- 1 Eylül 2021
- 5.306
- 19.889
- 198
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #15.021
Almanya canim sosyal devletin faydalariNeresi orası yaa? Hizmete bak sen. İmrendim ya hu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Almanya canim sosyal devletin faydalariNeresi orası yaa? Hizmete bak sen. İmrendim ya hu![]()
Şu hamilelik sürecinde sebepsizce eşime bilendim.Amiinn bende genlde ihtiyaç duymadım sadece yemeğni yapn bırı olunca iyi oluor
Bana oluyo akıntı desen değil idrar desen değil bildiğin su. Ara ara sızıntı olabilmesi normal diye okumuştum bi yerde ama bilemiyorumTecrübeli gebe arkadaşlarım
Azar azar suyun gelmesi durumu nasıl oluyor? Benim çamaşırım iki gündür hep ıslak. Normalde her zaman gelen bir akıntım var ama bu bahsettiğim akıntı değil. Terliyor muyum, suyum mu geliyor yoksa altıma mı kaçırıyorum
17. haftada kanamam olmuştu doktor suyunu takip et demişti. O zamandan beri çok şükür kanama olmadı. Benim şimdi de suyumu takip etmem gerekiyor mu?
Kız yok ben 66 kg ile hamile kaldımBende senin gibiyim diyet yapıodum hatta 56 kıloyla hamile kaldım şuan 59 kiloyum başka yerlermde şişlk yok ama göbüşüm onden gidio genelde fazla kılo almıorum aslında karnöda çok şişmez bebeklerm hep aşşada oluo yukarı pek çıkmıolar erkendende doğuyolar
Ben de 3 saatte bir suyu değişiyor diye okumuştum. Değişen suyu böyle sızıntıyla atıyoruz belki deBana oluyo akıntı desen değil idrar desen değil bildiğin su. Ara ara sızıntı olabilmesi normal diye okumuştum bi yerde ama bilemiyorum
Önceki gebeliğimde erken doğum nedenim suyun gelmesiydi. Anlıyorsun canım kokusu şekerli gibi oluyor. Bi de geldiğini hissediyorsun ama tutamıyorsun. içinde de tortu oluyor ama bu haftalarda olmaz o tortu. En bariz fark koku. Bebeğin suyu baya şekerli kokuyor. Çok şüpheye düşersen eczanelerde buna ilişkin pedler var.Tecrübeli gebe arkadaşlarım
Azar azar suyun gelmesi durumu nasıl oluyor? Benim çamaşırım iki gündür hep ıslak. Normalde her zaman gelen bir akıntım var ama bu bahsettiğim akıntı değil. Terliyor muyum, suyum mu geliyor yoksa altıma mı kaçırıyorum
17. haftada kanamam olmuştu doktor suyunu takip et demişti. O zamandan beri çok şükür kanama olmadı. Benim şimdi de suyumu takip etmem gerekiyor mu?
Nasıl pedler?Önceki gebeliğimde erken doğum nedenim suyun gelmesiydi. Anlıyorsun canım kokusu şekerli gibi oluyor. Bi de geldiğini hissediyorsun ama tutamıyorsun. içinde de tortu oluyor ama bu haftalarda olmaz o tortu. En bariz fark koku. Bebeğin suyu baya şekerli kokuyor. Çok şüpheye düşersen eczanelerde buna ilişkin pedler var.
Aminosıvı pedleri. Suyun geliyorsa rengi değişiyor pedinNasıl pedler?
Ben hiç bir şekilde gelen bir şey olduğunu hissetmiyorum. O zaman su değil![]()
Canım, teşekkür ederimAminosıvı pedleri. Suyun geliyorsa rengi değişiyor pedin
Geçen ben de hissetmedim 1-2 gün ama bu haftalarda normal canım zaten hafif hafif hissediyoruz 24 ten sonra herhalde düzenli bir hal alırKızlar dünden beri hiç hareket hissetmedim . Böyle olunca da panikledim tabi yine. Tek tük vuruyordu dün sabahtan beri hiç vurmadı![]()
Benim dün gaz sancısından karnım çok ağrıdı epey moralim bozuldu hatta ama bugün ağrıdan eser yok bağırsaklarla alakalı olabilir canımValla ağrı ilk defa oldu canım böyle gaz sancısı gibi aslında ama daha yukarıda neden oldu anlamadım. Yatıp dinlenince hafifliyor biraz. Aynen çok takmamaya çalış ne kadar elimizde olmasa da. Ama yine de hareketleri takip et uzun sürerse gidersin doktora
Ben sürekli çalıştırıyorumŞu hamilelik sürecinde sebepsizce eşime bilendim.Köle gibi çalışsın istiyorum
Yemeği de yapsın bir zahmet. Annem gelse de yemek yapmaz zaten![]()
Harika bir hizmet ya burada da olsa bende istemezdim kimseyi ama Sezeryan olacak zaten tek başıma halledemem gibi geliyor 2 hafta filan kalsın en azından bebek bakmayı öğretsin annemKocam da var beraber yikariz, bir de Burda devlet eve ebe gonderiyor günde 45 dk ona güveniyorum birazda
Evet Bir aydir Turkiye’deyiz Ama dedigim gibi icim icimi yiyor :/ Bide ustune Corona gecirdimYurtdışı yerleşik mi görünüyorsun yoksa adresin Türkiye’de mi ? Bebeğin iyidir muhtemelen ama gidip görüp rahatlamak istemen çok normal..
Sırf bu korkudan angel sound diye bi cihaz almıştım ilk kızımdaKızlar dünden beri hiç hareket hissetmedim . Böyle olunca da panikledim tabi yine. Tek tük vuruyordu dün sabahtan beri hiç vurmadı![]()
Benim kızımın ilk banyosunda annem vardı .nasıl bir hengamede allahım. Sonraki banyosunda sakince tek basıma yaptırdım . Sakin sessiz huzurluyum. O yüzden mesela hastanede evde hep yalnız emzirdim. Herkesi çıkartırdım dışarı. Cocuk da o sakinliği istiyor benceHarika bir hizmet ya burada da olsa bende istemezdim kimseyi ama Sezeryan olacak zaten tek başıma halledemem gibi geliyor 2 hafta filan kalsın en azından bebek bakmayı öğretsin annem![]()
İlk gebelik mi. Minnoş yakında dürter benceBende daha tik yok![]()
Ben de almanın eşiğinden döndüm ya kızımda. Ama sürekli dinlerim diye vazgecmiçgimSırf bu korkudan angel sound diye bi cihaz almıştım ilk kızımdaKalp atısını dinliyorduk merak etme hiç bişi yoktur.
Evet o konuda haklısın sessiz sakin olmalı ama İnan bebeğin altını değiştirmeyi bile bilmiyorum kendimi çok yabancı bir ortamda bulacağım alışma sürecinde annemin olması iyi olacak fakat tek başına kimse karışmadan sessiz sakin emzirmek çok mantıklı ben de öyle yapayımBenim kızımın ilk banyosunda annem vardı .nasıl bir hengamede allahım. Sonraki banyosunda sakince tek basıma yaptırdım . Sakin sessiz huzurluyum. O yüzden mesela hastanede evde hep yalnız emzirdim. Herkesi çıkartırdım dışarı. Cocuk da o sakinliği istiyor bence
Evet canım sanırım gaz sancısıydıGeçen ben de hissetmedim 1-2 gün ama bu haftalarda normal canım zaten hafif hafif hissediyoruz 24 ten sonra herhalde düzenli bir hal alır
Benim dün gaz sancısından karnım çok ağrıdı epey moralim bozuldu hatta ama bugün ağrıdan eser yok bağırsaklarla alakalı olabilir canım
Ben sürekli çalıştırıyorumhazır tatil evde Eylül ayına kadar uğraşsın işi ne temizlik ve yemek eşimde ben yan gelip yatıyorum
![]()
Ilkİlk gebelik mi. Minnoş yakında dürter bence![]()
Ben hastaneden çıkarken bakamazsam geri gelebilir miyim demiştimEvet o konuda haklısın sessiz sakin olmalı ama İnan bebeğin altını değiştirmeyi bile bilmiyorum kendimi çok yabancı bir ortamda bulacağım alışma sürecinde annemin olması iyi olacak fakat tek başına kimse karışmadan sessiz sakin emzirmek çok mantıklı ben de öyle yapayım