İçimi rahatlattın, çok teşekkürler
Ayy bende 23te ilk defa hissettim ama acı esigim yuksek olmasina ragmen acitti gercekten biraz sguat yuruyusle acmaya calisicam bebekler artik buyuyor hem biz hem onlar kilo alinca kemik agrimasi normal gercekten doktorlarda haklı napsınlar vitaminlere devam insallah gecerCanım benim de 15-20 haftalar arası cidden çok kötü kuyruk sokumu ağrısı oluyordu hatta buraya da yazmıştım. Yattığım zaman falan belim kilitleniyordu ağrısından eşim tutup kaldırıyordu ama sanki belim kopuyordu oracıkta gibi oluyordu. Sonra doktora sordum normal dedi. Çok şükür şeytan kulağına kurşun birden yok oldu. Ben dikkat ettim kendimce gözlemlediğim kadarıyla d3 vitamini varya suya damlatarak içtiğimiz ou aksattığım zamanlarda daha çok şiddetleniyordu sanki. Sende dikkat et bakalım vitaminlerine. Çok şükür benim kalmadı o kuyruk sokumu ağrısı. Fakat bugünde kasığıma ağrı saplanmaya başladı. Yürürken güçlük çekiyorum. Çatı genişlemesi oluyor sanırım
Ayyy sorma bende de var. yattigim yerden kalkamiyorum kilitleniyor belim once yan donuyorum sonra yavas yavas kalkiyorum. Yaz geldi bol bol yuzuyorum ama yine de acilmiyor. Kilodan olabilir diye dusunuyorum ben de. Cok fena.Bu kuyruk sokumu agrisi nedir var mı yasayan yürürken aciyor resmen yoksa kilonun vücuda verdigi sinyaller mi
1-2 haftalik gerilik cok onemli degil. Dr kagan kocatepenin videolarina bakin isterseniz 3 haftadan sonrasi onemli diyor. Benimki de 4 gun geriden geliyor doktor normal dedi. Parlaklikta cogunlukla kayboluyormus burada bebeginin kalbinde parlaklik gorulen arkadaslar vardi doktorlar kaybolur demis. Kendinizi strese sokmamaya calisin23 haftalık olması gerekirken 22 haftalık bebeğim.
Bizim gebelikte bir risk olmadigi icin normal devam canim degisen bir sey olmadi. Ama tabi karnim buyudukce ve agirlastikca hareket kabiliyetim azaliyorKızlar size bir şey sorucam eşlerinizle durumlar nasıl ilişki filan? Bende enfeksiyon vardı sekteye uğradı ama merak ettim doğum moduna girdiniz mi?
Bu arada benim nerdeyse ilk gunden beri var agri. Tabi onceleri boyle her gun agrimiyordu ama yorulunca falan ilk kuyruk sokumu agrisi oluyordu. Suan stabil her gun agriyor.Ayy bende 23te ilk defa hissettim ama acı esigim yuksek olmasina ragmen acitti gercekten biraz sguat yuruyusle acmaya calisicam bebekler artik buyuyor hem biz hem onlar kilo alinca kemik agrimasi normal gercekten doktorlarda haklı napsınlar vitaminlere devam insallah gecer
Canim 1-2 haftanin bi onemi yokki, kullanilan cihazdan olabilir, bir sonraki hafta farkli cikar. Hic kafana takma bence. Parlaklik bilmiyorum ama gecenler okudum sonraki ultrasonlarda, icini ferah tut bence.bugün detaylı ultrasonum vardı. Bebeğimde bağırsak parlaklığı ve gelişim geriliği olduğunu öğrendim. Çok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdi ne olacak 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı doktor.
Öyle tabi onlar sağlıklı olsunda varsın biz çekelim ağrı sızıAnnelik çok enteresan bir duyguymuş sabaha kadar ağladım sızladım ama yinede ilaç içmedim Tabbim bütün meleklerimizi korusun inşallah
Kızlar size bir şey sorucam eşlerinizle durumlar nasıl ilişki filan? Bende enfeksiyon vardı sekteye uğradı ama merak ettim doğum moduna girdiniz mi?
Aman simdi iliski olmazsa dogduktan sonra cok daha zor olur diyolar ben saldimAra ara gergiin stresli ara ara iyi gidiyor anlık tutmuyor ki ruh halimiz. Oda bir anlayışla karşılıyorsa bir bakıyorum söylüyor sonra oda unutuyor bende unutuyorum. Cinsellik açısından ben pek yanaşmıyorum aşırı isteksizlik var o esnada bile belli oluyor o. Geçici bir süreç bunun bilincinde olmalı her iki tarafta bence. Dün detaylıdan çıktıktan sonra o kadar rahatladım ki eşim bile dedi uzun zamandır bu kadar rahat neşeli görünmüyordun diye. Anlayışla gececek bu süreç bence ya
Ay bune beter biseymis hepimiz yasiyoruzBu arada benim nerdeyse ilk gunden beri var agri. Tabi onceleri boyle her gun agrimiyordu ama yorulunca falan ilk kuyruk sokumu agrisi oluyordu. Suan stabil her gun agriyor.
Aman simdi iliski olmazsa dogduktan sonra cok daha zor olur diyolar ben saldimbide lohusalık var kac ay adamlarada yazık risk yoksa iliski olmalı ya
Bende de oyle ama cokta naz yapamıyorum 2. Ye ikna edemem yoksaYa işte hani eşiminde gönlü olsun yanlış anlamasın diye oluyorda. gebelik öncesi gibi değilim bildiğin isteksizlik modu hakim
Sadece adamlara mı yazık?Aman simdi iliski olmazsa dogduktan sonra cok daha zor olur diyolar ben saldimbide lohusalık var kac ay adamlarada yazık risk yoksa iliski olmalı ya
Bizim iste kac haftadir iki kere olduKızlar size bir şey sorucam eşlerinizle durumlar nasıl ilişki filan? Bende enfeksiyon vardı sekteye uğradı ama merak ettim doğum moduna girdiniz mi?
isteksizlik degilde bende bir endise oluyor , birde eskisi gbi kaygan olmadigindan hic gebelik oncesi gibi degil , ahh ahh nerde o eski gunlerYa işte hani eşiminde gönlü olsun yanlış anlamasın diye oluyorda. gebelik öncesi gibi değilim bildiğin isteksizlik modu hakim
benim kocisim eskiden beri hep iki cocuk istiyor, yurtdisina tasinma , duzen oturtma fln anca yapabildikBende de oyle ama cokta naz yapamıyorum 2. Ye ikna edemem yoksabitane yeter modunda bide hamilelikte onu boslarsam hicten 2.yi istemez
valla ben cok zevk almiyorum eskisi gibi ama bazi titresimli oyuncaklarim var , onlar sayesinde daha guzel oluyorSadece adamlara mı yazık?
Hiç denemedim, merak etmiyor değilim.valla ben cok zevk almiyorum eskisi gibi ama bazi titresimli oyuncaklarim var , onlar sayesinde daha guzel oluyor
Ara ara gergiin stresli ara ara iyi gidiyor anlık tutmuyor ki ruh halimiz. Oda bir anlayışla karşılıyorsa bir bakıyorum söylüyor sonra oda unutuyor bende unutuyorum. Cinsellik açısından ben pek yanaşmıyorum aşırı isteksizlik var o esnada bile belli oluyor o. Geçici bir süreç bunun bilincinde olmalı her iki tarafta bence. Dün detaylıdan çıktıktan sonra o kadar rahatladım ki eşim bile dedi uzun zamandır bu kadar rahat neşeli görünmüyordun diye. Anlayışla gececek bu süreç bence ya
Aman simdi iliski olmazsa dogduktan sonra cok daha zor olur diyolar ben saldimbide lohusalık var kac ay adamlarada yazık risk yoksa iliski olmalı ya
Ya işte hani eşiminde gönlü olsun yanlış anlamasın diye oluyorda. gebelik öncesi gibi değilim bildiğin isteksizlik modu hakim
Benim eşim prezervatif sevmiyor enfeksiyonun ondan geçtiğini düşünüyor yapmak istemiyorBende de oyle ama cokta naz yapamıyorum 2. Ye ikna edemem yoksabitane yeter modunda bide hamilelikte onu boslarsam hicten 2.yi istemez
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.Canim 1-2 haftanin bi onemi yokki, kullanilan cihazdan olabilir, bir sonraki hafta farkli cikar. Hic kafana takma bence. Parlaklik bilmiyorum ama gecenler okudum sonraki ultrasonlarda, icini ferah tut bence.
Ben turkiyeye tatile geldim yine doktor goreyim dedim, yok iri bebek dedi, 4 kg ustu dogar dedi, ben daha 3,5 kg aldim 25. Haftadayim, doktorlarda biraz abartiyo mu diyorum ben
Acikcasi insan ilk kafaya takiyoda sonra dedim bu kg boy falan yanilma payi var, strese girsem daha kotu bebege, bosverdimBide normal dogum yapmak zorundayim baska sansimda yok hollanda da cok buyuk aksilik olmazsa ins, takacak olsam takarimda dusunmuyorum. Bence sende kafana takma, pozitif dusun canim
İnşallah teşekkür ederimAyyy sorma bende de var. yattigim yerden kalkamiyorum kilitleniyor belim once yan donuyorum sonra yavas yavas kalkiyorum. Yaz geldi bol bol yuzuyorum ama yine de acilmiyor. Kilodan olabilir diye dusunuyorum ben de. Cok fena.
1-2 haftalik gerilik cok onemli degil. Dr kagan kocatepenin videolarina bakin isterseniz 3 haftadan sonrasi onemli diyor. Benimki de 4 gun geriden geliyor doktor normal dedi. Parlaklikta cogunlukla kayboluyormus burada bebeginin kalbinde parlaklik gorulen arkadaslar vardi doktorlar kaybolur demis. Kendinizi strese sokmamaya calisinInsallah sagliklidir bebisiniz.
Bizim gebelikte bir risk olmadigi icin normal devam canim degisen bir sey olmadi. Ama tabi karnim buyudukce ve agirlastikca hareket kabiliyetim azaliyor
Valla bende hic sevemiykrum onu. Doktor korunmasiz iliski yasamayin spermler rahim kasilmasini arttirir gibi bir sey dedi ama kagan kocatepe o kadardan bir sey olmaz diyorBenim eşim prezervatif sevmiyor enfeksiyonun ondan geçtiğini düşünüyor yapmak istemiyor
Ben bekarkende kullanirdim. vajina icini girenlerden degil. enfeksiyon olabilir diye o tarz birsey kullanmiyorum hic de denemedim.Hiç denemedim, merak etmiyor değilim.
ayy prezervatif dedin bak aklima ne geldiBenim eşim prezervatif sevmiyor enfeksiyonun ondan geçtiğini düşünüyor yapmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?