2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben yuzustu haric her sekilde yatiyorum valla. Sola yatarak uyuyorum ama gece kolum uyusuyor saga donuyorum sonra sag uyusuyor sola don derken sabah oluyor arada sirt ustude yatiyorum ben mesela suan cunku kuyruk sokumumda asiri bir agri var ve sadece boyle yatinca rahatliyor. Bilmiyorum bir zarari olur mu daha erken buyuyunce sorun olur sirt ustu yatmak diye dusunuyorum

doğru özellikle yorulunca artıyor

Yastıklardan canım kocama yer kalmadı yatakta, hala uyandığımda kendimi sırtüstü buluyorum ben de.
Ben coktan koltuga gonderdim
Biz ayrı yatıyoruz ona yer kalmıyor
ahaha aynen bizde yastiklarla ben anca sigiyoruz yataga
Bende kendimi alistirmaya calisiyorum ondan erkenden baslim dedim.

Saat çok geç oldu ama yazmak istedim yinede ben sanırım depresyona girdim burayada girmiyorum uyuyamıyorum uyanmıyorum ağlamıyorum gülmüyorum çok saçma bir noktadayım insanlardanda nefret ettim herkesin hamileliğide ne kadar acısız ağrısız hep mutlu geçmiş kendimi yetersizde hissediyorum yani anlayacağınız öyle durum bildireyim dedim

kizzz kimin hamileligi agrisiz , sizisiz gecmis ?? sadece dizilerdeki filmlerdeki insanlarin bence oyle gecmis

Baksana hepimizin gotu basi ayri oynuyor ama napalim , bir sekilde ayakta duruyoruz. Yetersiz hissetmek cok normal kuzum , ilk cocugumuz hic bir tecrubemiz yok , ufacik bir agri hissetsek acaba birsey mi oldu diye endiseleniyoruz. Basarabilcek miyiz diye endiseliyiz. Eminim herkes bir suru madde siralar buraya. Yalniz degilsin inan bana , ayni gemideyiz hepimiz

Asla yalnız değilsin aslaaa. Depresyondayım dedikçe daha da kötü hissediyor insan. Silkelen

Ya inanır misin aynı durumdayım, ne kadar sola yatmaya çabalasam da yastıklardan falan destek alsam da uyanınca bi sekilde ya sağda yada sırt üstü buluyorum kendimi. . heralde zamanla karnımız büyüdükçe ve hareketlerimiz kısıtlanınca belki yattığımız sol taraftan dönemeyiz diye umut ediyorum
Bu arada Dr Kaan Kocatepe bir videosunda bunun icin fazla zorlamayın kendinizi diyordu

Kızlar bide orgazm anında kasıkta kasılma gibi bişey oluyor bende doktora sordum bi sıkıntı olmayacağını söyledi ama tedirgin oluyorum yinde de bende istekte tam aksine tavan yaptı
Su aralar benim karnıma kramp giriyor tam ilişki sırasında çözemedim ya ilk defa başıma geliyor karına kramp girdiğini de ilk defa duydum belime de aynı şekilde her gün yeni biseyldr çıkıyor

Ben bir hafta yaşamadığımı bilirim sola :) akışına bıraktım ben ya sırt üstü daha çok yatıyorum ama

Kızlar bir şeyler almaya başladınız mı ben daha başlamadım da ... Nerden başlarım bıkmıyorum da

Başlayalım öyleyse. İşte bizim karpuzcuk.
Eki Görüntüle 3082238
Kizzzzz seksi sempazem bu ne güzellik maşallah tü tü tü -Sunshine ile aynı dusunup yazmisiz resmen ama fazla yok aşkım idealsin gayet
Ahhh benim minnosum kız gobusu olduğunu nasıl belli ediyor güneş kızın maşallah size de yanaklarınızdan öperim sizi

valla çevremde kimse bu hamile canı sıkılır strese girer demiyor normal hayatlarına devam ediyorlar ağrı sızı konusunda da sağ kasığımda günlerdir kramplar oluyor tek içeceğim ilacı günde 2ye çıkardık 21 haftalığız çok hissedemiyorum çocuğu bunun gibi nicesi şükret caniçim evladın senin canında onu da üzme

Kimsenin hamileliği ile kendini kıyaslama canım bence. Geçen yazdan beri çevremde sürekli hamile insanlar vardı 7-8 tane vrlardı sanırım o kadar nazlı niyazlılardı ki yok şuram ağrıyor yok buram ağrıyor yok şöyle hissediyorum vs vs annesi kaynanası kocası resmen hamileliğini kullanıp herkesi parmaklarında oynattı bir kaç tanesi ben resmen tiksindim ya bide o ara çocuk için tedavi görüyorum filan iyice bunaltmıstı. Kayınvalidem eltimin bulantısı var diye aylarca evine yemek taşıdı benim 3 ay kanamam ve düşük tehlikem oldu gelip yardım bile etmedi eşime hep diyorum keşke kanamam olup 3 ay acaba bebeğim iyi mi kaybetcem mi onu korkusuyla yaşayacağıma midem bulansaydı diye. ben bunları gördükten sonra kimseye ağrımda sızımda depresyonumda olsa herkese çok iyiyim hiç bir şeyim yok diyorum. Kimseye nazımla niyazımla boğamam ya ben 20. Haftadan itibaren doğurcam diye gezenleri biliyorum ya akıl mantık var karnında taşıdığın cocugada mı acımıyorsun. O yüzden bence sen kendine bak sadece iyi olmaya çslış karnında ki bebek için iyi hissetmek zorundasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…