2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bende daha bir şey almadım, sadece beğeniler attım 1ağustosta alıcam Allah izin verirse
bende favorilere attım birkaç şey yarın vaktim olursa e bebeğe girmeyi düşünüyorum ne var ne yok bir bakayım diye ona göre yol haritamı çizerim artık..

Aminnn Insallah kuzum allah razi olsun hayirlisinla hepimiz kavusacagiz yavrularimiza

Spicelover kuzum eşimle ayrı şehirlerdeydik en son Ptesi sabah görüşmüştük, bende bir belirti olmadığı İçin ben yaptırmadım ama bence haftasonu falan kaptı ki o zamanda beraberdik, bu hemen bugün olacak iş değil.

o kadar çok takviye kullanıyoruz ki acaba diyorum onlar mı koruyor bizi?

Teste gidip de negatif çıkan hiç görmedim, 40 kat artmış covid vakaları. Baya rehavete kapılmıştık son zamanlarda ama dikkat etmek şart.

Bugün doktoruma yazdım 4. Aşı açılmış olayım mı diye, olabilirsin sakıncası yok demiş ama ne bileyim son virajda bir şey olur mu diye de düşünmeden edemiyorum?

AŞI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ KIZLAR?

Hiç bi fikrim yok ben 3. Dozu da olmamıştım henüz
Bu ara zaten sorunlu geçerken, olmayacağım da sanırım. Hiç cesaretim yok ona
Son bi tetanoz kaldı yarın olma niyetim var 2 gündür erteliyorum onu olsam yetecek su an

Ne kadar kanitlanmis bilmiyorum ama benim aile doktorum hep D ve C vitamini covid icin onleyici yada covid isen daha kolay atlanman konusunda yardimci diyordu.

Benim de gecen hafta annem oldu ki 4 asili kendisi. Babam cok hafif gecirdi.

Ben 3. asiyida olmadim cunku subatta covid gecirdim ama bilmiyorum olsam mi olmasam mi

Doktoruma güveniyorum ama yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişken ne bileyim kafamı karıştırıyor bu aşı meselesi

Çünkü hamileyken hiç aşı olmadım, hamile kalmadan evvel olmuştum 3. Dozu.

İlk bebekte kullandım öyle aman aman faydasını görmemiştim zaten sonra sattım. Tekrar almayacağım, çpk gerekirse yatağının altına çarşaf koyarak eğim oluşturacağım

Doğumdan sonraya bıraktım açıkçası, içimden geçense 6. Aydan sonra yaptırmak bi aksilik çıkmazsa yani

Çocuğa da bakılmış maşallah bir şeyi yokmuş, içini rahat tut canım Allah bir daha yaşatmasın böyle inşallah, sağ sağlim kucağına al

Hiç bir fikrim yok ama açıkcası vurulmak gelmiyor içimden. Hamileliğimin 5. Haftasında geçirmiştim bir daha geçirmeyiz umarım ama korkuyorum aşı konusunda ben uzmanlar bir şey olmaz diyor ama ister istemez insan çekiniyor

Günaydın minnoşlarım, dün covid pozitif olduğumu öğrendik. Hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Bu sabahı görebileceğime dair inancım yoktu dün gece. N’olur dikkat edin. Alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun, teşekkür ederim.

ay kuzum cok gecmis olsun , hastanede misin simdi yoksa eve gonderdiler mi ?
Umarim cok cabucak atlatirsin

Yaa çok geçmiş olsun sana da diğer arkadaşlara da En kısa zamanda atlatırsınız inşallah

Ya evet geleni gideni elle muayine yapiyorlardi ben kendi doktorumla bu durumu hiç konuşmamıştim bugün gidince bende sorarım böyle bir durumda ne yapmalıyız diye . Acildekiler de sanırım doğum başladı mı anlamak için kolay yoldan bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…