- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 27
Çok teşekkür ederiz güzeller güzeli teyzemizÇok şükür bebeğim çok mutlu oldum.❤
Ama ayak attın beni mahvettin.
Size her şey serbest teyzemizMaşallahçok şükür birimiz daha güzel haberlerle çıktı inşallah darısı bana yarında ben gircem saat 3 te. Ayaklarınıı yiyebiliyor muyuz annesi
Teşekkür ederiimmmm :)Gözün aydın :)
Gülümsemeyi durduramıyor insan çok güzel birşey maşallah hepimizeMum gibi eritti çocuk beni
Neden ayırdın yatağı canım bence yapma benim kocam horluyor bile kaç kere uyanıyorum ama yatak ayırma sana tavsiyemBiz ayrı yatıyoruz ona yer kalmıyor
Bende pit pıt hareketten başka bir şey hissetmiyorum ya şöyle elini ayağını vurduğunu hissetsem ne güzel olur :) kaç kilo aldın şimdiye
Ya benim yüzümden o da uykusunu alamıyor alıştı artık o da ben de sanırım şu saatten sonra dönüş yokNeden ayırdın yatağı canım bence yapma benim kocam horluyor bile kaç kere uyanıyorum ama yatak ayırma sana tavsiyem
Size her şey serbest teyzemizhayırlı mutlu o kapıdan mum gibi erimiş bir şekilde çık inşAllah bende bugün öyle çıktım
Ya benim yüzümden o da uykusunu alamıyor alıştı artık o da ben de sanırım şu saatten sonra dönüş yok
Ay ne güzel valla. Bende veririm inşallah diyelim. İştah biraz fazlaydı bir araBenim karnım yağlı o kadarını beklemiyorum daha bence böyle 7-8 de anca dokununca hissettirir gibi geliyor. Ben ilk 3 ay yattıgım için ve ilaç kullandım yaklaşık 6 kilo aldım ama 3 kilosunu verdim geri. Şuan hamile kaldıgım kilodan 3 fazlayım
Maşallah çok tatlısınKızlar cumartesi atamadım buda benim göbüşüm
Amanın çok tatlıKızlar cumartesi atamadım buda benim göbüşüm
Ay benim moralim yerle bir bütün elbiselerim geriliyor 5 kiloda böleyim aman napcaz biz yuvarlancaz sanırım ama diyorlardı inanmıyordum ister az kilo al ister çok bi şişkinlik varMaşallah çok tatlısınAy ben de bekliyorum şişmeyi artık hadi bakalım
Gel kız ben sana hamilelik hikayemi anlatayım müthişli bir hikayedir. Pko ve guatr hastasıyım tedavi ile hamile kaldım kaldığım ay yumurta tekti büyümedi sekiz iğne yaptım . Sonra geç öğrendim hamileliği o sırada şeker ilacı kullanıyordum . Enfeksiyon için başka doktora gittim şeker ilacımı duyunca keşke icmeseydin bebek düşer büyük ihtimal dediler . Ayilmali bayilmali vicdan azapli bir süreç tabi oysa ki kdin doktoru vermişti . Sonra tedaviye rağmen guatr değerim aşırı yüksek çıktı onlarla uğraştım . Başka doktora gittim kese var ama bebek yok buyuk ihtimal boş gebelik bir hafta bekle kürtaj yapacağız dedi . Ağla zirla geçti bir hafta bebek var çıktı . Ama progesteron değerim düşük sağlıksız olma ihtimali vardı .Saat çok geç oldu ama yazmak istedim yinede ben sanırım depresyona girdim burayada girmiyorum uyuyamıyorum uyanmıyorum ağlamıyorum gülmüyorum çok saçma bir noktadayım insanlardanda nefret ettim herkesin hamileliğide ne kadar acısız ağrısız hep mutlu geçmiş kendimi yetersizde hissediyorum yani anlayacağınız öyle durum bildireyim dedim
Ay ne güzel valla. Bende veririm inşallah diyelim. İştah biraz fazlaydı bir ara
Ben bu aralar varya yedigimi bilmiyorumKarbonhidrat, tatlı, abur cubura düşünce çok kötü oluyor ya insanyedikce yiyesi geliyor insanın
Gel kız ben sana hamilelik hikayemi anlatayım müthişli bir hikayedir. Pko ve guatr hastasıyım tedavi ile hamile kaldım kaldığım ay yumurta tekti büyümedi sekiz iğne yaptım . Sonra geç öğrendim hamileliği o sırada şeker ilacı kullanıyordum . Enfeksiyon için başka doktora gittim şeker ilacımı duyunca keşke icmeseydin bebek düşer büyük ihtimal dediler . Ayilmali bayilmali vicdan azapli bir süreç tabi oysa ki kdin doktoru vermişti . Sonra tedaviye rağmen guatr değerim aşırı yüksek çıktı onlarla uğraştım . Başka doktora gittim kese var ama bebek yok buyuk ihtimal boş gebelik bir hafta bekle kürtaj yapacağız dedi . Ağla zirla geçti bir hafta bebek var çıktı . Ama progesteron değerim düşük sağlıksız olma ihtimali vardı .
Tabi aradan bir ay geçti bir kanama yaşadım kesin düştü dedim . Gittim doktor bana dedi ki yüzde elli düşer yüzde elli yaşar . O korkuyla bekle dur dedim herhalde bebek gerçekten sıkıntısı vardı düşecek çok ağladım . Sonra bu sefer ağrılar başladı hala iki saat yurusem kasik ağrısından duramam ,diş ağrısı yaşadım bu arada beş ay boyunca mide bulantim hiç gecmedişimdi çok şükür bebek saglikliymis öğrendim son bir haftadır da öyle hastalandım ki öksürükten gece uyuyamıyorum . Anlayacağın öyle premses gibi geçiren çok az insan vardır hiç takılma oluyor işte
Haa pardon şeyi unuttum plesantan aşağıda diyen oldu bebeğin gününden Geride diyen de oldudaha düşünsem bı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?