- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #15.241
Yaa mükemmel bakılmış hadi gözün aydın annesi kızının sağlığı yerindeselam kızlar. Detaylı ultrasondan çıktım her şey yolunda şükür. El ayak parmaklarını saydı, beynine kalbine böbreklerine dalağına idrar kesesine midesine dudağına burnuna göz bebeğine kadar her şeye baktı :) 18 ve 21. haftalarda 2 kez detaylı ultrason yapıyormuş benim doktorum. Ama 21.haftada yaptığım 18.haftanın sağlaması gibi bişey dedi. Yani 18de sıkıntı çıkmazsa 21de de çıkmıyor dedi. 22 cm 270 gram olmuş. 3 gün önde gidiyor şuan. Ben verdiğim ve sonra aldığım kilolarla hamileliğe başladığım kiloya geri geldim. Çok iyi gidiyorsun, aynen böyle devam dedi. Hareketlerini birkaç haftaya hissedersin dedi. Demir hapı başladık. Tetanos aşısını sordum yaptırmana gerek yok dedi. Önceki hamileliğimdeki doktorum da gerek yok demişti. O yüzden yaptırmayacağım. Bizde durumlar bu. 3 hafta sonra tekrar detaylım var yani.

Yenimahalledekine ben de gidip doğum pakedi hakkında görüşmüştüm ama doktor konusunda kararsız kalmıştım canım ondan gitmedim. Ben eryamanda oturuyorum oturduğum yere yakın bi hastane olsun istedim. O yüzden A life ı tercih ettimEvet canım orda ama diğerine devam edicem sanırım o da cukurambarda