzdeki hafta evim taşınacak inşallah tee vanlardan buralara yöreye hakim değilim konum atarsanız gelirim
Biz yaptırmıştık 8-9 ay önce falan. İki ay sonra anca çıkıyo sonuç. Sanırım e- nabızdan gözüküyoduKızlar içinizde aile hekimine SMA tarama testi veren var mı ?
Benim eşim 29 Nisan'da vermişti kan testini. Sonuç bi türlü gelmedi. Bugün tetanoz aşısı olmaya gidince sorduk.
Risk yoksa sonuç gelmiyormuş. Sadece taşıyıcı isen arayıp haber veriyorlarmış. Bilginiz olsun
aa pahalanmış mı? Ben de 2-3 hafta önce 12 tane almıştım. 18 TL'ydi bir de 6 al 5 öde vardı. Tanesi 15 TL'ye geliyordu.Kızlar bu hafta hiç e bebek e giden oldu mu? Ben geçen ay zıbın aldım 18 TL ye ama internet sitesinde o fiyatta yokO da mı hemen zamlandı
Nisanda yaptırdık 3 ay geçti. Artık gözükmüyormuş. Sadece birşey çıkarsa arıyorlarmışBiz yaptırmıştık 8-9 ay önce falan. İki ay sonra anca çıkıyo sonuç. Sanırım e- nabızdan gözüküyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?