- 18 Nisan 2021
- 14.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.499
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #39.241
Benimkinin uykusunda da sıkıntı var bugün of çok yoruldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde yaa sinir etti beni 3te sute uyandi hala uyumadi gerii. Cati katinda oturuyorum acayip bir ruzgar var cok ses geliyor ondanmi bilmiyorum. Bugun icerde koltukta yatiyoruz sesden dolayi yerinimi yadirgadii acabaBenimkinin uykusunda da sıkıntı var bugün of çok yoruldum
Gazı vardır canım. Aslanda gazı olunca inliyor o şekil. Mıkır mıkır uykusunda.Bizim kız da uyumuyor çok uykusu var dalıyor hemen uyanıyor bi de ıh ıh diye inliyor 2 gündür annemdeyim dün deliksiz uyudu bugün mümkün değil uyumuyor evi mi arıyor fırtınadan mı bilemedim
Ayyy cok kotu oldummm, haber ver bizee
Allahım korusun fifi inşallah iyidirlerAyyy cok kotu oldummm, haber ver bizee
Bende ona yazmak için girmiştim tam inşallah iyilerdir bir şey yokturAllahım korusun fifi inşallah iyidirler![]()
Siz hangi şehirdesiniz canım çok fazla il etkilenmiş çok geçmiş olsunKızlar herkes iyi mi? Biz psikolojikmen çok kötüyüz çok fena sallandık. Duvarlar çatladı, dolaplar dan bardaklar tabaklar döküldü, lambalar patladı. Hala elim ayağım titriyor.
Kayseri'deyiz biz. Kaynım marastaydı ve ulaşamıyoruzSiz hangi şehirdesiniz canım çok fazla il etkilenmiş çok geçmiş olsun![]()
Gecmıs olsun size de canım Allah tekrarını yaşatmasınDiyarbakır da çok kötü sallandı dışarıdayız eşim göreve çağrıldı ailem istanbulda o ladar kötüydü ki hala kendimde değilim
Kızlar herkes iyi mi? Biz psikolojikmen çok kötüyüz çok fena sallandık. Duvarlar çatladı, dolaplar dan bardaklar tabaklar döküldü, lambalar patladı. Hala elim ayağım titriyor.
Çok geçmiş olsun kızlar. Yapabileceğimiz bir şey var mı? İyi misiniz, bebişler iyi mi? Allah yardımcımız olsun. Uyuyamıyorum üzüntüden. Selizay naptı küçücük bebeğiyle. Düşündükçe daral geliyor.Diyarbakır da çok kötü sallandı dışarıdayız eşim göreve çağrıldı ailem istanbulda o ladar kötüydü ki hala kendimde değilim
Canım nasılsınız durumlar nasılKayseri'deyiz biz. Kaynım marastaydı ve ulaşamıyoruz
Gecmıs olsun size de canım Allah tekrarını yaşatmasın