Kızlar bu arada ben çinden gelen ana kucağı faciamdan sonra babybjörn muadillerinden vazgeçtim

orijinaliji de alamam zaten çok pahalı. Bugün orijinaline baktım bariz fark var sallanışında. O yüzden keseme uygun joie dreamer ana kucağı aldım normalde 1600 ama cosy space renginde indirim var 1200 tl ye geliyor. Bakmak isteyen bakabilir bugün mağazadan aldım. Çok beğendim şirin bi şey bence bebekler de sever. Kademe ayarı var elinizle sallıyosunuz üstünde dönencesi var. 5 doğa sesi, 5 ninni özelliği ve 2 seviye titresimi var (ben 2 seviye arasında fark göremedim bana aynı geldi) ama kumaşı falan gayet güzel isterseniz tam yatırarak da kullanabiliyosunuz (beşik modu demiş kitabında) bir de 2 kademe orta dik ayarı var. Bana fiyatına göre çok tatlı geldi. Peşin fiyatına taksit de yapıyolar garantiye 2+4 taksit vardı. Diğer bankalara da var ama kaç olduğunu bilmiyorum. Arayışta olup indirimden faydalanmak isteyenlere fikir olsun

bebek arabalarındaki gibi iki kademe bacak desteği var. Bi de isterseniz sallanmayı durduran bi aparatı var koltuk gibi de kullanılabiliyor.