Kızlar detaylı ultrason sonrası kendi doktorunuza gözüktünüz mü ben 1 ay sonra gitmek istiyorum şimdi detaylı yapıldı nasıl olsa ilaçlarımda var diyorum ne düşünüyorsunuz ?
kızlar 22.haftada bebek hareketleriniz ne durumda? benim kız 20.haftaya girmemle tekmelere başladı videoya çektiğimde baya belli oluyor babası da hissediyor elini koyunca. 3 gün önce doktor muayene ederken sert bi vurdu baktım ultrasonda da sıçradı aynı anda. yalnız bazı günler hiç durmuyor bazen daha sakin. sizlerin de öyle mi?
Benim de oyle doktor bazi gunler cok hareket eder bazi gunler hic etmez panige kapilma demisti. Bir gun hic hareket etmedi esim de ben de cok korktuk dr oyle dememis olsa hastaneye giderdik sabah oldu kipir kipir etmeye basladi yine
Kızlar detaylı ultrason sonrası kendi doktorunuza gözüktünüz mü ben 1 ay sonra gitmek istiyorum şimdi detaylı yapıldı nasıl olsa ilaçlarımda var diyorum ne düşünüyorsunuz ?
Benim de oyle doktor bazi gunler cok hareket eder bazi gunler hic etmez panige kapilma demisti. Bir gun hic hareket etmedi esim de ben de cok korktuk dr oyle dememis olsa hastaneye giderdik sabah oldu kipir kipir etmeye basladi yine
Günü gününe uymaz, aslında içeride sürekli hareketliler ama biz belki çok aktifiz ya da gerginiz o sırada hissedemiyoruz.
Sakin kendi halimizdeyken daha net hissediliyor. Hiç panik yapmayın, ne yediğinizde daha çok hareket ediyorlarsa onu yiyip beklemek lazım biraz da :) Benimki sütlü kahveyi çok seviyor mesela :)
3 haziranda gittim bende detaylıya canım. 15 gün sonra giderim kendi doktoruma yani 1 ay geçmiş olur. Şeker yükleme testi yapacağız demişti doktor sanırım oda 24. Haftada falan oluyor şeker yükleme yapılır kontrol randevusunda iyi olur dedim.
Hayyalumutlugunler10pinkywom
sağolun kızlar doktoruma attım sorun yok sonuçlarda dedi şimdi gel veye gelme demedi bende 25 e doğru gideyim en azından şeker yükleme zamanı gelmiş olur
Hayyalumutlugunler10pinkywom
sağolun kızlar doktoruma attım sorun yok sonuçlarda dedi şimdi gel veye gelme demedi bende 25 e doğru gideyim en azından şeker yükleme zamanı gelmiş olur
Zaten bez stoklamaya niyetim yok bu pisik olayindan dolayi. Gerci kimi gorsem mutlaka bez al cok zamlaniyor diyor. Ilk 2 ay biraz butceyi zorlayip prima harmonie mi kullansam diyorum ama tanesi 4-5 liraya geliyor nerdeyse yazik gunah diyorum sonra arastirma icindeyim temiz icerikli olmasi onemli bakalim neye karar vericem en sonunda
Kızlaar ben çıktım doktordan çok şükür bir sorun yok gayet iyiyiz dedi. Her şeyine detaylı baktı inceledi ben zaten prof riskli gebelik uzmanına muayane oluyordum normal muayanelerde rutin baktıklarına baktı hep. Darısı detaylı ultrasano gircek herkese gğzel haberlerle çıkın inşallah. Fotomuz yok teyzeleri cünkü minnoşum yüzünü kapattı