• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
deprm bölgesinde olan arkadaslar umarım ailelerinizle birlikte iyisinizdir.... yürügemiz daglandı,sıcak yatakta uyumak vicdan azabı yarattı uyuyamadık... bebeğim 2 aylık olmasa bir saglıkcı olarak gitmek isterdim kendimi çok çaresiz hissediyorum.Elimizden hiç bir şey gelmiyor. Allahım sen koru sen o bebeklerin masum cocukların hatırana koru ya Rabbim

deprm bölgesinde olan arkadaslar umarım ailelerinizle birlikte iyisinizdir.... yürügemiz daglandı,sıcak yatakta uyumak vicdan azabı yarattı uyuyamadık... bebeğim 2 aylık olmasa bir saglıkcı olarak gitmek isterdim kendimi çok çaresiz hissediyorum.Elimizden hiç bir şey gelmiyor. Allahım sen koru sen o bebeklerin masum cocukların hatırana koru ya Rabbim
Sıcak evde oturmak zul oldu. Çok üzgünüm. 😔

Kızlar anksiyetem tetikledi dualarınızda bana da yer verin lütfen bebeğimle doğru düzgün ilgilenemiyorum
Allah yardımcımız olsun bütün millet olarak. Ben de çok kötüyüm dünden beri ne yemek yaptım ne bi iş. Elim ayağım titriyor. Kalbimde sürekli çarpıntı var.

Dün sabahtan beri hiç bisey yapmadan sadece çocuklarımı yakınımda tutarak dua ediyorum, elimden dua etmekten başka bisey gelmemesine çok üzülüyorum 😔 enkaz altından çıkarılan yavruları gördükçe mutlu oluyorum ama daha ne kadarı enkaz altında acaba diye düşündükçe yüreğim sıkışıyor 😔 Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin, tekrarını yaşatmasın inşallah 🤲

Kızlar şu mama 0 6 aylik için mi y.disindayim çok hakim değilim marketlere. bundan kullanan var mi

Eklentiler

• Screenshot_20230204_182110_Chrome.webp
    Screenshot_20230204_182110_Chrome.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 51
O 2 aylık bebeği saatler sonra sağ çıkardıklarını gördükten beri sadece bebegıme bakıp ağlayıp duruyorum... Allahın mucizesi o minik yavru. Rabbim cocuklarımızı korusun. Yediğim yemek boğazıma düğümleniyor. İstanbulda oturmama rağmen bütün gece deprem olucakmı psikolojisindeydim bebegimi hıc kucağımdan indiremedim. O insanları hıc dusunemıyorum.. Allah yar ve yardımcımız olsun bol bol dua edelim

O 2 aylık bebeği saatler sonra sağ çıkardıklarını gördükten beri sadece bebegıme bakıp ağlayıp duruyorum... Allahın mucizesi o minik yavru. Rabbim cocuklarımızı korusun. Yediğim yemek boğazıma düğümleniyor. İstanbulda oturmama rağmen bütün gece deprem olucakmı psikolojisindeydim bebegimi hıc kucağımdan indiremedim. O insanları hıc dusunemıyorum.. Allah yar ve yardımcımız olsun bol bol dua edelim
Bende gördüm onu aklimda türlü seyelr geçti baktim ogluma kucagimda saglikli cok şükür dedim agladim cok kotu ortalik allahim yardim etsin hepsine

Kızlar şu mama 0 6 aylik için mi y.disindayim çok hakim değilim marketlere. bundan kullanan var mi
Evet dogumdan itibaren diyor. Premilch yani Anne sütüne en yakin olan süt. Biz de gaz sorunu oldugu icin Hipp Comfort aldik yarin doktora sorup oyle kullanacagim

Bende kötüyüm kızlar.bebeğime bakıp bakıp bi yandan şükrediyorum bi yandan içim yanıyor.videoları gördükçe kahroluyorum.bakmak istemiyorum ama elimde değil bakıyorum.sanki her an bişey olacakmış gibi bebeğimden uzak kalamıyorum.hepimizin psikolojisi bozuldu.oradaki anneleri bebekleri çocukları düşünemiyorum.ömür boyu unutamayacakları acılar yaşıyorlar.Allah düşmanıma bile göstermesin.enkazdan sağ çıkan bebeklere bile sevinemiyorum.orada saatlerce tek başlarına kaldıkları aklıma geldikçe nefesim daralıyor.o küçücük bedenler neler yaşıyorlar.insan aklını yitirecek gibi oluyor.Allah hepsine, hepimize yardım etsin birdahaki böyle acılar yaşatmasın inşallah

Back
X