2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar kaç kilo aldınız ben 3.2 kilo almışım dört zannediyordum
3 kilo da 4 kilo da 5.5 aylık hamile bir kadın İçin gayet ideal bence :) ben de 4 kilo kadar aldım. Kalan aylarda da 1er kilo alsam ne iyi olurdu. Şu an 70.5lardayım. Doğuma kadar 75 olsam çok iyi.

Yaa çok şekerli diyolla başak yemeyin diyolla bende dayanamıyorum günde bir dilim diyorum valla napiyim ya ye gitsin be gülüm o yasak bu yasak amannnn
Ben de karpuz mağduruyum onun yüzünden şişip duruyorum
Geçen gaza gelip 3 koca dilim karpuz yemişim

Canım benim kilom zaten yüksek ondan korkuyorum biraz . Karpuz çok şişiriyor onu gündüz ye o yüzden gece yatma . Yok o kadar yeme bende kendimi durduruyorum yoksa ben oturdum mu akşama kadar yerim

Canım benim kilom zaten yüksek ondan korkuyorum biraz . Karpuz çok şişiriyor onu gündüz ye o yüzden gece yatma . Yok o kadar yeme bende kendimi durduruyorum yoksa ben oturdum mu akşama kadar yerim
Kilon yüksekse bişey diyemem canım.
Bilmeden yemişim ya inan ki. Eşim doğramış o bişey demedi, ben de yedim de yedim.
Az kalsın patlayacaktım

merhaba kızlar bir şey soracağım size yanlış mı hatırlıyorum acaba emin olamadım. abimin eşi yeni hamile. 5 haziranda 1111 beta ila öğrendi. gecesine doktora gitti üstten bakmış belli belirsiz kese fotosu vermiş sonra 4 gün sonra bi daha gitti tekrar üstten bakmış daha belirgin kese vardı fotoğrafta. gebelik var ama canlı mı bebek var mı belli değil demiş doktor. neyse bugün farklı bi doktora gitti 6 haftalık olması lazım bebek. alttan bakmış yolk sac var 0.28 embriyo var 17 mm kese var ama daha kalp atışı yok demiş cumartesi bi daha çağırmış. embriyo kırıntı kadar da görünse kalp atışı olmuyor mu ben öyle hatırlıyorum. bir sıkıntı mı var acaba?

Yok canım ben ilk gittiğimde 4 haftalıktı neredeyse nokta kadardı ama kalp atışını duyamadık 7. Haftada gittim o zaman duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…