2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende pit pıt hareketten başka bir şey hissetmiyorum ya şöyle elini ayağını vurduğunu hissetsem ne güzel olur :) kaç kilo aldın şimdiye

Benim karnım yağlı o kadarını beklemiyorum daha bence böyle 7-8 de anca dokununca hissettirir gibi geliyor. Ben ilk 3 ay yattıgım için ve ilaç kullandım yaklaşık 6 kilo aldım ama 3 kilosunu verdim geri. Şuan hamile kaldıgım kilodan 3 fazlayım

Ya benim yüzümden o da uykusunu alamıyor alıştı artık o da ben de sanırım şu saatten sonra dönüş yok

Kocanıza sahip çıkın kızlar ay dün bana gelmiş biz ne zaman 2 günde bir ilişki olayına döncez diyor bi üzülmedim değil aslında ama ay napayım benim hormonlar isteksizlik yapıyor

Ay ne güzel valla. Bende veririm inşallah diyelim. İştah biraz fazlaydı bir ara

Gel kız ben sana hamilelik hikayemi anlatayım müthişli bir hikayedir. Pko ve guatr hastasıyım tedavi ile hamile kaldım kaldığım ay yumurta tekti büyümedi sekiz iğne yaptım . Sonra geç öğrendim hamileliği o sırada şeker ilacı kullanıyordum . Enfeksiyon için başka doktora gittim şeker ilacımı duyunca keşke icmeseydin bebek düşer büyük ihtimal dediler . Ayilmali bayilmali vicdan azapli bir süreç tabi oysa ki kdin doktoru vermişti . Sonra tedaviye rağmen guatr değerim aşırı yüksek çıktı onlarla uğraştım . Başka doktora gittim kese var ama bebek yok buyuk ihtimal boş gebelik bir hafta bekle kürtaj yapacağız dedi . Ağla zirla geçti bir hafta bebek var çıktı . Ama progesteron değerim düşük sağlıksız olma ihtimali vardı .

Tabi aradan bir ay geçti bir kanama yaşadım kesin düştü dedim . Gittim doktor bana dedi ki yüzde elli düşer yüzde elli yaşar . O korkuyla bekle dur dedim herhalde bebek gerçekten sıkıntısı vardı düşecek çok ağladım . Sonra bu sefer ağrılar başladı hala iki saat yurusem kasik ağrısından duramam ,diş ağrısı yaşadım bu arada beş ay boyunca mide bulantim hiç gecmedi şimdi çok şükür bebek saglikliymis öğrendim son bir haftadır da öyle hastalandım ki öksürükten gece uyuyamıyorum . Anlayacağın öyle premses gibi geçiren çok az insan vardır hiç takılma oluyor işte

Haa pardon şeyi unuttum plesantan aşağıda diyen oldu bebeğin gününden Geride diyen de oldu daha düşünsem bı şeyler çıkar

Aynen öyle prensesler gibi geçmiyor kimsenin. Sadece karnındaki canı düşünüyorsun valla attıgın her harekette her şey bebeklerimizin sağlıklı bir birey olabilmesi içiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…