2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayy bende 23te ilk defa hissettim ama acı esigim yuksek olmasina ragmen acitti gercekten biraz sguat yuruyusle acmaya calisicam bebekler artik buyuyor hem biz hem onlar kilo alinca kemik agrimasi normal gercekten doktorlarda haklı napsınlar vitaminlere devam insallah gecer

Bu kuyruk sokumu agrisi nedir var mı yasayan yürürken aciyor resmen yoksa kilonun vücuda verdigi sinyaller mi
Ayyy sorma bende de var. yattigim yerden kalkamiyorum kilitleniyor belim once yan donuyorum sonra yavas yavas kalkiyorum. Yaz geldi bol bol yuzuyorum ama yine de acilmiyor. Kilodan olabilir diye dusunuyorum ben de. Cok fena.
23 haftalık olması gerekirken 22 haftalık bebeğim.
1-2 haftalik gerilik cok onemli degil. Dr kagan kocatepenin videolarina bakin isterseniz 3 haftadan sonrasi onemli diyor. Benimki de 4 gun geriden geliyor doktor normal dedi. Parlaklikta cogunlukla kayboluyormus burada bebeginin kalbinde parlaklik gorulen arkadaslar vardi doktorlar kaybolur demis. Kendinizi strese sokmamaya calisin Insallah sagliklidir bebisiniz.
Kızlar size bir şey sorucam eşlerinizle durumlar nasıl ilişki filan? Bende enfeksiyon vardı sekteye uğradı ama merak ettim doğum moduna girdiniz mi?
Bizim gebelikte bir risk olmadigi icin normal devam canim degisen bir sey olmadi. Ama tabi karnim buyudukce ve agirlastikca hareket kabiliyetim azaliyor

Bu arada benim nerdeyse ilk gunden beri var agri. Tabi onceleri boyle her gun agrimiyordu ama yorulunca falan ilk kuyruk sokumu agrisi oluyordu. Suan stabil her gun agriyor.

Canim 1-2 haftanin bi onemi yokki, kullanilan cihazdan olabilir, bir sonraki hafta farkli cikar. Hic kafana takma bence. Parlaklik bilmiyorum ama gecenler okudum sonraki ultrasonlarda, icini ferah tut bence.
Ben turkiyeye tatile geldim yine doktor goreyim dedim, yok iri bebek dedi, 4 kg ustu dogar dedi, ben daha 3,5 kg aldim 25. Haftadayim, doktorlarda biraz abartiyo mu diyorum ben
Acikcasi insan ilk kafaya takiyoda sonra dedim bu kg boy falan yanilma payi var, strese girsem daha kotu bebege, bosverdim Bide normal dogum yapmak zorundayim baska sansimda yok hollanda da cok buyuk aksilik olmazsa ins, takacak olsam takarimda dusunmuyorum. Bence sende kafana takma, pozitif dusun canim

Amiin amiin Sağlıkla Kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize insallah

Kızlar size bir şey sorucam eşlerinizle durumlar nasıl ilişki filan? Bende enfeksiyon vardı sekteye uğradı ama merak ettim doğum moduna girdiniz mi?

Ara ara gergiin stresli ara ara iyi gidiyor anlık tutmuyor ki ruh halimiz. Oda bir anlayışla karşılıyorsa bir bakıyorum söylüyor sonra oda unutuyor bende unutuyorum. Cinsellik açısından ben pek yanaşmıyorum aşırı isteksizlik var o esnada bile belli oluyor o. Geçici bir süreç bunun bilincinde olmalı her iki tarafta bence. Dün detaylıdan çıktıktan sonra o kadar rahatladım ki eşim bile dedi uzun zamandır bu kadar rahat neşeli görünmüyordun diye. Anlayışla gececek bu süreç bence ya

Aman simdi iliski olmazsa dogduktan sonra cok daha zor olur diyolar ben saldim bide lohusalık var kac ay adamlarada yazık risk yoksa iliski olmalı ya

Aman simdi iliski olmazsa dogduktan sonra cok daha zor olur diyolar ben saldim bide lohusalık var kac ay adamlarada yazık risk yoksa iliski olmalı ya

Ya işte hani eşiminde gönlü olsun yanlış anlamasın diye oluyorda. gebelik öncesi gibi değilim bildiğin isteksizlik modu hakim

Bizim iste kac haftadir iki kere oldu ama zaten ilk 12 hafta ne llur ne olmaz diye yanasmadik , sonrasinda da ikimizde endeseliydik birlikte olurken
Ya işte hani eşiminde gönlü olsun yanlış anlamasın diye oluyorda. gebelik öncesi gibi değilim bildiğin isteksizlik modu hakim
isteksizlik degilde bende bir endise oluyor , birde eskisi gbi kaygan olmadigindan hic gebelik oncesi gibi degil , ahh ahh nerde o eski gunler
Bende de oyle ama cokta naz yapamıyorum 2. Ye ikna edemem yoksa bitane yeter modunda bide hamilelikte onu boslarsam hicten 2.yi istemez
benim kocisim eskiden beri hep iki cocuk istiyor, yurtdisina tasinma , duzen oturtma fln anca yapabildik onceden derdi ki ikinciyi yapariz iki yasina gelince ilk cocugumuz, simdi bu durumlari gorunce , 5 aene sonra yapariz demeye basladi ikinciyi

Bende de oyle ama cokta naz yapamıyorum 2. Ye ikna edemem yoksa bitane yeter modunda bide hamilelikte onu boslarsam hicten 2.yi istemez
Benim eşim prezervatif sevmiyor enfeksiyonun ondan geçtiğini düşünüyor yapmak istemiyor

İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

İnşallah teşekkür ederim

Benim eşim prezervatif sevmiyor enfeksiyonun ondan geçtiğini düşünüyor yapmak istemiyor
Valla bende hic sevemiykrum onu. Doktor korunmasiz iliski yasamayin spermler rahim kasilmasini arttirir gibi bir sey dedi ama kagan kocatepe o kadardan bir sey olmaz diyor biz bazen korunmasiz bazen de daha geleneksel yontemlerle devam ediyoruz

Hiç denemedim, merak etmiyor değilim.
Ben bekarkende kullanirdim. vajina icini girenlerden degil. enfeksiyon olabilir diye o tarz birsey kullanmiyorum hic de denemedim.
ayy prezervatif dedin bak aklima ne geldi
Biz ilk buraya tasindigimiz da bir suru cesit denedik ama hepsi dar geldi , skiyor diye esim kullanmak istemedi ve kullanmadi. Neyse simdi enfeksiyon riski var diye bende dedim git al , ne olur ne olmaz, genel tuvaletleri flnda kullaniyoruz, zaten idrardan bile hepatitler bulasabilir diye biraz gazladim. Bana demesin mi “ ama hepsi dar napimm “ bende dedim sanki bana “ zenci seysi “ “ bu hamilelik seni cok bozdu , eskiden boyle seyler hic denemezdin “ die dalgasina basladi oda soylenmeye ikimizde gulmekten komaya girdik baya bir sure

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…