2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende dun biraz daha kalin zibin aldim. arkadasimin verdikleri yazlik , sifir kol ince o yuzden indirimde buldukca uzun kollu kisa kollu bir kactane alacagim
Çok güzeller güle güle giysin sağlıkla inşallah Ben de pazar günü aynı markanın patikli zıbınından aldım ikili satılanlardan. Fiyatlar korkutucuydu

Aynen gece yiyince sabaha kadar tuvalet-yatak odası arasında depar atıyorum
O değil de karpuz dondurulmaz mı acaba, ekimde falan nerden bulcaz
Nefis yemek tariflerinden bak , harika karpuzlu icecek tarifleri var, ben onlardan yapip buzluga attim gecen sene , kis aylari boyunca meyve suyu niyetine ictim. cilekli limonata flnda yapmistim gene buzluga atmistim .
Çok güzeller güle güle giysin sağlıkla inşallah Ben de pazar günü aynı markanın patikli zıbınından aldım ikili satılanlardan. Fiyatlar korkutucuydu
bu ikisine 20 kanada dolari odedim , 20 tl gibi dusun.
aslinda bunlar burada 3-4$ lara duserdi bir kac sene once, simdi o kadar indirimde yapmiyorlar, bende denk geldikce aliyorum.

Ben burada ogrendm bu markayi , Turkiye deyken bilmezdim ama sonra fiyatlara bakinca sok oldum. asiri pahali .

Oh çok sevindim gözün aydın
Teşekkür ederim
ohh nasil guzel haber
findik burunlu olucak kuzum
İçim rahatladı çok şükür
Eşimde bende karadenizliyiz. Genelde büyük burunlu kemerli sülaledekilerin burnu. Bir ben küçük burunluyum kızım benden de küçük burunlu olacak sanırım doğunca burnu yoksa korkmayacağım o zaman senin gibi olur

DEME ÖYLE DEMEEE 20 Mi 3-4 NE YA delirdim. Ben senin aldığın patikli olandan iki tame düşün onlara 500 küsür lira ödedim. İnsanın kanadaya yerleşesi geliyor

DEME ÖYLE DEMEEE 20 Mi 3-4 NE YA delirdim. Ben senin aldığın patikli olandan iki tame düşün onlara 500 küsür lira ödedim. İnsanın kanadaya yerleşesi geliyor
Arka tarafta indirim reyonlari oluyor , bir onceki sezondan kalma urunler onlarda baya ucuzluyor. ben simdi sezon sonunu bekliyorum

Ama soyle bir gercek var amerika da daha ucuz. benim arkadasim amerika ya gidip almisti zamaninda . hos simdi amerikan dolari benim icinde pahali oldugundan hemen hemen ayni fiyat.

İki gün ilaç almayayım dedim mahvoldum biliyor musun? Ama bebeğim demir anemisi var bende, içinde demir olması iyi olur benim için.

Ay şükürler olsun çok sevindim canım

Canım inşallah sakin ol olur mu ? Bol su içiyor musun çok kafaya takmak daha kötü emin ol . Bak çok zor ama her ne olacaksa oluyor değil mi bir şeylere engel olamayız değiştiremeyiz sen bebeği de kendini de üzme . Inşallah hiçbir şey olmaz

Kızlar çok aktif olamıyorum ama okuyorum fizik tedaviye gidiyorum kuru iğne filan ağrılar mahvoldum Allah düşmanıma yaşatmasın ilaç süremiyorum ilaç içemiyorum ağrıdan kıvranıyorum
Kuzuşum çok geçmiş olsun, artık hakikaten geçmiş olsun çok çektin sen de. Şifa olsun inşallah bu tedavi.

Çok şükür çok sevindim

Kızlar çok aktif olamıyorum ama okuyorum fizik tedaviye gidiyorum kuru iğne filan ağrılar mahvoldum Allah düşmanıma yaşatmasın ilaç süremiyorum ilaç içemiyorum ağrıdan kıvranıyorum
Canım Allah yardımcın olsun insalalh bir an önce geçsin ağrıların

Aynen gece yiyince sabaha kadar tuvalet-yatak odası arasında depar atıyorum
O değil de karpuz dondurulmaz mı acaba, ekimde falan nerden bulcaz
Ayy gerçekten çok fena bulamayacafiz o zamana kadar ben kendimi igrendiririm yedikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…