2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ay canım ben 54 ile hamile kaldım. Sonra başlardaki bulantılardan 51 e düştüm. Şimdi de 58 kiloyum 😂🤦🏻‍♀️ valla bir şey de yemiyorum bulantılarım tiksinmelerim devam ediyor. Hiç anlamıyorum nasıl aldığımı 😂
Sanırım vücut Olası bir kıtlık ihtimaline karşı kendini korumaya alıyor ve kilo alıyoruz böyle oluyor muş bana çok mantıklı geldi çünkü benim içinde başka bir açıklaması yok😁

40 kilo vermiştim ne güzel bari 20sini geri alsam diyorum😬 Ama çok takmayalım kafaya ne yapalım daha önce verdik yine veririz hem hamileyiz hakkımız yani bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar yeter 😍
Doktor da kiloyu bu şekilde kafaya takip stres yaparak mi gecireceksin tüm hamileliğini doğumdan sonra tekrar verirsin dedi oyuzden artık takmıyorum :KK47: zaten doğumdan sonra da burada konuşuruz hep beraber birbirimizi motive ederiz inşallah :anneadayı::KK19:

Kızlar birkaç kilo alanları tebrik ediyorum cinli misiniz doğru söyleyin 😂😂 görselde ciddi bir değişim olmasa da tartıdaki rakam en son 7 🥲🥲🥲 nasıl aldığıma dair fikrim yok günlük yürüyüş yapıyorum her gün olmasa da 2 haftadır pilates yapıyorum. 51 ile hamile kaldım hastaneye gidiş kilomu merak ediyorum 🫠🫠
+1 kilo.ile devam ediyorum bebek gayet iyi hatta ilerde gidiyo 😀😀🤣ama son aylar ne olcak bilmiyorum😀

İyi akşamlar kızlar, dün tetanoz aşısı oldum. Sabah uyandığımda bacağım et kesmiş gibiydi. İşyerinde öğleden sonra tüm bacağıma yayıldı ağrı. Halsizlik ve bulantı başladı. İşyerinden erken ayrılıp eve geldim. Şu an daha beterim bir kamyon dayak yemiş gibiyim, hasta gibiyim. Lisede bu aşıyı yaptıklarında aşı olan kolum 3 gün ağrıyıp geçmişti. İnternette bu belirtileri yapar yazıyor. Aşıyı yaptıran arkadaşlar sizde böyle bir şey yaşandı mı? Çok fenayım.

Kızlar birkaç kilo alanları tebrik ediyorum cinli misiniz doğru söyleyin 😂😂 görselde ciddi bir değişim olmasa da tartıdaki rakam en son 7 🥲🥲🥲 nasıl aldığıma dair fikrim yok günlük yürüyüş yapıyorum her gün olmasa da 2 haftadır pilates yapıyorum. 51 ile hamile kaldım hastaneye gidiş kilomu merak ediyorum
Ben de 2 kilo aldım aslında 1 kilo bile almamıştım bayramda memlekete gidince ye ye ye herkesin ısrarı yüzünden oldu. Çok hareketsizimdir dışarıya çıkmam yürüyüş yapmam. Bence kafanıza takmayın bebişler sağlıklı olsun da mecbur alacağız. Ekmek hamurisi vs yemiyorum onlar kilo aldırıyor ama bu arada canım isterse de yerim yani.
İyi akşamlar kızlar, dün tetanoz aşısı oldum. Sabah uyandığımda bacağım et kesmiş gibiydi. İşyerinde öğleden sonra tüm bacağıma yayıldı ağrı. Halsizlik ve bulantı başladı. İşyerinden erken ayrılıp eve geldim. Şu an daha beterim bir kamyon dayak yemiş gibiyim, hasta gibiyim. Lisede bu aşıyı yaptıklarında aşı olan kolum 3 gün ağrıyıp geçmişti. İnternette bu belirtileri yapar yazıyor. Aşıyı yaptıran arkadaşlar sizde böyle bir şey yaşandı mı? Çok fenayım.
Canım çok geçmiş olsun inşallah dinlenmek iyi gelir hemen geçer. Ben 4 sene önce yaptırmıştım hiç ağrı olmamıştı bende hatta annem o zaman naısl ağrı olmadı ya tetanoz aşısı çok ağrı yapar diye şaşırmıştı. İnternette de ağrı olduuna dair çok şey yazıyordu. Bakalım bu vuruluşumda ne olacak. Benim de dün gece bacaklarım çok ağrıdı uyuyamadım ağrısından canım acaba dönemsel haftasal özellik mi diycem ama aşı da bu etkiyi çok yapıyomuş

Bende sadece kol ağrısı oldu canım

Ben de 2 kilo aldım aslında 1 kilo bile almamıştım bayramda memlekete gidince ye ye ye herkesin ısrarı yüzünden oldu. Çok hareketsizimdir dışarıya çıkmam yürüyüş yapmam. Bence kafanıza takmayın bebişler sağlıklı olsun da mecbur alacağız. Ekmek hamurisi vs yemiyorum onlar kilo aldırıyor ama bu arada canım isterse de yerim yani.

Canım çok geçmiş olsun inşallah dinlenmek iyi gelir hemen geçer. Ben 4 sene önce yaptırmıştım hiç ağrı olmamıştı bende hatta annem o zaman naısl ağrı olmadı ya tetanoz aşısı çok ağrı yapar diye şaşırmıştı. İnternette de ağrı olduuna dair çok şey yazıyordu. Bakalım bu vuruluşumda ne olacak. Benim de dün gece bacaklarım çok ağrıdı uyuyamadım ağrısından canım acaba dönemsel haftasal özellik mi diycem ama aşı da bu etkiyi çok yapıyomuş
İnşallah sende olmaz canım. Haftasal olduğunu düşünmüyorum aşıdan sonra oldum böyle bence.

Evet birileri yetişsin kendimi kötü hissedicem yoksa😀 birden çok aldım. Belki yavaşlarım. Ama çokta takmıyorum dediğin gibi veririz Allahın izniyle
Hiç takmayın kafanıza ben ilk doğumumda 25 kilo aldım 75 kiloyla doğuma girdim herkes ödemdir demişti ama değilmiş doğumdan sonra çocuğun kilosu kadarı gitmişti sadece 😂😂 ama verdim bir şekilde emzirirken çalışırken falan o yüzden çok takılmıyorum

Ben daha önce de yaptırmadım bilmiyorum ama önceki hamileliğimde takip ettiğim grupta yaptıranlardan böyle ağır atlatanlar vardı canm.

Ben de çok hafif bir kol ağrısı oldu ama yok denecek kadar az bir ağrı.

Durdum durdum bebek alisverisine hardcore bir giris yaptim :anneadayı:

dolaptan ikinci el yatas juno yatak ve lansinoh ciftli pompa aldim. Ikisinin fiyati da cok uyguna geldi, zaten cok kisa sure kullanildigi icin sifir almak istemedim. benim de ne kadar ihtiyacim olacagi belli degil cunku.
Oyshodan da bebek sirt cantasiyla biberon cantasi aldim kombin. Bunlar asiri hosuma gitti. Sirt cantasi bebek olmasa bile kullanilir resmen. Zaten cogunlukla esim tasir diye biraz ona da uygun olsun dedim. Kalitesi, islevleri falan cok iyi. Bebek arabasina asma aparatlari da var. Biraz pahaliydi ama kendimi simarttim :KK15:
Biberon cantasi
Bebek cantasi

dolaptan ikinci el yatas juno yatak ve lansinoh ciftli pompa aldim. Ikisinin fiyati da cok uyguna geldi, zaten cok kisa sure kullanildigi icin sifir almak istemedim. benim de ne kadar ihtiyacim olacagi belli degil cunku.
Oyshodan da bebek sirt cantasiyla biberon cantasi aldim kombin. Bunlar asiri hosuma gitti. Sirt cantasi bebek olmasa bile kullanilir resmen. Zaten cogunlukla esim tasir diye biraz ona da uygun olsun dedim. Kalitesi, islevleri falan cok iyi. Bebek arabasina asma aparatlari da var. Biraz pahaliydi ama kendimi simarttim :KK15:
Biberon cantasi
Bebek çantası

Biberon cantasi
Bebek cantasi
İyi yapmışsın canım Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin 🙏🏻🥰 bende dolaptan ikinci el kanguru aldım bugün oğlumda da almıştım çok kurtarıcım olmuştu benim. Artık ufak ufak başlıcam böyle almaya

Doktor da kiloyu bu şekilde kafaya takip stres yaparak mi gecireceksin tüm hamileliğini doğumdan sonra tekrar verirsin dedi oyuzden artık takmıyorum :KK47: zaten doğumdan sonra da burada konuşuruz hep beraber birbirimizi motive ederiz inşallah :anneadayı::KK19:
Doğumdan sonra Aralık anneleri zayıflıyor diye grup açarız 😅

Back
X