2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kalp atışını duyamamalari çok normal şu an için canım endişe etmeyin

Kızlar minicity internet sitesinden alışveriş yaptım. Bana uygun geldi takımlar falan. 13 parça ürüne 400 TL civarı ödedim ama hepsi altlı üstlü takım şapkası vs içinde. Resim paylaşmayı beceremiyorum atamadım. Bilginiz olsun

Kizlar benim bi suredir idrar yaparken sanki idrarimi tam bitiremiyormusum gibi bir hiss olusuyordu bobreklerimdede ara ara agri oluyor bu gunde beyaz akintim basladi cok az az goruyorum kokusu yok cokta koyu kivamli deil ama cok korkuyorum yaa tekrar enfeksiyona bagli suyum gelirse ve bebegimi kaybedersem.... Yarin gidicem doktora lutfen duga edin kotu bir sey olmasin yavruma bu kez bari alayim kucagima

Güvenilir mi xanim bende hep görüyorum da yapmadım

Canım sakin ol beyaz akıntı dan birşey olmaz ben sürekli sarı akıntı yaşıyorum . Bende de ara ara ağrı oluyor korkma birşey olmayacak . Yarın gidersin en fazla antibiyotik verir geçer . Ben bugüne kadar hep sarı akıntı yaşadım . Az su içince ağrı da oluyor

Normalde olsa korkmayacam belki de onceden enfeksiyon yuzunden erken suyum geldi ve biri24 diyeri28 haftalik dejavu gibi ikitane erken dogum yaptim ust uste yine aynisini yasayacam diye kalbim sikisiyor insallah benim bos korkularimdandir buda insallah temiz cikar sonuclarim

Birbasak kuzum ben multivitamini icmeyi biraktim, bulantim kalmadi . istahim da yerine geldi.

Biraz arastirdim icinde demir seviyesi yuksek olan multivitaminler mide bulantisina neden olurmus. simdi icinde demir olmayanindan soyledim. onu denicem. benim zaten demir sorunum yok.

Sende bir baksana aldigin vitamine demir varmi ? Bir sen bir ben kldik midesi bulanan

Merhaba kızlar. Bu sabah güzel haberle uyandım. Biliyorsunuz detaylı ultrasonda burun kemiği kısa çıkmıştı. Doktor (detaylı ultrason için gittiğim perinatolog Recep Has) tek başına down sendromu için yeterli değil fakat yinede aklımda soru işareti kalmasın diyorsan fetal dna yaptır demişti. Fetal dna sonucum temiz çıktı çok şükür Sanırım küçük burunlu bir kızım olacak

Oh çok sevindim gözün aydın

ohh nasil guzel haber
findik burunlu olucak kuzum

Canım benim kilom zaten yüksek ondan korkuyorum biraz . Karpuz çok şişiriyor onu gündüz ye o yüzden gece yatma . Yok o kadar yeme bende kendimi durduruyorum yoksa ben oturdum mu akşama kadar yerim
Aynen gece yiyince sabaha kadar tuvalet-yatak odası arasında depar atıyorum
O değil de karpuz dondurulmaz mı acaba, ekimde falan nerden bulcaz

Gözün aydın canım. Ben doğduğumda sadece burun deliklerim varmış, burnum yokmuş Annem çok ağlamış, sürekli mandal sıkıştırmış küçücük suratıma burnum çıksın diye Şimdi ayıptır söylemesi herkes estetik mi diye soruyor, düğme gibi kalkık bir burnum var İçin rahat olsun canım, ense kalınlığı vs çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…