2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben zaten vajinusmusu yendiğim gibi hamile kaldım Hiç orgazm olmadım, acı çekmekten fırsat olmadı. Doktor bırakmayın ilişkiyi dedi ama ben o kadar kasılıyorum ki, bebeğe zarar verir mi bilemedim. Tedavi için de çok para döktüm umarım başa sarmayız

ama son ayda spremler doguma yani acilmaya yardimci diye iliski zaten oneriyorlar. O zamana saklayin kendinizi
son ayda o göbekle halim kalırsa bişeylere denicem dediğini

Oda mecbur ikna olur ya sen akışına bırak. Doğum sonrasıda toparlanma süreci veriyoruz kendimize ben bu gidişle doğumdan 3-4 ay sonrasına başlarım gibi öyle direk 40 bitti muhabbeti bile uzak geliyor bana
Karşılıklı biraz korku biraz endişe denemekten öteye gidemedik

Düşün bir de tedavi sürecinden ötürü kasım ayında stop dedik sene olacak bebem doğduğunda. 40 geçtiğinde büyük ihtimal kendimizden geçmiş olacağız, 40 geçti haydi eşler yatağa modu bana göre de çok zor

Dün kayınvalidemin doğumgünüydü gittik, 1 seneye kadar kız torunu istediği imasını yaptı
Oğluşu doğurup hemen kızı yaparsam iyi olurmuş kız torun istiyormuş sipariş verdi, çalışmalar başlasın

Nehir7 ya ben kaçırdım sanırdım senin sonuclarını enfeksiyon olayın ne oldu doktor ne dedi
Idrarda bir sey cikmadi canim kultur alindi vajinal akintim var diye oda cuma oyleden sonra cikacak insallah temiz cikar oda

Simdilik fitil ve hap kullaniyorum tedbir amacli insallah sorunsuzca atlatiriz bu 20 li haftaliri 30lari iple cekiyorum anca ozaman icim rahatlayacak

Doktorlarda öneriyormuş zaten. Artık o koca göbeklerle nasıl olacaksa o iş
ay aynen ya
kendini kasmak konusunda tek degilsin canim , bir cogumuzun benzer endiseleri var. ister istemez konsantre de olamayinca zor oluyor tabi.

Kızlar çoğunuzda olduğu gibi benimde odemim var. Onun için neler yapiyorsunuz
Ben daha cok su icmeye calsiiyorum ki bol bol idrara cikayim diye ama geceleri hep uyaniyorum bu yuzden

Kayinvaliden size gün yuzu gostermicek bence ikinci cocuk cat diye olursa bir 9-10 ayda onu beklersiniz varee vareeee

Doğumdan sonra mı kızım o bebelerin sensörleri var baba kişisi anneye yanaştı mı vıyaklıyolar sen de meryem anaya dönüyosun baba perişan biçare ortalık süt kokuyo altında gri pijama saçların olmuş yıldız tilbe ehehe

Bende de parlaklık var diye istediler . Bu hafta gideceğim. Kafama takmıştım onu

Pijamami gri almatacaktim

Doktorun yanında konuş derim. Bende bir dahaki gidisimde tekrar soracağım yanında.. rahatlar o zaman... Gerçi bende rahat değilim. İnsan korkuyorum. İlişki hem istiyorsun hem olmaz diyorsun . Sonra sinirden ağlıyorsun. Duygu bosalmasi oluyor. E haliyle o da korkuyor

Valla bende eşimde cocuk istiyor da evlendikten 10 gün sonra en son adetimi oldum . E hamileliği öğrenmem de 1 ay sonra oldu haliyle... Tam moda girmiştim ki ilişkilerde sınırlama oldu. İlk 3 ay ara ver sonra da ilişki sırasında haliyle duygusal patlamalar ... korkular. Bir şekilde 22. Haftaya geldik ama 1 haftayı geçti ilişkiye girmeyeli, bir korku var bakalım. Hadi hayırlısı .. Doktora mesaj atacagim artık. 2. Çocuğu da istiyoruz ya artık diyorum korunma olacak ilişkiye öyle gireriz. Az biraz da zevkini alalım demi Gerçi süt işi olursa ki olsun . Olmaması daha iyi dediler.

Kızlar günaydın. Benim 2-3 aydır gözlerimde kanlanma oluyor. Akşam bir şey yok, yatıyorum kalkıyorum ki gözlerimden birisi kıpkırmızı. Bu böyle kendisini 10 günde bir falan tekrarlıyor. Bazen sağ, bazen de sol gözümde oluyor. Sabah kıpkırmızı gözle uyanıyorum. O gece kırmızı gözle yatıyorum sabah kalkıyorum bir şey kalmamış. Hamilelikten önce böyle bir sorunum yoktu. Başına gelen arkadaşlar var mı

Bu damarlardaki değişimden kaynaklı gebelik döneminde görme problemleri normalde yaşanan bir şey. Bende de oldu daha bulanık görmeye başladım ki zaten miyobum.
Yine ondan sebep böyle bi şey olabilir ama yine de nedir ne değildir bence bi göz doktoruna görün canım.
Çok geçmiş olsun.

Evet biraz araştırdım hamilelikten sonra geçiyormuş gözlerdeki şikayetler. Kimisinin burnu kanıyor, demek ki benim de gözlere etki yaptı diye düşündüm. Haklısın canım benim bir doktora görünmekte fayda var. Teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun

Bende de parlaklık var diye istediler . Bu hafta gideceğim. Kafama takmıştım onu
birsey cikmaz buyuk ihtimalle , icini ferah tut
anamm sen hic tadina varamamissin biz evlendkten 5.5 sene sonra anca yaptik cocugu

Daha iyi misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…