- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #39.501
Seninki normal canım bizimki fazla şuan obur benimkiBenim kız en fazla 90 yiyor bazen 60 zor yiyor. Neden öyle yapıyor ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki normal canım bizimki fazla şuan obur benimkiBenim kız en fazla 90 yiyor bazen 60 zor yiyor. Neden öyle yapıyor ki.
Biz de bugün olduk 3 lü aşıyı , 2.ay aşılarını, bende tetikte bekliyorum , hemşire calpol verebilirsin dedi bende eve gelince verdim her ihtimale karşı, ateşi çıksa çok telaşlanırım çünküBugun 2.ay asilari ve rota asisi olduk teyzeleri. Sizlerde ates felan oldumu nasil gecti aşı sonrasi
Biz 2. Aydan beri kullanıyoruz tek sakinleştiği ve rahat uykuya daldığı yer oldu gerçekten. Bazen öne doğru da koyuyorum dışarıyı izleyebiliyor sorun yaşamadıkKızlar bileklerim bebeği tutmaktan çok ağrıyor , benimle aynı durumda olan var mi ?
Bir de sling kullananlar nasıl alıştırdınız? İşe yarayan video var mı? Biz iki defa denedik ama başarılı olduk denilemez, benim koz etrafı da görmek istiyor , boynundan dolayı kapalı yapıyorum biraz , bu sefer ağlıyor o da
Ben gün içinde memenin birini bebeğim emerken diğerini sağıp biberonda dolapta bekletiyorum. Gün sonunda biberon dolunca poşete koyup buzluğa kaldırıyorumKızlar çalışmıyorum ama arada bebeği babasına bırakıp rahatça dışarı çıkabilmek için süt koymak istiyorum dolaba. Anne sütüyle besleniyor sadece bebeğim öyle foşur foşur sütüm yok ama aç da kalmıyor çok şükür. Gün içerisinde azar azar sağıp mı biriktiriyorsunuz yoksa bebeğe nasıl yetecek diye düşünüyorum. Nasıl yapıyorsunuz bilgi verirseniz çok sevinirim![]()
Rota aşısının güncel fiyatı nedir acaba? Biz de 10 gün sonra olacağızBugun 2.ay asilari ve rota asisi olduk teyzeleri. Sizlerde ates felan oldumu nasil gecti aşı sonrasi
Ben bugün yaptırdım 1041 tl hastanede.Rota aşısının güncel fiyatı nedir acaba? Biz de 10 gün sonra olacağız
Çok teşekkürlerBen gün içinde memenin birini bebeğim emerken diğerini sağıp biberonda dolapta bekletiyorum. Gün sonunda biberon dolunca poşete koyup buzluğa kaldırıyorum
Teşekkür ederimBen bugün yaptırdım 1041 tl hastanede.
Eczanede aynı fiyatı verdi
Sağol canım çok şükür iyi. Çok korktum çok üzüldüm o öyle öksürdükçe. Doktor nefes alıp verirken göğüs hareketlerini takip etmemi söyledi ona göre müdahale edilecekti. Ama çok şükür ilerlemedi. Güçlü kızım kendi kendine iyileşti.Geçmiş olsun canım şu an nasıl ufaklık?
190 mııı maşallah kuzuya. Ben mama max 120, kendi sütümü sağıp max 130 verdim.Benim kızım en az 90 yiyor bir öğünde canım ama genelde 120 rahat yiyor akşamları da 160-190 arası yiyor. Suyu da ben sabahtan kaynatıp soğutuyorum temiz bir kavanoza dolduruyorum gün içinde de o sudan ısıtıp veriyorum yoksa her seferinde kaynat soğut çok zor oluyor
Aralık bebeleri bu modelde geldi sanırımKızlar bebeğim her yerde uyuyo beşiğine koyduğum an uyanıyo![]()
Biz de dün olduk çok şükür ateş olmadı. Çokta huysuzlanmadı kendi var olan huysuzluğunu yaşadıBugun 2.ay asilari ve rota asisi olduk teyzeleri. Sizlerde ates felan oldumu nasil gecti aşı sonrasi
Aa neden o kadar pahalı şaşırdımBen bugün yaptırdım 1041 tl hastanede.
Eczanede aynı fiyatı verdi
2 çay kaşığı papatya çayı vermeni tavsiye ederimKızlar 2 ay 10 günlüğüz 3 akşamdır çok ağlıyor ben böyle ağladığını bilmiyorum atak haftası mı nedir çözemedim ya ilk defa böyle ağladığını görüyorum zorla sakinleştirir uyutmaya çalışıyorum
1100lira canim bizim gittiğimiz hastanedeRota aşısının güncel fiyatı nedir acaba? Biz de 10 gün sonra olacağız
Bunun cevabını ben de merak ediyorum aynısını yaşıyoruz çünküKızlar selam. Felaketten etkilenen tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun. Dilerim bir daha yaşamayalım
Bir sorum var sizlere. Bebekleriniz bazen boğuluyormuş gibi ses çıkarıyor mu? Nefes alırken tıkanmış gibi sesler.. Bu doğal, bütün bebeklerde olan bir şey mi, yoksa hemen doktora götüreceğim![]()
Bunun cevabını ben de merak ediyorum, bakınca gri ama sanırım koyu renk olacak bizim kizin .Kızlar bir sorum var.. göz renkleri ne zaman netleşecek bebeklerimizin?
Valla oğlumunki doğduğundan beri hiç değişmedi ama genelde 4 ay civarı netleşir diyorlar. Arkadaşımın kızı 6 aylıkken maviye dönmüştü öyle de olabilirKızlar bir sorum var.. göz renkleri ne zaman netleşecek bebeklerimizin?