2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben de bakacağım bu aralar, hepsini yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyorum artık. Son aylar bunlara bakmak isteyeceğimi hiç sanmıyorum :)
araba koltugunu arkadasim veriyor, uppa baby mesa .

Bebek arabasinida ben travel sistem aldm tek elle kapanip acilabilen ama daha gelmedi temmuz agustos gibi gelicek. Oda uppa baby minu v2

Nisan ayin da gorunceme bu set i hediye almstik , 3500 TL idi o zaman .

Eklentiler

• 69026C98-D78E-4883-8579-FBFA01DD96C9.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 72
kızlar şeker yüklemesi yaptıran oldu mu? ben haftaya cumartesi gidicem hem kontrol hemde şeker yükleme testi yapıcaz dedi doktor 24+0 oluyor tam.

Ben gittim tatile haziran basinda cok sukur bir sorun olmadi. Havuza hic girmedim zaten sevmem enfeksiyon ihtimali de yuksek. Denizden cok sukur bir sorun olmadi arabada giderken yolculuk uzundu uzun sure oturunca bacagim uyustu cok uzun gitmemeye mola vermeye calisin. Sicak saatlerde de cok disarida durmayin tansiyonunuzu dusurebilir.

Dun insta da isim onerisi icin sormustum arkadaslarima, gelen cevaplara bakinda neseniz yerine gelsin benim favorim Gurursu

Eklentiler

• 96D454B9-7D55-48EC-82E1-08707913AA3A.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 72
  • 20924627-8BC6-46E6-90F4-893BCCCF3BDB.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 72
  • 1CF4D804-42C3-42E5-A8E8-3C284FBBD2B3.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 74
Oh maşallah

Kuzular gördü yazmadı olmasın istedim ama çok anlatasım yok düşündükçe içim daralıyor.
next next diyerek önümüzdeki günleri geçmek eylüle erişmek istiyorum bi an önce
Anlatma o zaman suya anlat derdini aksın gitsin ay benim de içime öküz oturuyo zaten karnım taş gibi kaygılarım da çoğaldı evdeyim artık boş kaldıkça kendime sararım millet de yaz tatiline gider şimdi
Eşim gidip gelip bi tek bu danamız yatıyo esprisi yapıyo hoooafff bi an evvel 35e ışınlayın beni de

Ya enişte. Hiç güleceğim yoktu ahahsjskksajksksk aaayy.

Çok özür dileyerek kahkaha attım 4 gündür zor gülümsüyordum

Kizlarrr iyi aksamlar oğlum için isim bakıyorum ama bir türlü karar veremiyorum. İkili olarak da koyabiliriz fikir verir misinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…