çok geçmişler olsun kuzucum yaa
ayrı sehirlerde olmanızın tek faydası suan bu sanırım.
sen çalışmaya da devam ediyorsun değil mi? çok dikkat et kendine.
eşimin de iş yerinde biri covid kesinlikle ama test vermiyormuş. eşim ofise gitmeyecek inş bu süreçte.
Maalesef çalışıyorum kuzum hatta işyerimizde de bir bir çıkmaua başladı pozitifler.
Eşim gelecek şehir dışında taşınacağımız yeni bir ev vardı bir çok eşyayı götürmüştük orda kalacak, yemek falan götürüp bırakacağız. Ben de mümkün mertebe dikkat etmeye çalışıyorum ama max. Maske takıyoruz işte başka ne yapacağız ki
Kızlar merhaba ben bu gece büyük bir olay atlattım . Bir kaç damla kan geldi gittim nst ye sancı ve kalp normal çıktı . Sonra gece yine oldu bu sefer sabaha karşı gittim hastaneye bebek çok şükür iyi çıktı . Hatta hep geri çıkan bebek bir hafta ileri çıktı . Tekrar nst ye baktılar sıkıntı yok dediler. Vajinal ultrason ve elle kontrol yapıldı . En kötüsü de o .. Çok şükür kanamam kalmadı kızlar. Lütfen kızlar bana dua edin.
Kızlar merhaba ben bu gece büyük bir olay atlattım . Bir kaç damla kan geldi gittim nst ye sancı ve kalp normal çıktı . Sonra gece yine oldu bu sefer sabaha karşı gittim hastaneye bebek çok şükür iyi çıktı . Hatta hep geri çıkan bebek bir hafta ileri çıktı . Tekrar nst ye baktılar sıkıntı yok dediler. Vajinal ultrason ve elle kontrol yapıldı . En kötüsü de o .. Çok şükür kanamam kalmadı kızlar. Lütfen kızlar bana dua edin.
yavrum çok geçmiş olsun.
Allah tekrarını yaşatmasın.
kanama sebebi bilinmiyor sanırım? kendi doktorunla görüştün mü?
elle muayene bana da yapıldı kötüydü baya
rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah son 2-3 ayımızı da sağ salim atlatırız hepberaber
yavrum çok geçmiş olsun.
Allah tekrarını yaşatmasın.
kanama sebebi bilinmiyor sanırım? kendi doktorunla görüştün mü?
elle muayene bana da yapıldı kötüydü baya
rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah son 2-3 ayımızı da sağ salim atlatırız hepberaber
Amin inşallah canım . Yani bana kanama sebebini söylemedi ilişkiye girmeyi yasakladı . Bende hemoroid var ondan mı oldu onu da anlamadım . Kendi doktorumla yarın öğleden sonra randevum var . Bakalım o ne diyecek. Biraz stres yaptım bende sonradan kendimi sakinlestirdim şimdi ağrılarım var ama çok şükür iyiyim
Amin inşallah canım . Yani bana kanama sebebini söylemedi ilişkiye girmeyi yasakladı . Bende hemoroid var ondan mı oldu onu da anlamadım . Kendi doktorumla yarın öğleden sonra randevum var . Bakalım o ne diyecek. Biraz stres yaptım bende sonradan kendimi sakinlestirdim şimdi ağrılarım var ama çok şükür iyiyim
ateşi 39 dereceymiş, dün akşamdan beri hastanede bile düşürememişler.
covid için de test vermiş. eşinin negatif olduğunu biliyoruz.
çok zorlanıyormuş, dualarınızı istiyor.
kasılmalar aynı ama psikolojik olarak baş etmekte zorlanıyorum.
sancı girdikçe aynı anda kolostrum akıyor şırıl şırıl. sürekli şiddeti ve hissiyatı değişiyor.
sancıyla aynı anda göğsüme de sancı girip akmaya başladı simdi de.
psikolojim allak bullak eşim şehir dışında gelsin olmazsa gece bi hastaneye gideceğim.
kasılmalar aynı ama psikolojik olarak baş etmekte zorlanıyorum.
sancı girdikçe aynı anda kolostrum akıyor şırıl şırıl. sürekli şiddeti ve hissiyatı değişiyor.
sancıyla aynı anda göğsüme de sancı girip akmaya başladı simdi de.
psikolojim allak bullak eşim şehir dışında gelsin olmazsa gece bi hastaneye gideceğim.
bünyesine çok ağır gelmiş kuzum ya bir de düşmemesi endişelendirici. hastanede düşürememişler
Allah yardımcın olsun canım . Evet zor oluyor psikolojik olarak biliyorum . Aklını dağıtmaya calis . Sancı gazdan da giriyor olabilir mi ? Gerçi sen ayırt ediyorsundur . Doktor ne dedi tekrar gel dediyse muhakkak git canım.
Ay onu görmemişim demek hastanede bile dusumrememisler ay Allah yardımcısı olsun .bir an önce herkes sıkıntılarindan kurtulsun
Ayy bugün haberler kötü geçmiş olsun hepinize en az hasarla geçirin bu günleri inşallah LLalalala1Birbasak
kanama ciddi bir durumdan değildir inşallah canım çok geçmiş olsun tekrar KKIR PAPATYASII
Ayy bugün haberler kötü geçmiş olsun hepinize en az hasarla geçirin bu günleri inşallah LLalalala1Birbasak
kanama ciddi bir durumdan değildir inşallah canım çok geçmiş olsun tekrar KKIR PAPATYASII