• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Siz hangi şehirdesiniz canım çok fazla il etkilenmiş çok geçmiş olsun 🙏🏻
Kayseri'deyiz biz. Kaynım marastaydı ve ulaşamıyoruz
Diyarbakır da çok kötü sallandı dışarıdayız eşim göreve çağrıldı ailem istanbulda o ladar kötüydü ki hala kendimde değilim
Gecmıs olsun size de canım Allah tekrarını yaşatmasın

Kızlar herkes iyi mi? Biz psikolojikmen çok kötüyüz çok fena sallandık. Duvarlar çatladı, dolaplar dan bardaklar tabaklar döküldü, lambalar patladı. Hala elim ayağım titriyor.

Diyarbakır da çok kötü sallandı dışarıdayız eşim göreve çağrıldı ailem istanbulda o ladar kötüydü ki hala kendimde değilim
Çok geçmiş olsun kızlar. Yapabileceğimiz bir şey var mı? İyi misiniz, bebişler iyi mi? Allah yardımcımız olsun. Uyuyamıyorum üzüntüden. Selizay naptı küçücük bebeğiyle. Düşündükçe daral geliyor.

Kötü habere uyandık herkese çok geçmiş olsun. Etkilenen bölge o kadar büyük ki, çok önemli bir fay kırıldı. Artçılar bile 5 büyüklüğünde😔😔😔

Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın. Deprem bölgesinde olan var mı Selizay Selizay ı biliyorum tek ama ses vermemiş. Elim ayağım titriyor çok kötü oldum

Back
X