ateşi 39 dereceymiş, dün akşamdan beri hastanede bile düşürememişler.
covid için de test vermiş. eşinin negatif olduğunu biliyoruz.
çok zorlanıyormuş, dualarınızı istiyor.
Ya geçmiş olsun Rabbim yardımcıları olsun inşallah Bu süreci sağlıkla hem bebeği hemde kendisi atlatır umarıım Güzel haberlerini alınca bize de haber verin Birbasak
Dilos6342
haberin var mı pekii oda uzun zamandır yok geçen sordumda bilgin yok sanırım
Kızlar merhaba ben bu gece büyük bir olay atlattım . Bir kaç damla kan geldi gittim nst ye sancı ve kalp normal çıktı . Sonra gece yine oldu bu sefer sabaha karşı gittim hastaneye bebek çok şükür iyi çıktı . Hatta hep geri çıkan bebek bir hafta ileri çıktı . Tekrar nst ye baktılar sıkıntı yok dediler. Vajinal ultrason ve elle kontrol yapıldı . En kötüsü de o .. Çok şükür kanamam kalmadı kızlar. Lütfen kızlar bana dua edin.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiin. Riskli haftalara girdik hepimiz inşallah bu süreçleri atlatıp 37. Haftaları görüp sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alacağız buna inanalım bu yönde dua edeliim Benim doktorum demişti olası bir durumda hastaneye gidersen bu haftalaeda elle muayane yaptırma beni ara ben yönlendiririm seni diye. Her doktor farklı muamele yapıyor neye inanacaz bilmiyorum
Allah yardımcın olsun canım . Evet zor oluyor psikolojik olarak biliyorum . Aklını dağıtmaya calis . Sancı gazdan da giriyor olabilir mi ? Gerçi sen ayırt ediyorsundur . Doktor ne dedi tekrar gel dediyse muhakkak git canım.
Ay onu görmemişim demek hastanede bile dusumrememisler ay Allah yardımcısı olsun .bir an önce herkes sıkıntılarindan kurtulsun
gazdan değil kuzum ya bariz kasılma artık ayırt edebiliyorum.
geçen günkü ilaçlar karnımı cok rahatlattı. kasılmaları daha net ayırt edebiliyorum artık
Ya geçmiş olsun Rabbim yardımcıları olsun inşallah Bu süreci sağlıkla hem bebeği hemde kendisi atlatır umarıım Güzel haberlerini alınca bize de haber verin Birbasak
Dilos6342
haberin var mı pekii oda uzun zamandır yok geçen sordumda bilgin yok sanırım
Kızlar bez alan var mı? Sleepy alicam ama 1 numaradan şimdilik 1 paket alayım diyorum çocuğa küçük geliyormuş deneyimli olan var mı hangi serisinden almak lazim
şaka maka hakkaten 80den aşağı inmişiz.. ve ben hala doğuracak kafada değilim..
yarın nasip olursa birşeylere bakayım da nolur nolmaz herşeye hazırlıklı olmak lazım
yarın nasip olursa birşeylere bakayım da nolur nolmaz herşeye hazırlıklı olmak lazım
Benim 4cu dogum olacak rabbimin izniyle yinede kendimi hic hazir hissetmiyorum hakkimizda hayirlisi vakitli dogmasindan baska bir istedigim yok bir oglum var haftaya 4yasina giriyor diyer iki yavrumu dogumda kaybettim... Bakalim allahim esirgesin bu sefer sag salim kucagima alicam insallah hepinizede duga ediyorum rabbim gonlunuze gore versin kuzum saglikli vakitli dogumlar yapalim insallah
Benim 4cu dogum olacak rabbimin izniyle yinede kendimi hic hazir hissetmiyorum hakkimizda hayirlisi vakitli dogmasindan baska bir istedigim yok bir oglum var haftaya 4yasina giriyor diyer iki yavrumu dogumda kaybettim... Bakalim allahim esirgesin bu sefer sag salim kucagima alicam insallah hepinizede duga ediyorum rabbim gonlunuze gore versin kuzum saglikli vakitli dogumlar yapalim insallah