2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yarın detaylım var çok heyecanlıyım bide çüklüyü çok hissedemiyorum günde bir iki defa iyice özledim İyi dileklerinizi beklerim
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Valla sırt üstü yatamıyorum ben artık, canım yanıyor mecburen bir tarafıma doğru uyuyorum. Zaten son ay dümdüz yatacağız şimdiden keyfini çıkarın :)

O hormonlar, sorumluluk hissi, değişen hayat standardımız... Hamilelik içinde büyüttüğün varlığı her hissettiğinde keyifli ama ağrısı sızısı, değişen vücut hatlarını düşündükçe zorlu bir süreç. Hiçbirimizinki kolay geçmiyor, kolay kelimesi hiçbirimizin sürecindeki sıfatın anlamını karşılamıyor.
Kimimiz çok zorlu şekilde hamile kaldı kimimiz ilk trimesteri çok zor geçirdi, kimimiz 2.de zorlanıyoruz. Nasip kısmet önemli olan bebeklerimiz sağlıklı büyüsün yeterli.

Ay evet aslında şimdiden doya doya yatmak lazımda işte diyorum alıştırmakta fayda var ama şimdiden yüz üstü yatmayı çok özlediim

Detaylıdan çıktım kızlaaarrr çok şükür hiçbir sıkıntımız yok her şeyimiz çok güzel çok büyümüş geldi gözüme darısı benden sonraki detaylıya gireceklere

Maşallah çok şükür birimiz daha güzel haberlerle çıktı inşallah darısı bana yarında ben gircem saat 3 te. Ayaklarınıı yiyebiliyor muyuz annesi

Evet. Nasıl yapılıyor
Öncelikle aç karına bir kere kan veriyorsunuz açlık şekeri oluyor sonrasinda o glikozu içiyorsunuz 1 saat sonra tekrardan kan veriyorsunuz aradan bir saat daha geçiyor 2.kani veriyorsunuz toplam da üç kere kan vermiş olacaksınız sonuç olarak
Açlık şekeri
1.saat
2.saat olarak sonuclariniz çıkacak doktor ona göre değerlendirme yapıyor içilecek glikozu çilekli vs alirsaniz içmesi daha kolay oluyor

Teşekkür ederim

Ayy evet böyle atıyor pıt pıt ben burdayım diyor sıklaştı artık hareketleri 3-4 günde bir hissediyordum her gün hissediyorum artık özellikle bir şeyler yiyip soluma yattıgımda
Bende pit pıt hareketten başka bir şey hissetmiyorum ya şöyle elini ayağını vurduğunu hissetsem ne güzel olur :) kaç kilo aldın şimdiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…