• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bebeğin olması gereken zamanda sağlıkla kucağına gelsin canım. Bazen dışarısı bazen anne karnı daha güvenli oluyor. Yakın takipte olman çok iyi bu dönemde.. enfeksiyon tamamen geçti mi peki ? İlaç kullanıyordun en son..
Antibiyotik kullanıyorum hala 2 gün kaldı. 10 da değer şuan

İyi akşamlar kızlar, bugün kontrol vardı. Doktorum bebeğin gelişiminin yavaş olduğunu düşünüyor, enfeksiyon sebep oluyor olabilir dedi. Kontrol 2 günde 1 e düştü. En ufak şüphede acil sezeryan, en geç 36 dedi tekrar. Stres bastı. 35. Haftadayım ama bebek 32 sanırım. Cuma günü her şeyi çok detaylı konuşacağız.
Suyun konusunda birşey dedi mi ? Su azlığı da gelişimi yavaşlatır belki ondandır. ♥️🧿 2 kg yu geçsin gitsin hemencik inş.

Kızlar belki saçma bi soru olucak ama karnından çatır çutur ses gelen var mı ?🙄 hani bileğin çıtlar ya öyle bi ses ve bebek hareket ettikçe geliyor 1 haftadır. Bugün kontrol vardı ama sormayı unuttum ya
Bende yok ama bi yerde okumuştum birine olmuştu ve doktoru çocupun eklemleri onlar demişti

Kızlar belki saçma bi soru olucak ama karnından çatır çutur ses gelen var mı ?🙄 hani bileğin çıtlar ya öyle bi ses ve bebek hareket ettikçe geliyor 1 haftadır. Bugün kontrol vardı ama sormayı unuttum ya

Geçenler de biri bu grupta yazmıştı ve doktora sorup öğrendiğini burada paylaşmıştı. Bebeğin eklemlerinden geliyormuş o sesler ve normalmiş onun dediğine göre
İyi akşamlar kızlar, bugün kontrol vardı. Doktorum bebeğin gelişiminin yavaş olduğunu düşünüyor, enfeksiyon sebep oluyor olabilir dedi. Kontrol 2 günde 1 e düştü. En ufak şüphede acil sezeryan, en geç 36 dedi tekrar. Stres bastı. 35. Haftadayım ama bebek 32 sanırım. Cuma günü her şeyi çok detaylı konuşacağız.
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda 36 erken değil :)

Kızlar 8 gün sonra bu saatlerde kızımla tanışmış olacağız 💖 17 Kasım'a gün verdi doktorum. 2818 gram 50 cm olmuş doğuma kadar ultrason kilosu 3ü görür herhalde. Bebek daha da aşağı inmiş zaten çok durmayacak, umarım gününden önce gelmez az kaldı çok dikkat edeceğim. NST'de yine sancı çıktı ama bu sefer yatış vermedi doktor ilacımı artırdı. Cumartesi tekrar NST, sezaryenden önceki gün de anestezi için kontrol randevum var. Heyecanlandım netleşince💖🌸🐣
Maşallah çok sevindim bu kadar bekleyip zamanında geleceğine. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Bende yok ama bi yerde okumuştum birine olmuştu ve doktoru çocupun eklemleri onlar demişti
Endişelendim ya çıtır çıtır ses geliyo çok tuhaf gerçekten etrafımda da bilen kimse çıkmayınca size sorayım dedim.
Geçenler de biri bu grupta yazmıştı ve doktora sorup öğrendiğini burada paylaşmıştı. Bebeğin eklemlerinden geliyormuş o sesler ve normalmiş onun dediğine göre

Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda 36 erken değil :)
Ay ben onu atlamışım görmedim başıma gelince sorayım dedim. Normalse sorun değil :)

Endişelendim ya çıtır çıtır ses geliyo çok tuhaf gerçekten etrafımda da bilen kimse çıkmayınca size sorayım dedim.

Ay ben onu atlamışım görmedim başıma gelince sorayım dedim. Normalse sorun değil :)
Kızlar yazmış ilk kez duydum böyle bir şey. Belki de içeride parmaklarını kırtlatıyordur hahha 🤣

Kızlar doktoruma yazdığıma bakın ya korkuyorum 😔 böyle ağrısı olan var mı benim gibi ??

Eklentiler

• 34D24515-87F6-412F-9CAE-15990234F102.webp
    34D24515-87F6-412F-9CAE-15990234F102.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 159
Kızlar 8 gün sonra bu saatlerde kızımla tanışmış olacağız 💖 17 Kasım'a gün verdi doktorum. 2818 gram 50 cm olmuş doğuma kadar ultrason kilosu 3ü görür herhalde. Bebek daha da aşağı inmiş zaten çok durmayacak, umarım gününden önce gelmez az kaldı çok dikkat edeceğim. NST'de yine sancı çıktı ama bu sefer yatış vermedi doktor ilacımı artırdı. Cumartesi tekrar NST, sezaryenden önceki gün de anestezi için kontrol randevum var. Heyecanlandım netleşince💖🌸🐣
Maşallah gelişimi çok güzel inşaallah sağlıcakla alırsın kucağına. Ben de 14ü pazartesi istiyordum cuma netleşecek günü.

Back
X