2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar 2 gündür ciddi bel ağrısı çekiyorum artık ayaklarıma vuruyor. Şöyle diyeyim belimin kenarında 2 yumru var gibi kemiğim ağrıyor eşim gitmiş hamile bel kemeri almış. Açıkçası benim kızımın hastanesindeki ihmaller sırf kızıma değildi bana spinal iğnesini de 2 kez yaptılar yanlış yapmışlar iğneyi. Belimde ağrı kaldı. Şimdi de bu ağrı cidden hayat kalitemi düşürdü. Şimdi kilo almadım ileride en az 10 kg alacağım. Sonrası korkutuyor beni.

Size sorum şu öneriniz var mı ? Ayrıca ben elenetal2 ve D3k2 vitamini dışında birşey kullanmıyorum. Magnezyum kullananlar ne önerir?

woolnat çok iyi marka zaten ama bu torba uyku tulumlarını yürümeye başladıktan sonra hatta tutunup kalkmaya başladıktan sonra kullanamazsın ne yazık ki. Sürekli tutunup kalkmak istiyor beşikte. Bunlarla ayağa kalkamadığı için de sinirleniyor. O nedenle çok paralar vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
Canım bi süre sonra ayaklı kullanılıyor diğer şekilde rahat olmaz haklısın bu tulumda 2 fonksiyon var ama 💕

Kızlar 2 gündür ciddi bel ağrısı çekiyorum artık ayaklarıma vuruyor. Şöyle diyeyim belimin kenarında 2 yumru var gibi kemiğim ağrıyor eşim gitmiş hamile bel kemeri almış. Açıkçası benim kızımın hastanesindeki ihmaller sırf kızıma değildi bana spinal iğnesini de 2 kez yaptılar yanlış yapmışlar iğneyi. Belimde ağrı kaldı. Şimdi de bu ağrı cidden hayat kalitemi düşürdü. Şimdi kilo almadım ileride en az 10 kg alacağım. Sonrası korkutuyor beni.

Size sorum şu öneriniz var mı ? Ayrıca ben elenetal2 ve D3k2 vitamini dışında birşey kullanmıyorum. Magnezyum kullananlar ne önerir?
Soda içiyor musun canım

Bende tesadüfen öğrendim tabi 1 yıl geçerli olduğu için 3-4 ay içinde hamile kalmam gerekiyordu tek sıkıntısı o oluyor ama bebiş bekletmedi Allahtan yetiştik🤭
Yorumlarına baktım gayet iyiydi canım 4.8 almış daha ne olsun fiyat bugünün şartlarında gayet iyi benim erken doğum travmam olmasa çok çok alacağım ama korktuğum için bekliyorum ekin gibi başlayacağım ama bugün baktığın yarın aşırı zamlanmış oluyor bekleme al bence özellikle daha çok para tutacak şeyleri şu an almak mantıklı🥰

Bu tulumu ben de favorilerime eklemiştim hem kış hem yaz kullanılır mı acaba tog değeri yazmıyordu sanki🤔
Ben de erken doğum geçmişim olduğu için hiç bir şey almak istemiyorum ama zamlar da geldikçe ikilemde kaldım çok,bana kalsa doğduktan sonra alırız ama işte…Bu arada 4 moms kullanan var mı aranızda,ikinci el almak mantıklı gibi geliyor,tecrübelerinizi öğrenmek isterim

Ben de erken doğum geçmişim olduğu için hiç bir şey almak istemiyorum ama zamlar da geldikçe ikilemde kaldım çok,bana kalsa doğduktan sonra alırız ama işte…Bu arada 4 moms kullanan var mı aranızda,ikinci el almak mantıklı gibi geliyor,tecrübelerinizi öğrenmek isterim
Ben ilk kızımda kullandım o zamanda biraz daha pahalıya almıştım Bebişin kilosuna göre 4-5 ay kullandım ben arkadaşlarımada vermiştim hatta sorunsuz 3 bebek kullandık şimdi 2. Kızıma kısmet olacak. 3-4 adet sallama fonksiyonu vardı ben çok aktif kullanmıstım elimde olduğu için kullanacağım ama şu an gerçekten çok pahalı daha uygun birşeylerde benzer işlev görür sanki.

Sağol canım link için ben de aldım bulunsun elimde kullanırım kızım için
Hayırlı olsun canm. Çok kullanışlı olacak göreceksin. Battaniyeye bile ihtiyacın olmayacak. İstersen kollarını da içine koyup kundak gibi kullanırsın. Çünkü ilk aylar kendi el kol hareketleriyle kendilerini uyandırabiliyorlar. Bu şekilde ayağı bol bırakacak yarım kundaklar doktorlar tarafından da öneriliyor 👍🏻

Hayırlı olsun canm. Çok kullanışlı olacak göreceksin. Battaniyeye bile ihtiyacın olmayacak. İstersen kollarını da içine koyup kundak gibi kullanırsın. Çünkü ilk aylar kendi el kol hareketleriyle kendilerini uyandırabiliyorlar. Bu şekilde ayağı bol bırakacak yarım kundaklar doktorlar tarafından da öneriliyor 👍🏻
Ayy dikkatimi çekti şimdi Sezin mi olacak kuzunun adı hayırlı olsun 🥰

Çesme suyu mu kullandınız genelde ondan oluyor. Eczanede satılan sulardan alıyordum ben o cihazlara daha uygun
Ben kurutma makinesinden çıkan suyu kullanmıştım ya da içme suyu. Çeşme suyu kullanmamak gerekiyor.
Biz de weewell kullanıyoruz olmadı öyle bişey
Musluk suyu kirecliyse ondan olabilir. Biz genelde arıtma suyu koyuyoruz çok zorda kalırsak kaynamış soğumuş şu koyuyoruz canım. Hiç öyle birseyle karsilasmadim
Çeşme suyu kullandık ama aşırı su tüketiyor ona içme suyu koymam mümkün değil. Kaynamış soğumuş su ile deneyeyim bari. Sağolun kızlar cevaplarınız için

Ben ilk kızımda kullandım o zamanda biraz daha pahalıya almıştım Bebişin kilosuna göre 4-5 ay kullandım ben arkadaşlarımada vermiştim hatta sorunsuz 3 bebek kullandık şimdi 2. Kızıma kısmet olacak. 3-4 adet sallama fonksiyonu vardı ben çok aktif kullanmıstım elimde olduğu için kullanacağım ama şu an gerçekten çok pahalı daha uygun birşeylerde benzer işlev görür sanki.
Aslında nuna leaf dikkatimi çekiyordu ama ikinci ellerine bile çok istiyorlar 4 moms 3.0 ikinci ellerinin fiyatlarıyla aynı seviyelerde görünce şimdi de onlara bakmaya başladım bakalım neye karar vereceğiz

Bu ben 🥲 kızımdan kalan eşyalar dışında hiçbir şey almadım bi arkadaşım takım getirdi. Bi de eşim heves etmiş viccodan ayakkabı almış. Çocuk baya donsuz 🤭

4moms ben çok baktım. Ama kilo sınırı hoşuma gitmedi. 9 kg sınırı az. Yani 6 aydan sonra salonda falan çocuk içinde uyusun yanımda isterim ama çok mümkün değil 4moms ile. Nuna alayım ekstra sallama aparatı bakarım dedim. Elele baby ve yoko da hoşuma gitti kararsız kaldım açıkçası

Bu ben 🥲 kızımdan kalan eşyalar dışında hiçbir şey almadım bi arkadaşım takım getirdi. Bi de eşim heves etmiş viccodan ayakkabı almış. Çocuk baya donsuz 🤭

4moms ben çok baktım. Ama kilo sınırı hoşuma gitmedi. 9 kg sınırı az. Yani 6 aydan sonra salonda falan çocuk içinde uyusun yanımda isterim ama çok mümkün değil 4moms ile. Nuna alayım ekstra sallama aparatı bakarım dedim. Elele baby ve yoko da hoşuma gitti kararsız kaldım açıkçası
İkinci kızım için zaten her şeyi hazır etmiştim,çorabından,emziğine kadar müslinlerinden reflü yatakları,lohusa pijamaları her şey var bir kızım eksik kaldı 😭 şimdiki kızıma da bir taraftan üzülüyorum,hiç heves edemiyorum onun için bir şeylere,ya o da gelemezse diye 😥 Çok zor Allah yardımcımız olsun,ben sanırım yine de doğmasını bekleyeceğim,varsın daha pahalıya alalım kısmet artık

Bu arada Nuna ekstra sallama aparatı Türkiye’ye gelmeyecek diye duydum,satıcılar ellerindeki aparatları anakucağının kendisiyle aynı fiyata satıyorlar,yoyko falan daha mantıklı sanki

İkinci kızım için zaten her şeyi hazır etmiştim,çorabından,emziğine kadar müslinlerinden reflü yatakları,lohusa pijamaları her şey var bir kızım eksik kaldı 😭 şimdiki kızıma da bir taraftan üzülüyorum,hiç heves edemiyorum onun için bir şeylere,ya o da gelemezse diye 😥 Çok zor Allah yardımcımız olsun,ben sanırım yine de doğmasını bekleyeceğim,varsın daha pahalıya alalım kısmet artık
1 yaşına kadar yoğun bakımdaydık bizde sonra işte elimle gömdüm. Napalım kader. Herşeyi eksik olsa da olur o tam olsun yeter. 🥲 Bi kumaşa sararız. Gider tamamlarım herşeyini.
Benim şimdi oğlan kızımın Kıyafetleri yine kızıma özel kaldı.

Back
X