2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar çıktım kontrolden oğlanda hiç sorun yok. Bel ağrım da benim fizyolojik durumumdanmış. Rahim ağzını da ölçtü 43mm. Erken doğum riskin yok için rahat etsin dedi. Bebek de 270 Gr olmuş. Gelişimi de güzel dedi. Çok şükür. Deniz için izin verdi. Plesantası aşağıda olanlar ile serviks kısalığı olanları denizi önermiyorum dedi.
Ayrıntılı ultrasonu da 11 ağustosa erteledik
Her şeyin yolunda olması süper.. keyifle 11 ağustosu beklersin artık. Ağrıların da umarım çok zorlamaz.

Tatlı yiyip sırt üstü uzanmayı denesene ☺️ öyle hissediliyor
Deneyeyim bunu bugün💓 Pazartesi kontrolüm vardı doktor bile şaşırdı bu çocuk çok hareketli şu an hiç hissetmiyor musun dedi 😂 ben çok hareket etmiyor sanıyordum baktık ultrasonda ters dönüyor dans ediyor ben şok 😂😂 karın kaslarım mı sıkı nedir anlamadım 22de hissederim herhalde ya

Her şeyin yolunda olması süper.. keyifle 11 ağustosu beklersin artık. Ağrıların da umarım çok zorlamaz.
Maalesef zorluyor. Doktor hastalığın ismini de söyledi ama çözüm yok. Kalça kemiklerinde oynamaz eklemler varmış hamilelikle o eklemler hafif oynamaya başlayıp diski kaydırıyormuş. Bol bol pozisyon değiştirerek yatacağım. Önerimiz şimdilik bu. Ama son haftalarda zorlayacağını söyledi. Umarım zorlamaz

Hanımlar merhaba. Dün geceden beri aşırı bir sırt ağrısı yaşıyorum. Ama öyle böyle değil yatakta dönerken mahvoluyorum oturduğum yerde bile ağrıyor. Eğilip doğrulamiyorum. Acaba ters bir hareket mi yaptım diyorum.
17. Hafta bitmek üzere. Normal mi acaba içim hiç rahat değil canım çok yanıyor
Ağrıyan bölgeye eşinden annenden rica et biraz masaj yapsın kuzum kremle belki iyi gelir sen yinede doktorunu haber et ne olur ne olmaz

Deneyeyim bunu bugün💓 Pazartesi kontrolüm vardı doktor bile şaşırdı bu çocuk çok hareketli şu an hiç hissetmiyor musun dedi 😂 ben çok hareket etmiyor sanıyordum baktık ultrasonda ters dönüyor dans ediyor ben şok 😂😂 karın kaslarım mı sıkı nedir anlamadım 22de hissederim herhalde ya
Yatış tarzı çok önemli mesela ayaklarını uzatarak yatarsan daha net hissediliyor. azıcık yeri daralınca daha iyi oluyor 😅 sırt üstü yatınca da hissediliyor. Çok net bi tekme değil ama damar atması gibi hissedersin. Bir de miden dönüyor gibi olur.

Hanımlar merhaba. Dün geceden beri aşırı bir sırt ağrısı yaşıyorum. Ama öyle böyle değil yatakta dönerken mahvoluyorum oturduğum yerde bile ağrıyor. Eğilip doğrulamiyorum. Acaba ters bir hareket mi yaptım diyorum.
17. Hafta bitmek üzere. Normal mi acaba içim hiç rahat değil canım çok yanıyor
Canım ben sırf bugün o yüzden doktora gittim. Kalça kemiğine iki yumru sıkışmış gibi otursam kalkamıyorum yürüsem oturamıyorum. Doktor muayene etti. Dediğim gibi kalça kemiğindeki eklemelerle alakalıymış

Maalesef zorluyor. Doktor hastalığın ismini de söyledi ama çözüm yok. Kalça kemiklerinde oynamaz eklemler varmış hamilelikle o eklemler hafif oynamaya başlayıp diski kaydırıyormuş. Bol bol pozisyon değiştirerek yatacağım. Önerimiz şimdilik bu. Ama son haftalarda zorlayacağını söyledi. Umarım zorlamaz
Doğumdan sonra geçecek bir şey mi peki. Öyle ya da böyle dayanacağına eminim sonrası bari konforlu olsun senin için

Kızlar günaydın 💗 dünden beri alerjim kendini göstermeye başladı, yazın yumurta, domates ve çikolataya alerjim var kollarım deli gibi kaşınıyor yara olacak neredeyse. Domates ve çikolata yemem sıkıntı yok ama yumurta bebek için zorluyordum. Şimdi yumurta yerine ne yesem acaba diye düşünüyorum. Perşembe ayrıntılı ultrasonum var doktora sorucam ama var mı yumurta yerine ikame edebileceğim bisey biliyor musunuz

Yok yok özellikle sordum. Doğuma kadar uyu yeterki nasıl istersen yat. Aorta baskı yapacak durumlar belli öyle olunca derim dedi
Ya nasıl rahatladım. Ben sola yatıyorum ama uyandığımda hep sırt üstü buluyorum kendimi. Sırt üstü yatınca belim ağrıyor uykudan uyanıyorum ağrıdan. Sanırım çok uzun süre sırt üstü yatıyorum ki ağrı çekiyorum 🙄 bebeğe zararlı olmaması içimi çok rahatlattı 🌸

Canım ben sırf bugün o yüzden doktora gittim. Kalça kemiğine iki yumru sıkışmış gibi otursam kalkamıyorum yürüsem oturamıyorum. Doktor muayene etti. Dediğim gibi kalça kemiğindeki eklemelerle alakalıymış
Aaa çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? Ben biraz daha iyiyim masaj iyi geldi ama hala var ağrım

Kızlar günaydın 💗 dünden beri alerjim kendini göstermeye başladı, yazın yumurta, domates ve çikolataya alerjim var kollarım deli gibi kaşınıyor yara olacak neredeyse. Domates ve çikolata yemem sıkıntı yok ama yumurta bebek için zorluyordum. Şimdi yumurta yerine ne yesem acaba diye düşünüyorum. Perşembe ayrıntılı ultrasonum var doktora sorucam ama var mı yumurta yerine ikame edebileceğim bisey biliyor musunuz
Canım ben asla yumurta yiyemem kokusuna tahammül edemiyorum bile. Protein barlar var onlardan yemeye çalışıyorum. Fellas diye bir marka var onu yiyorum içeriği temiz

Canım ben asla yumurta yiyemem kokusuna tahammül edemiyorum bile. Protein barlar var onlardan yemeye çalışıyorum. Fellas diye bir marka var onu yiyorum içeriği temiz
Teşekkür ederim canım sıcaklar bastığında yumurtaya veda ediyorum bende hem kokusu hemde alerji yaptığı için ama şimdi bebeğe yararlı diye zorluyordum kendimi. Malum 2 3 gündür sıcaklar geri döndü ve kasintidan mahvoldum. Bende fellas alayım bakalım bir süre onunla idare edelim 💗

Ben devlet ve özele karışık gidiyorum devlette sordum dedin uzunluk nasıl ikiz ya bi sorun olmasın erken doğum falan . Bana ne dese beğenirsin ikizler zaten erken doğar çok büyük ihtimalle dedi ve bakmadı ben şok . Şimdi özele gidince sorucam yine ve vaktinde doğan ikiz de çok inş hepimizin bebeleri tam zamanında güzelce dogar
Özellikle tek yumurta ikizleri erken doğuyor çift yumurta ikizlerinde bu oran çok düşük ama her zaman iyiyi düşünmek lazım neden direk erken diyerek moral bozarlar ki özelde gittiğinde doktoruna sorarsın o mecbur bakar ama devletteki doktorlar zaten bir alem
Kızlar çıktım kontrolden oğlanda hiç sorun yok. Bel ağrım da benim fizyolojik durumumdanmış. Rahim ağzını da ölçtü 43mm. Erken doğum riskin yok için rahat etsin dedi. Bebek de 270 Gr olmuş. Gelişimi de güzel dedi. Çok şükür. Deniz için izin verdi. Plesantası aşağıda olanlar ile serviks kısalığı olanları denizi önermiyorum dedi.
Ayrıntılı ultrasonu da 11 ağustosa erteledik
Çok sevindim canım ne güzel haberler almışsın bebişten inşallah hep böyle güzel gidecek 😍

Ya nasıl rahatladım. Ben sola yatıyorum ama uyandığımda hep sırt üstü buluyorum kendimi. Sırt üstü yatınca belim ağrıyor uykudan uyanıyorum ağrıdan. Sanırım çok uzun süre sırt üstü yatıyorum ki ağrı çekiyorum 🙄 bebeğe zararlı olmaması içimi çok rahatlattı 🌸
Sadece tansiyonun düşerse kalkarsın dedi 😅 ben de sırt üstü yatıyorum. Her gebelikte bu sağa yat sola yat olayı olmaz. Biz o gebelere özellikle deriz dedi

Ben hayatım boyunca yumurta yemedim. Protein süt ve süt ürünlerinden de alınıyor. Sorun da yaşamadım. Sadece kırmızı eti haftada en az 2 kez ye dedi.

Back
X