- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #27.861
Aay deli kızİnşallah ya. Sancı gelmeye başladığı an hemen o işi halletmek istiyorum halim olursa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aay deli kızİnşallah ya. Sancı gelmeye başladığı an hemen o işi halletmek istiyorum halim olursa![]()
Kuzu benim bebek makat geliş, ama hıçkırık kasığımda hissediyorumKızlar herkes bebek hareketlerinin azaldığından bahsetmiş bizde durum tam tersi diraridayken bile kıyafetten belli oluyor hareketleri sert sert. Bir de karnım genelde sert ve vajinada da hareketlilik hissediyorum Perşembe randevum var diye sabrediyoeum ama arada hastanenin yolunu tutasim geliyor. Tam da kızımın okuldan geleceği vakitlere yakın cozutuyor ağrılar bekleyeyim diyorum bel ağrısı zaten bir süredir sürekli var. Böyle vajinada baloncuk patlaması gibi bir hissi baskıyla beraber hisseden var mı.bir de benim mideme hala baskı var o yüzden kafasını pelvise indirmedi gibi düşünüyorum çünkü hıçkırık da o kadar aşağıda hissedilmiyor
İlk kizimda 3 gun kala falan baya bi kusmustum ama ishal oldgumu pek hatrlamiorum belkide isalde olmsmdurEvet canım sen yazınca aklıma geldi erkek bebeklerde daha çok görülüyormuş. Benim bebeğim kız, arkadaşımın erkek. Sağlıkla kucağına al inşallah
Ben doğum eğitimi aldım. Doğuma yakın vücut doğal lavman yapıyormuş. Ama tek başına doğum belirtisi sayılmaz bence takip et kendini.
Benim doktorum 37. Haftada yapıyormuş genelde. Hiç kasılma çok basit bir işlem hiç de uzun değil
Ekleyim yine merak eden anneler varsa korkmasın hiç Rabbim bizi buna uygun yaratmış
benim korkum normal doğumda tuvaletim gelirse diye sadece![]()
Kucugu hic anlamiosunuz bile canim yapsanizda suyla falan belkide yapilmiodur o an cocuk ciktigi icin ama buyuk sknti daha dgrusu ebeye bagli o tksnr gbi yaparsa caniniz sklio tabi lavman yaparlarsa bi sknti kalmazOda ayrı bir konu ama öncesinde lavman yapılıyormuş sanırım. Bide tüy temizliği var göbekten bir şey görünmüyor. Kuaför falan da hiç alışık olmadığım bir durum öyle görmeden bir şekilde halletmeye çalışıyorum.![]()
Takip et canim duzenli ve artarsa bi hastaneye git benimde bacagima vuruyor son zamanlarindaKızlar kasığım soruyor adet ağrısı gibi bacağıma vuruyor. Ne olaki bu, dün nstye girmiştim bir sorun yoktu
Ay benimde bugün sağ bacağımda ağrı var hemde çok şiddetli ayrıca adet ağrısı gibi ağrım da varKızlar kasığım soruyor adet ağrısı gibi bacağıma vuruyor. Ne olaki bu, dün nstye girmiştim bir sorun yoktu
Benimde hıçkırık kasıkta hastalarımız yakın aynı şeyleri yaşıyoruz selizayKuzu benim bebek makat geliş, ama hıçkırık kasığımda hissediyorum
Çok şükür çıkmamış protein kaçağı, bende de çıkmadı. Yürüyüş yapmaya hiç vaktim olmuyor benim. Yemek konusuda işte zaten tuzsuz yaptırma şansım yok kendim evde dikkat etmeye çalışıyorum.Beşinci ayımdayken o kadar çoktuki ödem ayaklarımda yüzümde ellerimde doktor çaktırmamış ama benden korkmuş tansiyon olacak diye .Tuzu çok azalttım yağsız yemek yedim şimdi daha iyim cnm.Düşün o şişliğe rağmen iki kere idrar toplandı 24 saat bir şey çıkmadı.Bazılarımızda son haftalarda ödem olabiliyor sen Gine’de yürüyüş yap yemene dikkat et
Rabbim şifa versin inşallahKızlar bgn kontrole geldim .kendimi turp gibi hissederken tansiyonum 159-95 filan o civarlarda çıktı.sık ölçmeler yapıldı düşme olmadı,idrarımda protein ve lökositte çıkınca dediler sen bi gel bakalım.idrarımı ve kanımı laboratuvara gönderdiler.Bana tansiyon hapı verdiler ve yatışım yapıldı 24 saat işe 48 saat arası gözlemlenecekmişim.Oğlum okulda eşimi aradım,işi gücü topla gel al çocuğu diye,çok canım sıkıldı,annemlerde gelemedi daha.tek başıma kimsesiz gibi yatıyorum hastanede.Umarım test sonuçlarım sabah güzel gelirde gebelik zehirlenmesi geçirmeden evime giderim.Dualarınızı bekliyorum![]()
Anacım bir doğuraydık sağlıklaAy benimde bugün sağ bacağımda ağrı var hemde çok şiddetli ayrıca adet ağrısı gibi ağrım da var
Benimde hıçkırık kasıkta hastalarımız yakın aynı şeyleri yaşıyoruz selizay
Teşekkür ederimBen uçak yolculuğunda kullanmak için aldım zaten. Çok yürüdüğüm zaman ödemler için de önermişlerdi ara ara kullanıyorum. Medikalden almıştım
Canım hareket takip et mutlaka diyor doktorlar özellikle bu haftalarda. Hareketsizlik pek iyi değil, takip et gerekirse kontrole git.Günaydın arkadaşlar. Benim iki gündür harekette azalma var ya karnımı açıp baktığım zaman kıpırdanma görüyorum ama hareket hissetmiyorum büyüdüğü için olabilir mi ? Endiselenmeli miyim? 36. Haftaya başladık bugün
Günden 4 antibiyotik içiyorum, bu cevap yeterli olur sanırımHerkese gunaydin
Kulak ve boğaz iltihabından dolayı doktor sef antibiyotik verdi kullanabiliyoruz değil mi? Bir zararı olur mu acaba ? Çünkü artık kulak ağrısından gündelik işlerimi bile yapamıyorum![]()
Çok geçmiş olsun canım, gözetim altında olmak iyi, stres yapma lütfenKızlar bgn kontrole geldim .kendimi turp gibi hissederken tansiyonum 159-95 filan o civarlarda çıktı.sık ölçmeler yapıldı düşme olmadı,idrarımda protein ve lökositte çıkınca dediler sen bi gel bakalım.idrarımı ve kanımı laboratuvara gönderdiler.Bana tansiyon hapı verdiler ve yatışım yapıldı 24 saat işe 48 saat arası gözlemlenecekmişim.Oğlum okulda eşimi aradım,işi gücü topla gel al çocuğu diye,çok canım sıkıldı,annemlerde gelemedi daha.tek başıma kimsesiz gibi yatıyorum hastanede.Umarım test sonuçlarım sabah güzel gelirde gebelik zehirlenmesi geçirmeden evime giderim.Dualarınızı bekliyorum![]()
Çatal müdavimi oldum ben ya, şak diye çıkıyon, pat diye sokuyorlar alıştım artıkAyyya çatala falan nasıl çıkcaz normal harekette zorlanıyoruz. Çok endişeliyim
![]()
Kasılma olabilir gibi geldi bu tarifin canım bir nst çektir eğer geçmezse bu haftalarda ihmal etmemek lazım. Vajinada baskı hissediyorum ben arada ama sertlik, ağrı vs bir şey yok. Gerçi benim durum riskli zaten çok aşağıda durduğu için baskı hissediyorum 2 gündür daha da arttı bebek de giderek ağırlaşıyor. Yakında doğurucam bu gidişle kafayı çıkaracak bebişKızlar herkes bebek hareketlerinin azaldığından bahsetmiş bizde durum tam tersi diraridayken bile kıyafetten belli oluyor hareketleri sert sert. Bir de karnım genelde sert ve vajinada da hareketlilik hissediyorum Perşembe randevum var diye sabrediyoeum ama arada hastanenin yolunu tutasim geliyor. Tam da kızımın okuldan geleceği vakitlere yakın cozutuyor ağrılar bekleyeyim diyorum bel ağrısı zaten bir süredir sürekli var. Böyle vajinada baloncuk patlaması gibi bir hissi baskıyla beraber hisseden var mı.bir de benim mideme hala baskı var o yüzden kafasını pelvise indirmedi gibi düşünüyorum çünkü hıçkırık da o kadar aşağıda hissedilmiyor
Kızlar kasığım soruyor adet ağrısı gibi bacağıma vuruyor. Ne olaki bu, dün nstye girmiştim bir sorun yoktu
Kızlar adet sancısı gibi ağrınız devam ederse bir görünün derim doktora hemşireler bana doğum kasılması önce adet sancısı gibi başlar demişti umarım geçer ve zamanında gelirlerAy benimde bugün sağ bacağımda ağrı var hemde çok şiddetli ayrıca adet ağrısı gibi ağrım da var
Benimde hıçkırık kasıkta hastalarımız yakın aynı şeyleri yaşıyoruz selizay
Bugünkü kontrolümde doktorum haftaya 37+0 da çalışmaz raporu vereceğini söyledi. Sen de ertesi gün kuruma teslim edersin dedi. Gerçi ilk raporda da çalışabilir raporunun ne zaman biteceği de yazıyor.Kızlar 32. Haftada çalışabilir raporu alıyoruz ya, 37 de de çalışamaz diye rapor alıyor muyuz yoksa otomatikman izne ayrılmış mı sayılıyoruz?
Canım senin doktorun da 39a doğru alırız demiyor muydu niye erkene çekti tarihi bir sıkıntı yok inşallah? 28'i gibi demiştin diye hatırlıyorum. Sağlıkla gelsin bebiş çok az kalmış kilosu ne kadar olmuş?Kızlaaar bugün doktorumdan sezeryan gününü aldııım 18 kasım cuma günü inşaAllaahh gelmeyi planlıyor hanımefendiiiiyani 10 gün sonraaaaa
Evet bu hamilelik emojilerini kullanmama son bir kaç gün kaldı
çabuk doğurmadan biraz daha kullanim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kız 39 haftalık hamile görünüyorsun imzandaKızlaaar bugün doktorumdan sezeryan gününü aldııım 18 kasım cuma günü inşaAllaahh gelmeyi planlıyor hanımefendiiiiyani 10 gün sonraaaaa
Evet bu hamilelik emojilerini kullanmama son bir kaç gün kaldı
çabuk doğurmadan biraz daha kullanim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biliyorum onu ben yaptım tahmini doğacağı günü girince öyle gözüktüKız 39 haftalık hamile görünüyorsun imzanda![]()
İlk zamanlarda genel sezeryanlar olarak konuştuğunda 38 bitişi 39 başlancıgında alıyorum demişti ona göre hesaplayınca 28 kasım oluyodu ama benim kontrolümde bi ara 38+ haftalık civarlarında olsun demişti o zaman 24 kasım civarı oluyodu. Ama yine kesin değildi bu gidişimde belli olucaktı. Bugün de gittiğimde 36+1 haftalıkken gittim ve doğum hesaplaması da 37+5 oldu yani yine çok da erken değil aslında.Canım senin doktorun da 39a doğru alırız demiyor muydu niye erkene çekti tarihi bir sıkıntı yok inşallah? 28'i gibi demiştin diye hatırlıyorum. Sağlıkla gelsin bebiş çok az kalmış kilosu ne kadar olmuş?