2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
haaaah iyi hatırlattın.
yarın bi de tetanoz a gidecektim
2 gün daha beklemiyim o zaman ben D:
Kocaeli'nde napıodunbende medical parka gidiyorum ama göztepe de. aslında ben murat yayla var ona gitmiştim ilk riskli gebeliğimde cok iyi bir dr. du eğer murat yassa gitmezsen onu da bir araştır.
kız normalde ben kocaeli/ istanbul sınırında oturuyorum doktorum için tee küçükçekmeceye kadar gidiyorum. doğumu da onda yapıcam kısmetse. bu böyle bu tarafta çalacak bi kapım olsun doktoru oldu ama iyi de oldu.

bir de ne dicem sütün geliyo mu senin bu haftalarda.
18. haftada ilk minik damlaları görmüştüm ama son 1 saattir şırıl şırıl akmaya başladı gece gece. bi de buna dertlencez simdi. açtım bıraktım sızıyo kendi kendine. ilaçlar mı yaptı anlamadım ki hooof

Ben de uygun bir muadil istiyorum

yaaa cddi misin ordan oraya gidilir mi hiç,kücükcekmeceye bir kere abimi görmek için gitmiştmki atasehir den konferansı vardı dedim bir dahakine ucakla sehir değişkliği yaparım daha iyisüt gelmesi normal bnde daha olmadı olsada korkma ama hormonların anasın sen anayı hatırlatıyor. gün içerisindeki yasadığı üzüntü sevinç bile tetikleyebilir korkulucak birşey yok

Valla doktor sevdasına gidiyoruz maalesef. Trafik yokken 1 saat de trafik varsa 3. Köprüyü dolaştığımız da oldu çok zaman
Valla normalde alışkım 10 haftadır geliyordu da suan şırıl şırıl akıyor kasılmam oldukça
Allah hayır etsin

Battaniyeli takımlar bana da pahalı geliyor. 300-400 lira civarı çoğu. Ben de a101 den 50 liraya bulup almıştım. Bir de e bebekten bir takım alsam yeter sanırım?
Bence yeterli canım, bi arkadaşım bebeğinin 20-25 günlük fotoğrafını attı doğan çocukla alakası yok resmen öyle büyümüş
Hemencecik büyüyecekler o yüzden fiyat açısından daha makul şeyler almak bana mantıklı geliyor.

Sen aldın mı peki var mı onerdigin bir ürün canım
Canım ben anne yanı beşik chicco next2me magic aldım reflü yatağıda oluyor aynı zamanda. Baby plus da böyle anne yanı beşikleri var reflü yatağı yapabileceğin. Onlara bak istersen bunlar ekstra elinde kalır gereksiz bence

Bende pazartesi tetenoz oldum o günden beri hareketini hissetmedim iki gündür içim içimi yiyordu ama bu sabah etti. Tetenozdan mıydı benimkide acaba

Merhaba, Bende aldım özellikle araştırarak almıştım ve etrafımdaki tüm anneler mutlaka alınması gerektiğini söylemişti. Babyjem Bebekler Için Kiraz Çekirdekli Reflü Ve Düz Kafa Yastığı Beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu aldım ben fakat tabi fiyatı artmış daha uygundu.

Kızlar bu reflü yatağı telsiz gibi aletler çok kısa süre için sonradan evde fazlalık yapıyorlar bebeğin sesini 1 aydan sonra duymamanız çok zor bazı şeyler kapitalizmin bize almazsanız çocuğunuz eksik kalır gibi dayattığı algıdan ibaret çocuğun bezden sütten kıyafetten başka çok şeye ihtiyacı da olmuyor hele o oyun halısı vs inanılmaz gereksiz
Geçen yeni anne olacak bir arkadaş oda dizmiş ilk zeka kartları diye bir şey de almış aklıma einstein hafıza kartları kullanmazdı diye bir kitap var o geldi bebeğin zeka gelişimi için bol sarılmak ve sürekli konuşmak dışında neye ihtiyacı olabilir ki zaten

Son düzenleme:
Dün idrarda mikrop çıktı ve fitil verdi dün gece kullandım sabahtan beri peynir kesiği gibi akıntım oluyor normal mi neden böyle oldu anlamadım

Ayrı şehirlerdeydik en son Ptesi görüşmüştük sabah. Bende bir belirti yok ama bu kadar yakına gelmiş olması şaşırttı. Çok dikkat etmek lazım..

eşinizde iyidir rahat bir şekilde atlatır inşAllah.. öyle canım benide teğet geçti diyorum şuan bayramda hasta olanlar covid çıktı hep Allah esirgesin

Dün idrarda mikrop çıktı ve fitil verdi dün gece kullandım sabahtan beri peynir kesiği gibi akıntım oluyor normal mi neden böyle oldu anlamadım
kuzum fitil geri çıkıyordur
Kızlar eşim covid pozitif
çok geçmişler olsun kuzucum yaa
ayrı sehirlerde olmanızın tek faydası suan bu sanırım.
sen çalışmaya da devam ediyorsun değil mi? çok dikkat et kendine.

eşimin de iş yerinde biri covid kesinlikle ama test vermiyormuş. eşim ofise gitmeyecek inş bu süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…