2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Geleneksel yöntemi anlamadım ama zaten içine boşaltmamak lazım ne olur olmaz ama enfeksiyon tekrarlıyor diye uzak duruyor delircem

Valla bende hic sevemiykrum onu. Doktor korunmasiz iliski yasamayin spermler rahim kasilmasini arttirir gibi bir sey dedi ama kagan kocatepe o kadardan bir sey olmaz diyor biz bazen korunmasiz bazen de daha geleneksel yontemlerle devam ediyoruz

Spicelover Ben bekarkende kullanirdim. vajina icini girenlerden degil. enfeksiyon olabilir diye o tarz birsey kullanmiyorum hic de denemedim.
nasıl bir şey valla merak ettim

Spicelover Ben bekarkende kullanirdim. vajina icini girenlerden degil. enfeksiyon olabilir diye o tarz birsey kullanmiyorum hic de denemedim.
nasıl bir şey valla merak ettim
Benim ki cok basit eski birsey, resimdekine benziyor. evlenince haliyle kaldirmistim ama smdi sandiktan cikardim 3-4 modu var titriyor.

Eklentiler

• 51FEC384-52A6-4CF2-A1DB-74EF54742E8A.webp
    6 KB · Görüntüleme: 92
Bu arada tansiyon icin bobreklerimde birsey olmayinca “ hic kalbime bakmadilar “ demistm doktoruma , beni hemen eko icin kardiyolojiye gondermisti , bu sabah cekildim ekoyuz.

Ben bu hamilelik surecinde galiba full check up a girmis gibi olacagim

Ayy ana kraliçeyi uyaranlardan mı? İyice meraklandım sen özelden linklesen mi beni acaba tatlı kız?
yok bu kadar degil ama simdi yeni modeller var , bir arkadasa dogum gunu hediyesi aldik , mest oldu ben sana ornek fotolar atayim ozelden , sen bir arastir , cunku biz buradan aldik , benzerleri kesin vardir

cok komik tipi aman dili aynı isi görüyor iste ne gerek var
yok kiz bu iste gecici mutluluk , hic alakasi yok.
Bir de sevdigin insanin seni istemesi arzusuyla bu plastik kiyaslanamaz bile

klitoris organzmi icin ama yeni aletler oyle degil az once birbasak a yazdim, arkadasa aldim hem vajinal hem klitoris organzm i icin aynanda olanlar var .

Ayy ana kraliçeyi uyaranlardan mı? İyice meraklandım sen özelden linklesen mi beni acaba tatlı kız?
neyse dur surdan paylasim
bir tek yapildigi materyale dikkat et, ucuz cin mali plastik alma , enfeksiyon bakteri uretimi fln olabilir.

Eklentiler

• 879A6BBA-D846-4A0E-BA06-DF7CFD18EFF9.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 92
Bende de oyle ama cokta naz yapamıyorum 2. Ye ikna edemem yoksa bitane yeter modunda bide hamilelikte onu boslarsam hicten 2.yi istemez

O yönden haklısın evet ama işte duygularım etkiliyor her şeyi valla zaten bugün tanışma dönümümüzdü kavga ettik o içerde odada oturuyor ben diğer odada içimden gelmiyor yani ee tanısmısız ne oldu modundayım

merhaba canım bende 21+5 te bir radyolog a yaptırdım detaylı ultrasonu. bize bir sıkıntı yok dedi ama rapora hafif bağırsak parlaklığı olduğunu fakat patolojik boyutta olmadığını yazmış. daha sonra kendi doktoruma gittim ben öyle bir parlaklık göremiyorum dedi ve sanırım onun da dereceleri varmış. bence sorun etme çoğu kişide okudum zamanla kayboluyormuş.

Tam o günler geri geldii deriz bakarız yan odada çocuk ağlıyor

Tam o günler geri geldii deriz bakarız yan odada çocuk ağlıyor
Konuşmaların arasına girmek istemedim geç kalınca haliyle emzikli kadının özeti budur
Valla bu konuda rahat olabilen arkadaşlara gıptayla bakmakla beraber, biz doğum sonrasına kadar bişey yapmamaya karar verdik çünkü korunma kısmında koca kişisini ikna edemedim. İkna eden arkadaşları tebrik ediyorum.
Artık doğum sonrasına kısmetse

ama son ayda spremler doguma yani acilmaya yardimci diye iliski zaten oneriyorlar. O zamana saklayin kendinizi

Oda mecbur ikna olur ya sen akışına bırak. Doğum sonrasıda toparlanma süreci veriyoruz kendimize ben bu gidişle doğumdan 3-4 ay sonrasına başlarım gibi öyle direk 40 bitti muhabbeti bile uzak geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…