Çok güzel haberlerle gel canımYarın detaylım var çok heyecanlıyım bide çüklüyü çok hissedemiyorum günde bir iki defa iyice özledimİyi dileklerinizi beklerim
İnşAllah ballı lokmam inşAllahHayırlı haberlerle dön inşallah bebeğim.
İnşAllah canımm aynı haftalardayız sen atlattın sıra bende bakalımÇok güzel haberlerle gel canım
Ben yuzustu haric her sekilde yatiyorum valla. Sola yatarak uyuyorum ama gece kolum uyusuyor saga donuyorum sonra sag uyusuyor sola don derken sabah oluyorKizlar , hep sola mi yatiyorsunuz ?
Bir cok doktor sola yatmayi oneriyor ama ben normalde hic sirt ustu yatmazken son 3-4 gundur sbaah kendimi sirt ustu , ayaklarimda yastigin ustunde uyanmis bir halde buluyorum. Birde saga yatinca daha rahat hissediyorum
doğru özellikle yorulunca artıyorNabzım yükseliyor ara ara. Doktoruma sorduğumda kardiyoloğa görün demişti. Bir şey çıkmadı. Bir anda yüklenmemem gerekiyormuş yemeğe de yürüyüşe de her şeyi sakin sakin yap dedi. Su içerken bile bir anda çok içme bir bardak içiyorsan bir veya yarım saat sonra bi bardak daha iç dedi. Ufak tefek beslenme önerilerinde bulundu. Hamilelikte yükselmesi de çok normal demişti
Ben coktan koltuga gonderdimYastıklardan canım kocama yer kalmadı yatakta, hala uyandığımda kendimi sırtüstü buluyorum ben de.
ahaha aynen bizdeBiz ayrı yatıyoruz ona yer kalmıyor
Bende kendimi alistirmaya calisiyorum ondan erkenden baslim dedim.Canım 25-30. kadar sıkıntı görmüyorlar sırt üstü yatmayı. Gene tabi alışkanlık haline getirmek için ben erken başladım sol tarafa yatmaya ister istemez insan dönüyor kendini sırt üstü uyanık buluyor onun içinde bence göbek büyüdükce sırt üstü döndüğümüzde kendimiz uyanırız gibi geliyor
kizzz kimin hamileligi agrisiz , sizisiz gecmis ?? sadece dizilerdeki filmlerdeki insanlarin bence oyle gecmisSaat çok geç oldu ama yazmak istedim yinede ben sanırım depresyona girdim burayada girmiyorum uyuyamıyorum uyanmıyorum ağlamıyorum gülmüyorum çok saçma bir noktadayım insanlardanda nefret ettim herkesin hamileliğide ne kadar acısız ağrısız hep mutlu geçmiş kendimi yetersizde hissediyorum yani anlayacağınız öyle durum bildireyim dedim
Asla yalnız değilsin aslaaa. Depresyondayım dedikçe daha da kötü hissediyor insan. SilkelenSaat çok geç oldu ama yazmak istedim yinede ben sanırım depresyona girdim burayada girmiyorum uyuyamıyorum uyanmıyorum ağlamıyorum gülmüyorum çok saçma bir noktadayım insanlardanda nefret ettim herkesin hamileliğide ne kadar acısız ağrısız hep mutlu geçmiş kendimi yetersizde hissediyorum yani anlayacağınız öyle durum bildireyim dedim
Allah kavuştursun canım. Bir an önce kavuşun inşallah. İçini ferah tut.Çok güzel haberlerle gel canım
Ya inanır misin aynı durumdayım, ne kadar sola yatmaya çabalasam da yastıklardan falan destek alsam da uyanınca bi sekilde ya sağda yada sırt üstü buluyorum kendimi.Kizlar , hep sola mi yatiyorsunuz ?
Bir cok doktor sola yatmayi oneriyor ama ben normalde hic sirt ustu yatmazken son 3-4 gundur sbaah kendimi sirt ustu , ayaklarimda yastigin ustunde uyanmis bir halde buluyorum. Birde saga yatinca daha rahat hissediyorum
Su aralar benim karnıma kramp giriyor tam ilişki sırasında çözemedim ya ilk defa başıma geliyor karına kramp girdiğini de ilk defa duydum belime de aynı şekilde her gün yeni biseyldr çıkıyorKızlar bide orgazm anında kasıkta kasılma gibi bişey oluyor bende doktora sordum bi sıkıntı olmayacağını söyledi ama tedirgin oluyorum yinde de bende istekte tam aksine tavan yaptı
Hissetmeye başladın mı can can :)İnsallah canımm hissedelim düzenli her güün bu seferde başlarız niye 1 saattir oynamıyor diye
Ben bir hafta yaşamadığımı bilirim sola :) akışına bıraktım ben ya sırt üstü daha çok yatıyorum amaYa inanır misin aynı durumdayım, ne kadar sola yatmaya çabalasam da yastıklardan falan destek alsam da uyanınca bi sekilde ya sağda yada sırt üstü buluyorum kendimi.. heralde zamanla karnımız büyüdükçe ve hareketlerimiz kısıtlanınca belki yattığımız sol taraftan dönemeyiz diye umut ediyorum
Bu arada Dr Kaan Kocatepe bir videosunda bunun icin fazla zorlamayın kendinizi diyordu
Kizzzzz seksi sempazem bu ne güzellik maşallah tü tü tü
Ahhh benim minnosum kız gobusu olduğunu nasıl belli ediyor güneş kızın maşallah size de yanaklarınızdan öperim siziO zaman 23+0 dan selamlar
Bol sertleşmel, taş gibi karınlı bi günün ardından karnımda patlamaya hazır bir bomba taşıyor gibi hissediyorum
Göbek deliği çevresi ölçtüm de geldim 92 cm
Eki Görüntüle 3082301
Kıyamam ben.Ben coktan koltuga gonderdim
ahaha aynen bizdeyastiklarla ben anca sigiyoruz yataga
Bende kendimi alistirmaya calisiyorum ondan erkenden baslim dedim.
Teşekkür ederiiim Mavişiimm.Kizzzzz seksi sempazem bu ne güzellik maşallah tü tü tü-Sunshine ile aynı dusunup yazmisiz resmen ama fazla yok aşkım idealsin gayet
valla çevremde kimse bu hamile canı sıkılır strese girer demiyor normal hayatlarına devam ediyorlar ağrı sızı konusunda da sağ kasığımda günlerdir kramplar oluyor tek içeceğim ilacı günde 2ye çıkardık 21 haftalığız çok hissedemiyorum çocuğu bunun gibi nicesi şükret caniçim evladın senin canında onu da üzmeSaat çok geç oldu ama yazmak istedim yinede ben sanırım depresyona girdim burayada girmiyorum uyuyamıyorum uyanmıyorum ağlamıyorum gülmüyorum çok saçma bir noktadayım insanlardanda nefret ettim herkesin hamileliğide ne kadar acısız ağrısız hep mutlu geçmiş kendimi yetersizde hissediyorum yani anlayacağınız öyle durum bildireyim dedim
Saat çok geç oldu ama yazmak istedim yinede ben sanırım depresyona girdim burayada girmiyorum uyuyamıyorum uyanmıyorum ağlamıyorum gülmüyorum çok saçma bir noktadayım insanlardanda nefret ettim herkesin hamileliğide ne kadar acısız ağrısız hep mutlu geçmiş kendimi yetersizde hissediyorum yani anlayacağınız öyle durum bildireyim dedim
Hissetmeye başladın mı can can :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?