2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Asla yalnız değilsin aslaaa. Depresyondayım dedikçe daha da kötü hissediyor insan. Silkelen

Farkında değilsiniz belki sadece olan durumlarınız fikirleriniz ama beni o kadar normal hissettirdiniz ki çok ama çoook teşekkür ederim hep iyi insanlarla karşılaşın inşallah Asıl en çok beni mahveden eşimin tavrı tutumuydu içimde yaşayıp daha çok stres olacağıma yüzleşip bir gecede stres olup konuyu kapattığımıza inanıyorum
Eş dost aileler değilde umarım herkesin eşi en büyük destekçisi olur her zaman

Ne yaptın canım gittin mi hastaneye
Evet bugun gittim idrar kan ve vajinal kultur alindi idrar ve kan temiz cok sukur kultur testide cuma gunu belli olacakmis insallah oda temiz cikar ama yinede tedbir amacli vajinal krem ve dus jeli verdi doktor akinti icinde vajinal fitil verdi bitkisel idrarda enfeksiyon olmasin diyede hap verdi insallah allahin izniyle su 6 ve 7 ci ayi atlatalim sorunsuzca oyyy bebisimide gorduk 450gram olmus yavrum herseyi cok normal ilerliyor ruya gibi insallah allahimin izniylede kucagima alirim bu kez duga ediyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bir süredir enfeksiyon yüzünden kasıklarım ve karnım çok ağrıyor benimde. Fakat enfeksiyonun erken doğuma sebep olduğunu bilmiyordum. Sizde mi aynı durumdasınız ?
Bugun gittim doktoruma idrarda bir sey cikmadi cok sukur kultur alindi akintim vardi diye cuma cikacak insallah oda temiz cikar... Benim onceki iki gebeligimde hic sikayetim yoktu ama enfeksiyon varmis erken su gelmesine sebeb oldu malesef bebeklerimi kaybettim ama soylede bir sey var canim hamilelikte enfeksiyon erken teshis edildiginde sorun teskil etmiyor hemen fitil antibiotik ve diyer medikamentlerle tedavisi mumkun insallah sorunsuz bir gebelik gecirirsin canim rabbim hepimizin bebeklerini korusun ve bizlere bagislasin insallah

Ben 15 gündür il dışındayım. Hep arabayla yolculuk yaptım. Bodrumda 1 hafta kaldım denize girdim havuza girmedim. Bol bol su içmek lazım. Güneş kremi çok önemli. Birde yolculuk sırasında 2 saatte bir mola verip yürüyüş yaptım.

Kızlar günaydın. Sabah uyandığımda alt karnım top gibiydi resmen semsert. Masaj yaparken o sertliği nasıl hissediyorum anlatamam. Biraz korktum

Çok şükür canım çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…