Benim kızın dolabı alındı kv yatağını alacak anne yanı ablamdan bi tek bebek arabası kaldı ay foto atabilsem atıcam uygulamadan atılmıyor
Bugün 21+2 ydik ve ayrintili ultrasona girdim bende kizlar cok sükür hersey yolundaydi450-460 gr gibi bisey cikti agirligi.. eli alnında bir poz oğlumdan size
Yok canım neden öyle olsun bende bir kaç kere oldu sürekli değilBen hiç aglayamiyorum duygularım alınmış gibi bu kötü bişey mi acaba
Derler ki sağ olsun da dağın arkasında olsun varsın hem babayı hem bebişi beklerken zaman su gibi akacak inşKızlar babamızı sabah gönderdik görev yerine dün geceden beri karnım top gibi sol tarafa toplandı bebek bu nasıl geçer ağrım sızım yok ama çok üzücü zamanlar geçirdik endişelendim
Vuu yakışıklı bey melaba ben de 22 haftalığım tanışalımBugün 21+2 ydik ve ayrintili ultrasona girdim bende kizlar cok sükür hersey yolundaydi450-460 gr gibi bisey cikti agirligi.. eli alnında bir poz oğlumdan size
korkma canım normal 5.aydan sonra gelmeye başlıyor.. ilk gebeliğimde benimde başlamıştı bunda daha gelmedi ama göğüslerim kocaman oldu..Kızlar günaydınBenim yaklaşık 2 haftadır bir göğsümden süt geliyor. Sabah kalkınca pijamamda fark ediyorum, sanırım uyurken göğsüme baskı yaptığımda oluyor. Her sabah minik kuru lekelerden anlıyorum Bu normal mi acaba yaşayan var mı başka Bu arada 23. haftaya girdik bugün
Allah kavuştursun tez vakitte canım.. dinlenmeye çalış uzan ayaklarını uzat o da rahatlar içerde merak etme..Kızlar babamızı sabah gönderdik görev yerine dün geceden beri karnım top gibi sol tarafa toplandı bebek bu nasıl geçer ağrım sızım yok ama çok üzücü zamanlar geçirdik endişelendim
Ahahaha bende bugün eve geldik temizlikçi vardı girmeyelim dedim biraz bekleyelim dedim ıslak oluyor yerler neyse yan komşu çağırdı onu beni bıraktı dakikalarca gelmedi die sinirden öldüm trip yaptım tutmasam kendimi ağlıcaktım dün gece 4 e kadar uyuyamadım benim zillinin tekmelemesinden ruh gibiydim bugünBu arada gerekli gereksiz ağlama potansiyeli bende vargözlerim doluveriyor.. normalde de ağlak bir insanım da şimdi daha da arttı..
geçen gün eşim telefonla konuşuyor diye adama surat asıp ağladımne alaka işte...
Nabzım yükseliyor ara ara. Doktoruma sorduğumda kardiyoloğa görün demişti. Bir şey çıkmadı. Bir anda yüklenmemem gerekiyormuş yemeğe de yürüyüşe de her şeyi sakin sakin yap dedi. Su içerken bile bir anda çok içme bir bardak içiyorsan bir veya yarım saat sonra bi bardak daha iç dedi. Ufak tefek beslenme önerilerinde bulundu. Hamilelikte yükselmesi de çok normal demiştikızlar aranızda çarpıntısı olan var mı
bende ara ara ciddi çarpıntı oluyor
Evet bende de oluyor hatta ritim bozulmasi gibi bu hafta olmadi ama gectigimiz bi kac hafta oldu doktora gidince soralimkızlar aranızda çarpıntısı olan var mı
ben de dun ilk kez oldu evi topladim yataga bi yattim kalbim cikacak gibi carpmaya basladi.kızlar aranızda çarpıntısı olan var mı
Ben de 90d aldim hayir d cup kolay bulunan bir sey de degil. Biraz daha buyurlerse zaten bagimsizliklarini ilan edeceklerGeçmişe baktım da ne güzel göbüşler bunlar ya. Maşallah hepinize.
Ya kaderdaşlar buldum kendime :) Emzirme sütyeni aldım pentiden iş görüyor. Bak derim :)
95D oldular, tuhaf bir şekil içindeler, biraz daha büyürlerse emzirme sütyeni de bulamayacağım.
Eski sütyenler hurca kaldırıldı itinayla :
Kızlar babamızı sabah gönderdik görev yerine dün geceden beri karnım top gibi sol tarafa toplandı bebek bu nasıl geçer ağrım sızım yok ama çok üzücü zamanlar geçirdik endişelendim
Ay resmen beni anlatmışsın. Sola yatınca kaburgalarım ağrıyor. Gece bi bakıyorum ya sağa dönmüşüm ya da sırt üstüyüm. Ama kağan kocatepe bi videoda buna dair bir şeyler anlatmıştı. Biz kendimizi ne kadar şartlandırsak da vücut kendine uygun pozisyonu bir şekilde buluyor. Hatta ben arkama yastık koyuyorum sola dönmeyeyim diye uyandığımda yastığı yerde buluyorumKizlar , hep sola mi yatiyorsunuz ?
Bir cok doktor sola yatmayi oneriyor ama ben normalde hic sirt ustu yatmazken son 3-4 gundur sbaah kendimi sirt ustu , ayaklarimda yastigin ustunde uyanmis bir halde buluyorum. Birde saga yatinca daha rahat hissediyorum
Yastıklardan canım kocama yer kalmadı yatakta, hala uyandığımda kendimi sırtüstü buluyorum ben de.Ay resmen beni anlatmışsın. Sola yatınca kaburgalarım ağrıyor. Gece bi bakıyorum ya sağa dönmüşüm ya da sırt üstüyüm. Ama kağan kocatepe bi videoda buna dair bir şeyler anlatmıştı. Biz kendimizi ne kadar şartlandırsak da vücut kendine uygun pozisyonu bir şekilde buluyor. Hatta ben arkama yastık koyuyorum sola dönmeyeyim diye uyandığımda yastığı yerde buluyorum
Biz ayrı yatıyoruz ona yer kalmıyorYastıklardan canım kocama yer kalmadı yatakta, hala uyandığımda kendimi sırtüstü buluyorum ben de.
Hayy allah iyiligini versin canim guldurdun beni aksam aksamNokta kadar da olsa bi sebebi varmis yine aglamalarinizinben gecen durduk yere erik yerken icli icli hoykure hoykure agladim. Eşim noldu bi yerin mi aciyor diyor hayir diyorum. Niye agliyosun noldu diyo bilmiyoruuuum bilmiyoruum deyip gözüm sisene kadar agladim. Halen daha neye agladigimi bilmiyorum birikmis birseyler heralde bu da böyle bi anımdır
Hayırlı haberlerle dön inşallah bebeğim.Yarın detaylım var çok heyecanlıyım bide çüklüyü çok hissedemiyorum günde bir iki defa iyice özledimİyi dileklerinizi beklerim
Canım 25-30. kadar sıkıntı görmüyorlar sırt üstü yatmayı. Gene tabi alışkanlık haline getirmek için ben erken başladım sol tarafa yatmaya ister istemez insan dönüyor kendini sırt üstü uyanık buluyor onun içinde bence göbek büyüdükce sırt üstü döndüğümüzde kendimiz uyanırız gibi geliyorKizlar , hep sola mi yatiyorsunuz ?
Bir cok doktor sola yatmayi oneriyor ama ben normalde hic sirt ustu yatmazken son 3-4 gundur sbaah kendimi sirt ustu , ayaklarimda yastigin ustunde uyanmis bir halde buluyorum. Birde saga yatinca daha rahat hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?