2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bende göbek çizgisi hiç oluşmadı. Olmayabilir yani
Ben de 8
aa pahalanmış mı? Ben de 2-3 hafta önce 12 tane almıştım. 18 TL'ydi bir de 6 al 5 öde vardı. Tanesi 15 TL'ye geliyordu.
Kızlar sizin kararınız ama genelde zobonları 3 cıtcıtlı alın. Diger türlü iki cıtcıtşı bezi boluyor ve rahatsız ediyor cocugu bence. 3 çıtçıtlılar tam kaplıyor ve cok konforlu

Bana evlenirken borcam alma, illa hediye geliyor dediler almadım. Kimse borcam getirmedi borca sız kaldım, gittim ben aldım

Şimdi aynı şeyi zıbın için söylüyorlar, alma bissürü gelir sana diye, bebem zıbınsız kalacak diye korkuyorum. Bu sefer alacam bebemin zıbınsız kalmasına gönlüm razı olmaz

Ne dediklerine bakma sen kimin ne getireceğini bilemeyiz ihtiyacın olanı al canım sen beben donsuz kalmasın

Ben de 8

Kızlar sizin kararınız ama genelde zobonları 3 cıtcıtlı alın. Diger türlü iki cıtcıtşı bezi boluyor ve rahatsız ediyor cocugu bence. 3 çıtçıtlılar tam kaplıyor ve cok konforlu
ben ebebeğin zıbınlarıyla çok rahat ediyorum. bezi bırakana kadar hep ondan alıp kullandım. hm carters lcw falan da almıştım ama e bebek tam bir fiyat performans ürünü. Ben zıbınları çok kaka bulaşırsa direkt atıyorum çünkü :)))) ebebek yıkanınca yıpranma, çekme de yapmıyor yumuşacık oluyor. Kaç çıtçıtı vardı şuan hatırlamıyorum

en çok ihtiyacın olan şey. 15-20 tane alınmalı bence :))

Kızlar bu hafta hiç e bebek e giden oldu mu? Ben geçen ay zıbın aldım 18 TL ye ama internet sitesinde o fiyatta yok O da mı hemen zamlandı
Kuzum kayınvalidem İnstagramda bi sayfadan söylemiş bebemer_bebe den çok güzel yumuşacık geldi
Fiyatlarda uygun geldi bana bakmak istersin belki

Eklentiler

• Screenshot_20220804_103937_com.instagram.android_edit_313559780953196.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20220804_104000_com.instagram.android_edit_313548252443302.webp
    58 KB · Görüntüleme: 67
H&m den cok memnunduö Ben de 3 çıtçıtlı onlar. Ayu Carterrs tulumlar cok güzel onları unutmusum.

H&m den cok memnunduö Ben de 3 çıtçıtlı onlar. Ayu Carterrs tulumlar cok güzel onları unutmusum.
kızımdan biraz sakladığım kıyafet vardı. Onların da en nadide parçaları carters tulumlar yeni 1-2 tane daha alıcam. Baya pahalanmışlar ama kesinlikle çok rahat ve kurtarıcılar.

Kızlar peki siz doğumda ne giyceksiniz. Gecelik mi pijamamı illa lohusa takımı mı olmalı terliği fln bide korse nasıl olmalı
Ben sezaryen olacağım için gecelik giyeceğim 2. Gün hastaneden çıkarken pijama giymiştim yoksa dikişten giyilmiyor. Bir de kanamana bakmak için geliyorlar. Devamlı altını açıyorlar gecelik daha kolay lavaboda falan da. Bir de en az 3 takım götürmek gerek. Lohusa teri diye birşey var. Şakır şakır terliyor insan. Ben kızımda 3 götürmüştüm onda bile yetmemişti. Şimdi 2 pijama takımı 4 gecelik takımı var elimde. 2 tane arkadaşım hediye almış çok iyi oldu. Hepsini götürecek miyim evet. Benim çok kanamam olmamıştı ama onu da göze almak gerekir.

Hadi ya tamam canm çok iyi oldu bunları söylemen tşk

Tetanoz aşısı olan arkadaşlar ikinciye ne zaman çağırdılar sizi ben bugün oldum bir ay sonrasına randevu verdiler aksi gibi benim iki gün öncede ayağıma çivi battı Tüm aksilikler beni buluyor rabbim başka dertlerden korusun güzellikle devam etsin bundan sonra inşallah

Kızlar peki siz doğumda ne giyceksiniz. Gecelik mi pijamamı illa lohusa takımı mı olmalı terliği fln bide korse nasıl olmalı
ben 3 gecelik 1 bol tshirt bir tane de uzun hırka gibi birşey götüreceğim üstüme. Kızımdan kalma ekru renkte az dantelli gecelik ve sabahlık takımım var. Bir de onu götürüp birkaç poz foto çekilebilirim. Terlik olarak da crocs :)))

Detaylı ultrasonumuz vardı kızlar bugün. 21+0 tam haftası. Burun kemiği 5 olmadı gerekirken 4.1 çıktı bu down riskini arttırır dedi doktor çok üzüldüm bir de beynin ön loblarında sıvı birikmesi normal sınırlar içinde ama üst sınıra yakın dedi takip edilmesi lazım dedi böyle kalırsa sıkıntı yok ama ilerlerse bu da down riskini arttırır dedi amniyosentez önerdi yaptırmayı düşünmüyoruz eşimde bende. Ama kafam çok karıştı ne düşüneceğim bilmiyorum

Kızlar size mükemmel bir indirim haberim var. Şok marketin online uygulamasında 34tlye bebek küveti var. Almak isteyen kaçırmasın dışarıda 100tlden aşağıya yok.
baktım da 99 tl görünüyor küvet. Belki sizin bölgede öyle bir indirim vardır.

Kuzum daha erken haftan ilerledikçe toparlıyor genelde bu haftalarda gözüken sıkıntılar düzelir zamanla hiç strese sokma kendini
En risksizi test yaptırman tabi ne var ne yok bilirsin
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…