2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Endişelenecek birşey olduğunu zannetmiyorum evde iki kedim var ikisinin de aşıları yapılmadı ve dayanamayıp çok öpüp koklayan biriyim bişey olsa ben senden daha risk altındayım.
Siz daha iyi bilirsiniz tabi ki ama aşılarını yaptırmayı öneriyorlar hep. Hiç olmadı iç dış parazit. Kuduz eğer ki dışarı çıkıp başka hayvanlarla bir araya gelmiyorsa bir şey olmaz tabi ki

ne kadar çok Pendikte yaşayan var yahu :) Ben de Pendik'te yaşıyorum
kar_bella yaaa ben Pendikte yaşamıyorum ama sınır mahallede kartalda yaşayacağım önümüzdeki hafta evim taşınacak inşallah tee vanlardan buralara yöreye hakim değilim konum atarsanız gelirim

Sabah 9:30da canım benim randevu bende de her kontrol öncesi panik oluyor. Bir de ikili testte de orta risk çıkmıştı benim o yüzden korkuyorum detaylıdan biraz
Sen daha önce görüceksin miniği benim 12 de önce sen inş güzel haberler al sonra Rabbim banada nasip etsin
Rabbime emanetler inş bi şey çıkmaz

Rüyamda bebeği doğurmuşum bu haftada ama hastanede kalması gerekmiyor. Emziriyorum minicik giysiler alıyorum. Çocuğu termosa koyup taşıyorum burdan sonra koptu.
Ya benim de rüyalarım sıklaştı en son sonda taktıklarını gördüm öyle yürüdüm bir de doktora kızdım sıkıştırdın işte canım acıyor diye kafam sürekli orada herhalde psikolojik görüyorum

GÜnaydın güzellikler bugün güzel enerjiler sağlık mutluluk hep içimize dolsun.
Birde süt olsun diye ne yitip ne yememek lazım. Dogumdan ne kadar sonra kilo verme sürecine girmek doğru olur ? Bunları araştıran oldu mu ?
Genelde yemek değilde bol sıvı tüketmek süt için iyi derler. Yıllardır böyle duydum .Tabii annelerimize kalırsa tonla yemek yemeden süt olmaz diye düşünüyorlar o ayrın :))))
kar_bella yaaa ben Pendikte yaşamıyorum ama sınır mahallede kartalda yaşayacağım önümüzdeki hafta evim taşınacak inşallah tee vanlardan buralara yöreye hakim değilim konum atarsanız gelirim
Bende kartaldan gözdağına gelin geldim ::) Tarih belirlensin konumu hallederiz inşallah.

Birde gözdağında oturan arkadaşlar genel olarak nereye yakınlar özelden de yazabilirsiniz. Ben Çağmar markete çok yakınım mesela :)

Kızlar içinizde aile hekimine SMA tarama testi veren var mı ?
Benim eşim 29 Nisan'da vermişti kan testini. Sonuç bi türlü gelmedi. Bugün tetanoz aşısı olmaya gidince sorduk.
Risk yoksa sonuç gelmiyormuş. Sadece taşıyıcı isen arayıp haber veriyorlarmış. Bilginiz olsun

Biz yaptırmıştık 8-9 ay önce falan. İki ay sonra anca çıkıyo sonuç. Sanırım e- nabızdan gözüküyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…