Trndyolda 5000 şu an canım nerden baktın sen ?
Ben bagi neo aldım önce sonra iade ettik şimdi yeniden alabiliriz
Dün maxicosi de indirim vardı bi model beğendik alamadan tükendi. Onlar da hafif ufak
Çok güzel bir isim, kız bebeğe koyulacak en güzel isimlerden. Bende hep anneme derdim eylül ayında doğmuşum neden adımı eylül koymadınız diye İsmiyle yaşasın inşallah sağlıkla gelsin Eylül kız
Aglicam ya hayatımda ilk defa kuyruk sokumu kemigim agriyor 2 gundur yururken boyle penguen gibi yurumeye basladim yaylana yaylana hizim azaldi doktora dicem kalsiyum eksiligi falan degildir dimi? Agustos grubundada okudum yasayanlar varmis ama bize daha erken degil mi :/
Aglicam ya hayatımda ilk defa kuyruk sokumu kemigim agriyor 2 gundur yururken boyle penguen gibi yurumeye basladim yaylana yaylana hizim azaldi doktora dicem kalsiyum eksiligi falan degildir dimi? Agustos grubundada okudum yasayanlar varmis ama bize daha erken degil mi :/
Benim başından beri var desem yeridir bebeğim, hatta makat ağrısı da var. Takviye gıdalara ek olarak magnezyum ilacı da alıyorum geçmiyor, endişe etmekten yorulup bıraktım artık. Çünkü doktoruma kalsa hepsi çok NORMAALL.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah Ama böyle zaman ilerleyip yaklaştıkca diyorum artık her evresi iyisiyle kötüsüyle bambaşka. Sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlarda inşallah her acı her kötü durum geçip gidiyor
kızlar isim olarak biz Eylül koyucaz inşallah nasip olursa. 1 eylül 2015 eşimle yıldönümümüz. o zamanlar daha sevgiliyken kızımız olursa Eylül koyarız adını diyorduk. O yüzden başka isim düşünmedik anlamlı olucak bizim için. hemde kibar geliyor bana :)
Canım benim de 15-20 haftalar arası cidden çok kötü kuyruk sokumu ağrısı oluyordu hatta buraya da yazmıştım. Yattığım zaman falan belim kilitleniyordu ağrısından eşim tutup kaldırıyordu ama sanki belim kopuyordu oracıkta gibi oluyordu. Sonra doktora sordum normal dedi. Çok şükür şeytan kulağına kurşun birden yok oldu. Ben dikkat ettim kendimce gözlemlediğim kadarıyla d3 vitamini varya suya damlatarak içtiğimiz ou aksattığım zamanlarda daha çok şiddetleniyordu sanki. Sende dikkat et bakalım vitaminlerine. Çok şükür benim kalmadı o kuyruk sokumu ağrısı. Fakat bugünde kasığıma ağrı saplanmaya başladı. Yürürken güçlük çekiyorum. Çatı genişlemesi oluyor sanırım
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah Ama böyle zaman ilerleyip yaklaştıkca diyorum artık her evresi iyisiyle kötüsüyle bambaşka. Sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlarda inşallah her acı her kötü durum geçip gidiyor
Öyle tabi onlar sağlıklı olsunda varsın biz çekelim ağrı sızı Annelik çok enteresan bir duyguymuş sabaha kadar ağladım sızladım ama yinede ilaç içmedim Tabbim bütün meleklerimizi korusun inşallah
bugün detaylı ultrasonum vardı. Bebeğimde bağırsak parlaklığı ve gelişim geriliği olduğunu öğrendim. Çok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdi ne olacak 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı doktor.
bugün detaylı ultrasonum vardı. Bebeğimde bağırsak parlaklığı ve gelişim geriliği olduğunu öğrendim. Çok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdi ne olacak 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı doktor.
1-2 hafta önde geride olması hiçbir şey ifade etmiyor canım öbür gittiğinde önde bile çıkabilir ultrason makinası ölçümünle alakalı bile olabiliyor doktorun özel mi devlet mi?
Kızlar detaylı ultrason sonrası kendi doktorunuza gözüktünüz mü ben 1 ay sonra gitmek istiyorum şimdi detaylı yapıldı nasıl olsa ilaçlarımda var diyorum ne düşünüyorsunuz ?
doktorum bana detaylı ultrasona girdiktwn sonra gelmene gerek yok o ay dedi sadece bana sonuçları göster dedi o kadar.. bende geçen tetanoz aşısı vururlacağımda tüm kan tahlillerime falanda baktırdım.. bir müddet gitmem
eşim çekiniyor ilişki konusunda açıkcası benim ama ikna ettiğimi düşünüyorum risklii durumum yok çok şükür şimdilik.. ilk gebeliğimde sıkıntı olmuştu mesela.. doğum moduna girmedim karnım az daha büyüyünce bakalım nolacak