Bencede valla zaten bende başta insan rehavete kapılıyor amaan hamileyim yiyiyim oluyorsun sonra tartıda patır patır bir anda basamakları çıkınca dikkat ediyor insan
Ben cok tirsiyordum yemem lazim yoksa geri kalir cok yemeliyim kafasina girmistim ilk 3 ay sonra burda yazilanlardan ve doktorumunda yemeyle alaksi yok demesiyle rahatladim ve hic kasmiyorum azar azar yiyip kalkıyorum yoksa o mantıkla afrikadaki insanların bebekleri dogmaz bile onlar biz yemesekte her turlü besleniyormus icim rahatladı
Evet benim doktorum da dedi biliyor musun aynı şeyi canım ilk başta hiç kilo almayınca bende bı sıkıntı var diye önüme geleni yedim. Bundan sonra dikkat edeceğim bende
Büyük kalemleri almadan başla derim beşik bebek arabası dolap vs... hepsi cok cok zamlanıyor.. hastaneye detayli icin gittigimde doguma 6 7 bin dedim ama ekimde kac olur kim bilir 10 bini gözden cikardim artik
Beşik kaynim verecekti . Dolabı çekmecesi var mı bilmiyorum ama 2. El bir dolap alasim var . Yani ilk başta çok masraf yapmak istiyorum. Bebek benim odadan çıkmaya yakın yani 1sene üstüne belki oda yaparım diyorum. Bebek arabası da var . Alınacak çok sey var evet ya
Bencede valla zaten bende başta insan rehavete kapılıyor amaan hamileyim yiyiyim oluyorsun sonra tartıda patır patır bir anda basamakları çıkınca dikkat ediyor insan
Valla bende de ölçü yok normalde ama yediğim zaman 2-3 dilimlenmiş karpuzu yada kavunu geçmemeye çalısıyorum yoksaa beni bıraksan bildiğin karpuzdan şekilli kesilen dilim oluyor ya ondan 2 tane yerim
Valla bende de ölçü yok normalde ama yediğim zaman 2-3 dilimlenmiş karpuzu yada kavunu geçmemeye çalısıyorum yoksaa beni bıraksan bildiğin karpuzdan şekilli kesilen dilim oluyor ya ondan 2 tane yerim
Hunharca karpuz yerken şu mesajı okumam ve karpuzun kötü alışkanlık olarak nitelendirilmesi?? Beni ağlatma bak beni ağlatma tutunacak dalım mı kaldı karpuzdan başka?
Hunharca karpuz yerken şu mesajı okumam ve karpuzun kötü alışkanlık olarak nitelendirilmesi?? Beni ağlatma bak beni ağlatma tutunacak dalım mı kaldı karpuzdan başka?
Bir dilim mi? Allahım sadece kahvaltıda yiyorum ben o dilimi, öğle ve akşam dilimlerim ne olacak? Neyse şeker yükleme gününe kadar yiyeyim, ne olur ne olmaz.
Bir dilim mi? Allahım sadece kahvaltıda yiyorum ben o dilimi, öğle ve akşam dilimlerim ne olacak? Neyse şeker yükleme gününe kadar yiyeyim, ne olur ne olmaz.