2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar selam seker testini kac gr yaptirdiniz
Ben hastanede pahali diye lab da yaptiracagim, onu sordular 50gr 1 saat dedim ama dogru mu acaba

Ah canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Geçen hafta aynısını yaşadım nerdeyse 20 saatte anca düşmüştü ateşim. Testim negatifti. Bebişe de bişey olmadı şükür. İnşallah atlatır hemencik

Canım bende de oldu 2 kere kanama ve bende de hemoroid var, kanama söylemesi ayıp büyük tuvalet yaparken oldu. Doktor birşey bulamadı, tam da anlayamadık vajinal mi yoksa hemoroid kaynaklı mı Agrım sancım bişeyim yoktu, internetede yazdım tabi bi ton kötü şey çıkıyo, bilemedim hepimizin hakkında hayırlısı İnşallah bebişlerimiz zamanında saglıkla gelecek Doktorun bi açıklama yapabilirse buraya da yazarsan sevinirim. Ben riskli gebelik uzmanı Prof a göründüm ama bi sonuç alamadım

Canım bazı dediklerine katılıyorum bazılarına hayır. Telsiz mesela dubleks evi olan alsın ama benim evim 80 m2 ve dizaynı çok kullanışlı bebeğin sesi heryerden duyulur bizde dedik ihtiyacımız olursa alırız ilk doğduğunda bi bakalım dedik

Reflü yatağı aldım ama bu taşınabilir çanta olanlardan anneme giderken alırım hemde çok deneyim yapan anneler var kesinlikle etkili analarımız bizi yüzükoyun yatırıyormuş ya kusuyormuşuz ya gazlı oluyorduk

Zeka kartları için hele yorumum şu onu tamamen çocuğun dikkatini çekmek için alıyorlar arkadaşımda aldı yüzü koyun günde 10 dk mesela kolları başını kaldırsın diye koyman gerekiyor onlarla ilgisini çekiyorsun olay zeka değil aslında dikkatini biyere toplamak çocuk baştan nekadar bir şeye odaklanırsa ilerde müzikli kitaplara ve ya başka şeylerle oyalayıp tvden uzak tutarsın bunları baştan yapmamız lazım fikir ayrılıkları olabilir bu sadece benim düşüncem

Kızlar eşim covid pozitif
gecmis olsun canim, sen test yaptirdin mi ?
cok gecmis olsun canim , dedigin gibi hemoroid de olabilir ki insallah oyledir
Birbasak kuzum cok gecmis olsun .
Acaba apandist sorunu vardi , allah korusun o mu neden oldu acaba ?

Muhakkak yazarım canım bir açıklama yaparsa . Ben internete bakmıyorum canım çok sıkılıyor çünkü . Sana da tavsiye ederim . Düşünmemeye çalış vücudunu kasma. Senin kesildi mi kanama ?

Muhakkak yazarım canım bir açıklama yaparsa . Ben internete bakmıyorum canım çok sıkılıyor çünkü . Sana da tavsiye ederim . Düşünmemeye çalış vücudunu kasma. Senin kesildi mi kanama ?
Evet canım aynı hafta içinde 2 gün büyük tuvalete gittiğimde oldu ve sonra daha olmadı 20 günü geçti inşallah hiçbirimize de olmaz bidaha

Evet canım aynı hafta içinde 2 gün büyük tuvalete gittiğimde oldu ve sonra daha olmadı 20 günü geçti inşallah hiçbirimize de olmaz bidaha
O zaman seninki büyük ihtimal hemoroiddir canım . Baya gün geçmiş inşallah içini rahat tut bir daha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…