2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar geceleri bacaklarım çok fena ağrıyo uykudan uyandıracak kadar çekilme oluyor , sizce magnezyum takviyesi almıyorum diye mi yoksa alanlarda da oluyo mu bu ağrı
Canım benim 14.haftadan başlamıştı, magnezyum tozu verdi doktor içince geçiyor.
Erkek dediiiiiiiiiiiii 😂 Bir_Kucuk_Mars Bir_Kucuk_Mars son dakika golüüüüüüü
Ayda😂☺️ Şok şok şok. Nasılda kandırdı sizi. Ah küçük yaramaz seni😍 aramıza hoş geldin Selizay kaynana olacaksın sende haha😘

Hayırlı olsun camım güle güle kullanmayı nasip etsin Allah ♥️ Aldıklarının görseli var mı yada markası fikir olsun 🥰
Canım bebek arabası bunu aldik travel sistem tam modelini bilmiyorum yeni modeliymiş. Baya hafif bir şeydi mobilyacida gördüm çok hoşuma gitti biraz deneme sürüşü de yaptım 😂 trendyoldan aradım puanı da yüksekti öyle olunca kaçırmadım. Odayla birlikte çok indirim yaptı adam sagolsun, tip olarak bu tarz beğeniyordum zaten güzel denk geldi. Odasını da grili pembeli gibi aldık onun videosu var direkt fotosu yok elimde gelince çekerim onu şimdi dekorasyon kısmını planlamaya çalışıyorum 😍🌸

Eklentiler

• IMG_20220715_193904.webp
    IMG_20220715_193904.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_2022-07-15-19-38-09-362_trendyol.com.webp
    Screenshot_2022-07-15-19-38-09-362_trendyol.com.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 78
Eki Görüntüle 3097914 Kızlar kızım bi süre bizimle uyuyacak, şu tarz bir komodin kullanmak istiyorum tabii aynasız rafsız o sivri seysiz sizce kullanişli olur mu ?
Ben de kendi odama alacağım canım buna benzer bir model 1-2 sene aynı odada kalacağız elimin altında böyle bir şey iyi olur dedim💕

Erkek dediiiiiiiiiiiii 😂 Bir_Kucuk_Mars Bir_Kucuk_Mars son dakika golüüüüüüü
Hani kızdı🤣🤣 senin minnak da sürpriz yaptı desene hayırlı olsun oğluşun canım aramıza hoş geldin🤭🤭

Canım bebek arabası bunu aldik travel sistem tam modelini bilmiyorum yeni modeliymiş. Baya hafif bir şeydi mobilyacida gördüm çok hoşuma gitti biraz deneme sürüşü de yaptım 😂 trendyoldan aradım puanı da yüksekti öyle olunca kaçırmadım. Odayla birlikte çok indirim yaptı adam sagolsun, tip olarak bu tarz beğeniyordum zaten güzel denk geldi. Odasını da grili pembeli gibi aldık onun videosu var direkt fotosu yok elimde gelince çekerim onu şimdi dekorasyon kısmını planlamaya çalışıyorum 😍🌸
Ne kadara aldın canım bebek arabasını

Back
X