2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar babamızı sabah gönderdik görev yerine dün geceden beri karnım top gibi sol tarafa toplandı bebek bu nasıl geçer ağrım sızım yok ama çok üzücü zamanlar geçirdik endişelendim
Derler ki sağ olsun da dağın arkasında olsun varsın hem babayı hem bebişi beklerken zaman su gibi akacak inş
Bugün 21+2 ydik ve ayrintili ultrasona girdim bende kizlar cok sükür hersey yolundaydi 450-460 gr gibi bisey cikti agirligi.. eli alnında bir poz oğlumdan size
Vuu yakışıklı bey melaba ben de 22 haftalığım tanışalım

korkma canım normal 5.aydan sonra gelmeye başlıyor.. ilk gebeliğimde benimde başlamıştı bunda daha gelmedi ama göğüslerim kocaman oldu..
Kızlar babamızı sabah gönderdik görev yerine dün geceden beri karnım top gibi sol tarafa toplandı bebek bu nasıl geçer ağrım sızım yok ama çok üzücü zamanlar geçirdik endişelendim
Allah kavuştursun tez vakitte canım.. dinlenmeye çalış uzan ayaklarını uzat o da rahatlar içerde merak etme..

Bu arada gerekli gereksiz ağlama potansiyeli bende var gözlerim doluveriyor.. normalde de ağlak bir insanım da şimdi daha da arttı..

geçen gün eşim telefonla konuşuyor diye adama surat asıp ağladım ne alaka işte...

Ahahaha bende bugün eve geldik temizlikçi vardı girmeyelim dedim biraz bekleyelim dedim ıslak oluyor yerler neyse yan komşu çağırdı onu beni bıraktı dakikalarca gelmedi die sinirden öldüm trip yaptım tutmasam kendimi ağlıcaktım dün gece 4 e kadar uyuyamadım benim zillinin tekmelemesinden ruh gibiydim bugün

kızlar aranızda çarpıntısı olan var mı
bende ara ara ciddi çarpıntı oluyor
Nabzım yükseliyor ara ara. Doktoruma sorduğumda kardiyoloğa görün demişti. Bir şey çıkmadı. Bir anda yüklenmemem gerekiyormuş yemeğe de yürüyüşe de her şeyi sakin sakin yap dedi. Su içerken bile bir anda çok içme bir bardak içiyorsan bir veya yarım saat sonra bi bardak daha iç dedi. Ufak tefek beslenme önerilerinde bulundu. Hamilelikte yükselmesi de çok normal demişti

kızlar aranızda çarpıntısı olan var mı
bende ara ara ciddi çarpıntı oluyor
ben de dun ilk kez oldu evi topladim yataga bi yattim kalbim cikacak gibi carpmaya basladi.
Ben de 90d aldim hayir d cup kolay bulunan bir sey de degil. Biraz daha buyurlerse zaten bagimsizliklarini ilan edecekler

Allah sag salim kavusmayi nasip etsin hem esine hem bebegine askerlerimizin ayagina tas degmesin insallah

Ay resmen beni anlatmışsın. Sola yatınca kaburgalarım ağrıyor. Gece bi bakıyorum ya sağa dönmüşüm ya da sırt üstüyüm. Ama kağan kocatepe bi videoda buna dair bir şeyler anlatmıştı. Biz kendimizi ne kadar şartlandırsak da vücut kendine uygun pozisyonu bir şekilde buluyor. Hatta ben arkama yastık koyuyorum sola dönmeyeyim diye uyandığımda yastığı yerde buluyorum

Yastıklardan canım kocama yer kalmadı yatakta, hala uyandığımda kendimi sırtüstü buluyorum ben de.

Hayy allah iyiligini versin canim guldurdun beni aksam aksam

Canım 25-30. kadar sıkıntı görmüyorlar sırt üstü yatmayı. Gene tabi alışkanlık haline getirmek için ben erken başladım sol tarafa yatmaya ister istemez insan dönüyor kendini sırt üstü uyanık buluyor onun içinde bence göbek büyüdükce sırt üstü döndüğümüzde kendimiz uyanırız gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…