- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
ama son ayda spremler doguma yani acilmaya yardimci diye iliski zaten oneriyorlar. O zamana saklayin kendinizi
Karşılıklı biraz korku biraz endişe denemekten öteye gidemedikOda mecbur ikna olur ya sen akışına bırak. Doğum sonrasıda toparlanma süreci veriyoruz kendimize ben bu gidişle doğumdan 3-4 ay sonrasına başlarım gibiöyle direk 40 bitti muhabbeti bile uzak geliyor bana
Idrarda bir sey cikmadi canim kultur alindi vajinal akintim var diye oda cuma oyleden sonra cikacak insallah temiz cikar odaNehir7 ya ben kaçırdım sanırdım senin sonuclarını enfeksiyon olayın ne oldu doktor ne dedi
ay aynen yaDoktorlarda öneriyormuş zaten. Artık o koca göbeklerle nasıl olacaksa o iş
kendini kasmak konusunda tek degilsin canim , bir cogumuzun benzer endiseleri var. ister istemez konsantre de olamayinca zor oluyor tabi.Ben zaten vajinusmusu yendiğim gibi hamile kaldımHiç orgazm olmadım, acı çekmekten fırsat olmadı. Doktor bırakmayın ilişkiyi dedi ama ben o kadar kasılıyorum ki, bebeğe zarar verir mi bilemedim. Tedavi için de çok para döktüm umarım başa sarmayız
Kayinvaliden size gün yuzu gostermicek benceson ayda o göbekle halim kalırsa bişeylere denicem dediğini
Karşılıklı biraz korku biraz endişe denemekten öteye gidemedik
Düşün bir de tedavi sürecinden ötürü kasım ayında stop dediksene olacak bebem doğduğunda. 40 geçtiğinde büyük ihtimal kendimizden geçmiş olacağız, 40 geçti haydi eşler yatağa modu bana göre de çok zor
Dün kayınvalidemin doğumgünüydü gittik, 1 seneye kadar kız torunu istediği imasını yaptı
Oğluşu doğurup hemen kızı yaparsam iyi olurmuş kız torun istiyormuş sipariş verdi, çalışmalar başlasın
Doğumdan sonra mıKonuşmaların arasına girmek istemedim geç kalınca haliyleemzikli kadının özeti budur
Valla bu konuda rahat olabilen arkadaşlara gıptayla bakmakla beraber, biz doğum sonrasına kadar bişey yapmamaya karar verdik çünkü korunma kısmında koca kişisini ikna edemedim. İkna eden arkadaşları tebrik ediyorum.
Artık doğum sonrasına kısmetse
gozumde canlandi gelecegimDoğumdan sonra mıkızım o bebelerin sensörleri var baba kişisi anneye yanaştı mı vıyaklıyolar sen de meryem anaya dönüyosun baba perişan biçare ortalık süt kokuyo altında gri pijama saçların olmuş yıldız tilbe ehehe
Bende de parlaklık var diye istediler . Bu hafta gideceğim. Kafama takmıştım onuBu arada tansiyon icin bobreklerimde birsey olmayinca “ hic kalbime bakmadilar “ demistm doktoruma , beni hemen eko icin kardiyolojiye gondermisti , bu sabah cekildim ekoyuz.
Ben bu hamilelik surecinde galiba full check up a girmis gibi olacagim
Pijamami gri almatacaktimDoğumdan sonra mıkızım o bebelerin sensörleri var baba kişisi anneye yanaştı mı vıyaklıyolar sen de meryem anaya dönüyosun baba perişan biçare ortalık süt kokuyo altında gri pijama saçların olmuş yıldız tilbe ehehe
Doktorun yanında konuş derim. Bende bir dahaki gidisimde tekrar soracağım yanında.. rahatlar o zaman... Gerçi bende rahat değilim. İnsan korkuyorum. İlişki hem istiyorsun hem olmaz diyorsun . Sonra sinirden ağlıyorsun. Duygu bosalmasi oluyor. E haliyle o da korkuyorKonuşmaların arasına girmek istemedim geç kalınca haliyleemzikli kadının özeti budur
Valla bu konuda rahat olabilen arkadaşlara gıptayla bakmakla beraber, biz doğum sonrasına kadar bişey yapmamaya karar verdik çünkü korunma kısmında koca kişisini ikna edemedim. İkna eden arkadaşları tebrik ediyorum.
Artık doğum sonrasına kısmetse
Valla bende eşimde cocuk istiyor da evlendikten 10 gün sonra en son adetimi oldum . E hamileliği öğrenmem de 1 ay sonra oldu haliyle... Tam moda girmiştim kiay aynen ya
kendini kasmak konusunda tek degilsin canim , bir cogumuzun benzer endiseleri var. ister istemez konsantre de olamayinca zor oluyor tabi.
Kızlar çoğunuzda olduğu gibi benimde odemim var. Onun için neler yapiyorsunuz
Ben daha cok su icmeye calsiiyorum ki bol bol idrara cikayim diye ama geceleri hep uyaniyorum bu yuzden
Kayinvaliden size gün yuzu gostermicek benceikinci cocuk cat diye olursa bir 9-10 ayda onu beklersiniz varee vareeee
Aman simdi iliski olmazsa dogduktan sonra cok daha zor olur diyolar ben saldimbide lohusalık var kac ay adamlarada yazık risk yoksa iliski olmalı ya
Bu damarlardaki değişimden kaynaklı gebelik döneminde görme problemleri normalde yaşanan bir şey. Bende de oldu daha bulanık görmeye başladım ki zaten miyobum.Kızlar günaydın. Benim 2-3 aydır gözlerimde kanlanma oluyor. Akşam bir şey yok, yatıyorum kalkıyorum ki gözlerimden birisi kıpkırmızı. Bu böyle kendisini 10 günde bir falan tekrarlıyor. Bazen sağ, bazen de sol gözümde oluyor. Sabah kıpkırmızı gözle uyanıyorum. O gece kırmızı gözle yatıyorum sabah kalkıyorum bir şey kalmamış. Hamilelikten önce böyle bir sorunum yoktu. Başına gelen arkadaşlar var mı
Evet biraz araştırdım hamilelikten sonra geçiyormuş gözlerdeki şikayetler. Kimisinin burnu kanıyor, demek ki benim de gözlere etki yaptı diye düşündüm. Haklısın canım benim bir doktora görünmekte fayda var. Teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsunBu damarlardaki değişimden kaynaklı gebelik döneminde görme problemleri normalde yaşanan bir şey. Bende de oldu daha bulanık görmeye başladım ki zaten miyobum.
Yine ondan sebep böyle bi şey olabilir ama yine de nedir ne değildir bence bi göz doktoruna görün canım.
Çok geçmiş olsun.
birsey cikmaz buyuk ihtimalle , icini ferah tutBende de parlaklık var diye istediler . Bu hafta gideceğim. Kafama takmıştım onu
anamm sen hic tadina varamamissinValla bende eşimde cocuk istiyor da evlendikten 10 gün sonra en son adetimi oldum . E hamileliği öğrenmem de 1 ay sonra oldu haliyle... Tam moda girmiştim kiilişkilerde sınırlama oldu. İlk 3 ay ara ver sonra da ilişki sırasında haliyle duygusal patlamalar ... korkular. Bir şekilde 22. Haftaya geldik ama 1 haftayı geçti ilişkiye girmeyeli, bir korku var bakalım. Hadi hayırlısı .. Doktora mesaj atacagim artık. 2. Çocuğu da istiyoruz ya artık diyorum korunma olacak ilişkiye öyle gireriz. Az biraz da zevkini alalım demi Gerçi süt işi olursa ki olsun . Olmaması daha iyi dediler.
Daha iyi misinBu damarlardaki değişimden kaynaklı gebelik döneminde görme problemleri normalde yaşanan bir şey. Bende de oldu daha bulanık görmeye başladım ki zaten miyobum.
Yine ondan sebep böyle bi şey olabilir ama yine de nedir ne değildir bence bi göz doktoruna görün canım.
Çok geçmiş olsun.
Evet biraz araştırdım hamilelikten sonra geçiyormuş gözlerdeki şikayetler. Kimisinin burnu kanıyor, demek ki benim de gözlere etki yaptı diye düşündüm. Haklısın canım benim bir doktora görünmekte fayda var. Teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun
Daha iyi misin
Daaa gencizz.
düzelicez inşallah şu olaylar bi bitsiin
Varamadım ki varamadımbirsey cikmaz buyuk ihtimalle , icini ferah tut
anamm sen hic tadina varamamissinbiz evlendkten 5.5 sene sonra anca yaptik cocugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?