2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Ya geçmiş olsun Rabbim yardımcıları olsun inşallah Bu süreci sağlıkla hem bebeği hemde kendisi atlatır umarıım Güzel haberlerini alınca bize de haber verin Birbasak

Dilos6342 haberin var mı pekii oda uzun zamandır yok geçen sordumda bilgin yok sanırım

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiin. Riskli haftalara girdik hepimiz inşallah bu süreçleri atlatıp 37. Haftaları görüp sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alacağız buna inanalım bu yönde dua edeliim Benim doktorum demişti olası bir durumda hastaneye gidersen bu haftalaeda elle muayane yaptırma beni ara ben yönlendiririm seni diye. Her doktor farklı muamele yapıyor neye inanacaz bilmiyorum

gazdan değil kuzum ya bariz kasılma artık ayırt edebiliyorum.
geçen günkü ilaçlar karnımı cok rahatlattı. kasılmaları daha net ayırt edebiliyorum artık

inşallah rabbim şifa versin tüm hastalara

gecmis olsun canim, sen test yaptirdin mi ?

cok gecmis olsun canim , dedigin gibi hemoroid de olabilir ki insallah oyledir

Birbasak kuzum cok gecmis olsun .
Acaba apandist sorunu vardi , allah korusun o mu neden oldu acaba ?
kuzum apandisitten bahsetmedi ondan değildir muhtemelen.
kuzum Dilos6342 u ben de cok merak ettim hiç haberim de yok. ama çevrimiçi olmuş bugün iyidir inşallah
fırsatı olunca yazar umarım

Kızlar bez alan var mı? Sleepy alicam ama 1 numaradan şimdilik 1 paket alayım diyorum çocuğa küçük geliyormuş deneyimli olan var mı hangi serisinden almak lazim

şaka maka hakkaten 80den aşağı inmişiz.. ve ben hala doğuracak kafada değilim..
yarın nasip olursa birşeylere bakayım da nolur nolmaz herşeye hazırlıklı olmak lazım
Benim 4cu dogum olacak rabbimin izniyle yinede kendimi hic hazir hissetmiyorum hakkimizda hayirlisi vakitli dogmasindan baska bir istedigim yok bir oglum var haftaya 4yasina giriyor diyer iki yavrumu dogumda kaybettim... Bakalim allahim esirgesin bu sefer sag salim kucagima alicam insallah hepinizede duga ediyorum rabbim gonlunuze gore versin kuzum saglikli vakitli dogumlar yapalim insallah

Rabbim evlatlarınıza hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin inşAllah
kaybettiğiniz meleklerinize çok üzüldüm Rabbim size sabır versin.. Sağ salim doğumlarımız gerçekleşir bebişlerimizi kuxağımıza alırız inşAllah

Kizlar herkese cok gecmis olsun insallah bir an once toparlanirsiniz.

Etiket yapmayi bilmiyorum o yuzden etiketleyemedim hastalari kusura bakmayin.

Bir de ortalikta covidden baska bir de mide enfeksiyonu salgini varmis. O yuzden cok dikkatli olmak lazim. Bol su icmeyi de ihmal etmeyelim.

Iyi geceler herkese tabi bebisler uyutursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…