2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Lohusa geceliği, lohusa tacı için baktığınız bir yer oldu mu? Ben saten sabahlık istiyordum ama fiyatlar 600 filan diyor internette şoka girdim.
İlk gebeliğim de bende o şekilde takım almıştım ama gereksiz buluyorum şuan nedense LCW da çok şık gecelikler var üstelik indirimle 50 lira gibi bir fiyata geldi bakmak istersen

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-15-15-44-06-930_com.lcwaikiki.android.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2022-06-15-15-43-53-768_com.lcwaikiki.android.webp
    13 KB · Görüntüleme: 79
Ben normal pijama takımı alcam. Aynen düğün zamanı gibi başına gelin damat girince her şey nasıl x3 katı oluyor lohusa muhabbetinde de öyle ya
Of haklısın... Sadece sabahlık alabilirim belki. İçine normal kullanışlı bir pijama takımı ile kombin yaparım.
Çekim yaptırmayı düşünüyorum onun için aslında.

İlk gebeliğim de bende o şekilde takım almıştım ama gereksiz buluyorum şuan nedense LCW da çok şık gecelikler var üstelik indirimle 50 lira gibi bir fiyata geldi bakmak istersen
Güzel bişey bulursam oradan da bakabilirim.
Çok teşekkürler.
İnsan heves ediyor işte :)

Gözün aydın canım :)

Beşik ve bebek arabası, oto koltuğu için de tavsiyelerinizi alırım bu arada :)
Kraft Calipso Prime Dönenceli Oyun Parkı Bej bunu beğenmiştim ama yorumlarda bir öyle bir böyle diyenler var. Alanlar ne aldı acaba?
Araba için de zerre bilgim yok. Pahalı olmayan işimi görecek bişey almak istiyorum.

Ben 3 ay önce kraf limaya bakmıstım almadım ama bayramda sonra onu alcam. Hem travel sistem hem hafif geldi bana

Ay çekim içinse eğer o ayrı da kuzum ben internetten instagramdan vs bakıyorum böyle hastane çantalarına cogu kişi lcw den alıyor pijama takımlarını

Ay çekim içinse eğer o ayrı da kuzum ben internetten instagramdan vs bakıyorum böyle hastane çantalarına cogu kişi lcw den alıyor pijama takımlarını
Ben de bakacağım bu aralar, hepsini yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyorum artık. Son aylar bunlara bakmak isteyeceğimi hiç sanmıyorum :)

Ben premium care 1 numara aldım geçenlerde. 144 adet. Diğerlerini de 2-3 haftada bir her alışverişte biraz biraz alıp stok yapacağım. Ne alsak kar. En azından pişik olma ihtimalini azaltmış oluyoruz.

Çok sevindim hayırla gelsin minnoşş

Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür 21 haftayız ve plasentam yukarı çıkmış doktorum tehlike geçti dedi Nasil rahatladım anlatamam öyle korku dolu haftalar geçirdim ki Su an şükrediyorum.bugunu yasayabildigim için.
Tatile gidecek olan var mı aranızda, doktorum bana izin verdi ama yine de endiselerim oluyor haliyle ?

Bu modele de bakayım da 10bine yakınmış parası what the hell
Trndyolda 5000 şu an canım nerden baktın sen ?
Ben bagi neo aldım önce sonra iade ettik şimdi yeniden alabiliriz
Dün maxicosi de indirim vardı bi model beğendik alamadan tükendi. Onlar da hafif ufak
Çok sevindim gözün Aydın:)

Spicelover canım aklıma geldi de, mide bulantısı baş ağrısı bende de ne zaman olsa tansiyon düşüklüğü yaşıyorum.
Gene geldi gelmekte olan...
canim bende tansiyon yuksekligi var gunde 7 tane hap iciyorum ki normal duzeyde tutabilelim
die Onca ilaca ragmen hala 125/85 bandinda tansiyonum . cok direncli. doktorum bile sok oluyor

Havuza dikkat et kuzum enfeksiyon vs riskine karşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…