2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar kızlar size de şey oluyor mu bebek göbeğimin tek tarafına topaklanmış gibi. Orası daha şiş ve geriliyor. Mesela sol tarafım geriliyor sağ tarafım rahat, sol tarafım biraz daha şiş duruyor. Bebek küçükken oluyordu ama artık ortalaması gerekmiyor mu ya?

Amin canım inşallah ne gelirse Allah'tan hayırlısı olsun hakkımızda doktorda kesin bir şey demedi genetik olabilir burun kemiği dedi ama ilk anda duyunca kötü hissettim

Bende bugün oldum 4 hafta sonra olacakmışım 2. Dozu. 2 Eylülde olacakmışm

Göbek demişsiniz o bende bolca var
Ay müthiş bizim seninle sata göre aramızda 2 gün var. Ben de seni görene kadar göbeğim var sanıyodum meğer gaz ödem gibiymiş ya benimki kaç kilo aldın kuzum çok merak ettim kaç kiloda böyle cıkıyor.
Bir de dün ilk defa hamile alt çamaşırı aldım anam o ne rahatlık 15 gündür ben eziyet çekiyormuşum :)))))))))
Almayan varsa tavsiyemdir arkadaşlar
Canım ben geçen bakmıştım iki çeşitti bi iyice göbeği tam kapatacak tarzda uzundu. Bi tanesi de ona göre daha kısa külottu. Hangisi daha kullanışlı olur diye düşünmüştüm senin hanginden

Oluyor canım bende de hemen elimi kouyuyorum bazen pıt pıt vuruyor hatta. Muhtemelen içerde yer değiştirince oluyor.

ben göbeği de içine alandan aldım ki arada baskı olmasın. gerçekten efsane rahat hatta 1 tane denemek için almıştım bugün gidip bir kaç tane daha alacağım

canm kasılma deniyor buna. Benim de oluyor arada kasılmalarım. Normal diye hatırlıyorum ilk hamileliğimde de oluyordu.

700 gram aldım :) onu da son 1 haftada almışım yani. Bunun 500 gramı falan bebektir zaten. Kiloyla göbeğin alakası yok bence canm. Karın iç yapısıyla alakalı.

700 gram aldım :) onu da son 1 haftada almışım yani. Bunun 500 gramı falan bebektir zaten. Kiloyla göbeğin alakası yok bence canm. Karın iç yapısıyla alakalı.
Bu konuya katılıyorum. 1 kg aldım ama göbeğim kocaman. Bugün tetanozda bile hemşire kaç haftalık dedi 20 diyince şaşırdı

Amin canım inşallah ne gelirse Allah'tan hayırlısı olsun hakkımızda doktorda kesin bir şey demedi genetik olabilir burun kemiği dedi ama ilk anda duyunca kötü hissettim
Bende şimdi çıktım kemikleri kısaymış takip edelim ama boyu kısa olucak büyük ihtimalle dedi Ee bizde uzun bi aile değiz zaten

Canım ikili üçlü tarama yaptrmış mıydın?

Bende şimdi çıktım kemikleri kısaymış takip edelim ama boyu kısa olucak büyük ihtimalle dedi Ee bizde uzun bi aile değiz zaten
Hayırlısıyla sağlıklı alsaydık kucağımıza. Burun kemiği kısa çıkması beni endişelendirdi ikili testim de orta riskliydi çünkü hayırlısı neyse o olsun diyorum artık bana da 21+3 ile uyumlu maşallah gelişimi iyi dedi. 412 gr olmuş

Eklentiler

• IMG_20220804_114257.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 107
Herkese merhaba 22.haftayim son bir iki gündür mide kramplari yaşiyorum bicak saplaniyor sanki böyle bisey yaşayaniniz var mi acaba hamilelikten mi uşütmeden mi anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…