- 18 Nisan 2021
- 14.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.494
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.421
Amin canım inşallahKuzum daha erken haftan ilerledikçe toparlıyor genelde bu haftalarda gözüken sıkıntılar düzelir zamanla hiç strese sokma kendini
En risksizi test yaptırman tabi ne var ne yok bilirsin
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Bende bugün oldum 4 hafta sonra olacakmışım 2. Dozu. 2 Eylülde olacakmışmTetanoz aşısı olan arkadaşlar ikinciye ne zaman çağırdılar sizi ben bugün oldum bir ay sonrasına randevu verdiler aksi gibi benim iki gün öncede ayağıma çivi battıTüm aksilikler beni buluyor rabbim başka dertlerden korusun güzellikle devam etsin bundan sonra inşallah
Ay müthişGöbek demişsiniz o bende bolca var
Canım ben geçen bakmıştım iki çeşitti bi iyice göbeği tam kapatacak tarzda uzundu. Bi tanesi de ona göre daha kısa külottu. Hangisi daha kullanışlı olur diye düşünmüştüm senin hangindenBir de dün ilk defa hamile alt çamaşırı aldım anam o ne rahatlık 15 gündür ben eziyet çekiyormuşum :)))))))))
Almayan varsa tavsiyemdir arkadaşlar
Oluyor canım bende de hemen elimi kouyuyorum bazen pıt pıt vuruyor hatta. Muhtemelen içerde yer değiştirince oluyor.Kızlar kızlar size de şey oluyor mu bebek göbeğimin tek tarafına topaklanmış gibi. Orası daha şiş ve geriliyor. Mesela sol tarafım geriliyor sağ tarafım rahat, sol tarafım biraz daha şiş duruyor. Bebek küçükken oluyordu ama artık ortalaması gerekmiyor mu ya?
ben göbeği de içine alandan aldım ki arada baskı olmasın. gerçekten efsane rahat hatta 1 tane denemek için almıştım bugün gidip bir kaç tane daha alacağımAy müthişbizim seninle sata göre aramızda 2 gün var. Ben de seni görene kadar göbeğim var sanıyodum meğer gaz ödem gibiymiş ya benimki kaç kilo aldın kuzum çok merak ettim kaç kiloda böyle cıkıyor.
Canım ben geçen bakmıştım iki çeşitti bi iyice göbeği tam kapatacak tarzda uzundu. Bi tanesi de ona göre daha kısa külottu. Hangisi daha kullanışlı olur diye düşünmüştüm senin hanginden
canm kasılma deniyor buna. Benim de oluyor arada kasılmalarım. Normal diye hatırlıyorum ilk hamileliğimde de oluyordu.Kızlar kızlar size de şey oluyor mu bebek göbeğimin tek tarafına topaklanmış gibi. Orası daha şiş ve geriliyor. Mesela sol tarafım geriliyor sağ tarafım rahat, sol tarafım biraz daha şiş duruyor. Bebek küçükken oluyordu ama artık ortalaması gerekmiyor mu ya?
700 gram aldım :) onu da son 1 haftada almışım yani. Bunun 500 gramı falan bebektir zaten. Kiloyla göbeğin alakası yok bence canm. Karın iç yapısıyla alakalı.Ay müthişbizim seninle sata göre aramızda 2 gün var. Ben de seni görene kadar göbeğim var sanıyodum meğer gaz ödem gibiymiş ya benimki kaç kilo aldın kuzum çok merak ettim kaç kiloda böyle cıkıyor.
Canım ben geçen bakmıştım iki çeşitti bi iyice göbeği tam kapatacak tarzda uzundu. Bi tanesi de ona göre daha kısa külottu. Hangisi daha kullanışlı olur diye düşünmüştüm senin hanginden
Ama sürekli var sabit böylecanm kasılma deniyor buna. Benim de oluyor arada kasılmalarım. Normal diye hatırlıyorum ilk hamileliğimde de oluyordu.
Bu konuya katılıyorum. 1 kg aldım ama göbeğim kocaman. Bugün tetanozda bile hemşire kaç haftalık dedi 20 diyince şaşırdı700 gram aldım :) onu da son 1 haftada almışım yani. Bunun 500 gramı falan bebektir zaten. Kiloyla göbeğin alakası yok bence canm. Karın iç yapısıyla alakalı.
nasıl yani sürekli bir yerde top gibi sabit mi duruyor?Ama sürekli var sabit böyle
Eveeeetnasıl yani sürekli bir yerde top gibi sabit mi duruyor?
Aynen. Ben ilk aylar kilo verdiğimde bile göbeğim hızla büyüyordu.Bu konuya katılıyorum. 1 kg aldım ama göbeğim kocaman. Bugün tetanozda bile hemşire kaç haftalık dedi 20 diyince şaşırdı
onu bilemedim canm. Benim hep geziniyor. Ama mesela bazen bir tarafımda toplanıyor orası sertleşiyor. 5-10 dkya normale dönüyor.Eveeeet
Yani sürekli değil zaten birkaç saattir böyle. Ama genelde sol tarafımda oluyoronu bilemedim canm. Benim hep geziniyor. Ama mesela bazen bir tarafımda toplanıyor orası sertleşiyor. 5-10 dkya normale dönüyor.
Bende şimdi çıktım kemikleri kısaymış takip edelim ama boyu kısa olucak büyük ihtimalle dedi Ee bizde uzun bi aile değiz zatenAmin canım inşallahne gelirse Allah'tan hayırlısı olsun hakkımızda doktorda kesin bir şey demedi genetik olabilir burun kemiği dedi ama ilk anda duyunca kötü hissettim
Canım ikili üçlü tarama yaptrmış mıydın?Detaylı ultrasonumuz vardı kızlar bugün. 21+0 tam haftası. Burun kemiği 5 olmadı gerekirken 4.1 çıktı bu down riskini arttırır dedi doktor çok üzüldümbir de beynin ön loblarında sıvı birikmesi normal sınırlar içinde ama üst sınıra yakın dedi takip edilmesi lazım dedi böyle kalırsa sıkıntı yok ama ilerlerse bu da down riskini arttırır dedi amniyosentez önerdi yaptırmayı düşünmüyoruz eşimde bende. Ama kafam çok karıştı ne düşüneceğim bilmiyorum
Hayırlısıyla sağlıklı alsaydık kucağımıza. Burun kemiği kısa çıkması beni endişelendirdi ikili testim de orta riskliydi çünkü hayırlısı neyse o olsun diyorum artıkBende şimdi çıktım kemikleri kısaymış takip edelim ama boyu kısa olucak büyük ihtimalle dedi Ee bizde uzun bi aile değiz zaten
İkili yaptırdım canım kombine risk 1/418 çıkmıştı üstüne ultrasonda da böyle çıkınca panik yaptımCanım ikili üçlü tarama yaptrmış mıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?