2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar detaylı ultrason sonrası kendi doktorunuza gözüktünüz mü ben 1 ay sonra gitmek istiyorum şimdi detaylı yapıldı nasıl olsa ilaçlarımda var diyorum ne düşünüyorsunuz ?

Benim de oyle doktor bazi gunler cok hareket eder bazi gunler hic etmez panige kapilma demisti. Bir gun hic hareket etmedi esim de ben de cok korktuk dr oyle dememis olsa hastaneye giderdik sabah oldu kipir kipir etmeye basladi yine

Benim de oyle doktor bazi gunler cok hareket eder bazi gunler hic etmez panige kapilma demisti. Bir gun hic hareket etmedi esim de ben de cok korktuk dr oyle dememis olsa hastaneye giderdik sabah oldu kipir kipir etmeye basladi yine
Günü gününe uymaz, aslında içeride sürekli hareketliler ama biz belki çok aktifiz ya da gerginiz o sırada hissedemiyoruz.
Sakin kendi halimizdeyken daha net hissediliyor. Hiç panik yapmayın, ne yediğinizde daha çok hareket ediyorlarsa onu yiyip beklemek lazım biraz da :) Benimki sütlü kahveyi çok seviyor mesela :)

Kızlar detaylı ultrason sonrası kendi doktorunuza gözüktünüz mü ben 1 ay sonra gitmek istiyorum şimdi detaylı yapıldı nasıl olsa ilaçlarımda var diyorum ne düşünüyorsunuz ?
3 haziranda gittim bende detaylıya canım. 15 gün sonra giderim kendi doktoruma yani 1 ay geçmiş olur. Şeker yükleme testi yapacağız demişti doktor sanırım oda 24. Haftada falan oluyor şeker yükleme yapılır kontrol randevusunda iyi olur dedim.

Canım benim doktorum detaylıdan sonra uğra birde ben bakayım demişti. Eğer doktorum demeseydi ben de bir ay sonra kontrole giderdim herhalde

Lohusa geceliği, lohusa tacı için baktığınız bir yer oldu mu? Ben saten sabahlık istiyordum ama fiyatlar 600 filan diyor internette şoka girdim.

Ya pişik yaparsa ne olacak peki?
Boşu boşuna stoklamış olmayın
Zaten bez stoklamaya niyetim yok bu pisik olayindan dolayi. Gerci kimi gorsem mutlaka bez al cok zamlaniyor diyor. Ilk 2 ay biraz butceyi zorlayip prima harmonie mi kullansam diyorum ama tanesi 4-5 liraya geliyor nerdeyse yazik gunah diyorum sonra arastirma icindeyim temiz icerikli olmasi onemli bakalim neye karar vericem en sonunda

Kızlaar ben çıktım doktordan çok şükür bir sorun yok gayet iyiyiz dedi. Her şeyine detaylı baktı inceledi ben zaten prof riskli gebelik uzmanına muayane oluyordum normal muayanelerde rutin baktıklarına baktı hep. Darısı detaylı ultrasano gircek herkese gğzel haberlerle çıkın inşallah. Fotomuz yok teyzeleri cünkü minnoşum yüzünü kapattı

Lohusa geceliği, lohusa tacı için baktığınız bir yer oldu mu? Ben saten sabahlık istiyordum ama fiyatlar 600 filan diyor internette şoka girdim.

Ben normal pijama takımı alcam. Aynen düğün zamanı gibi başına gelin damat girince her şey nasıl x3 katı oluyor lohusa muhabbetinde de öyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…