- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.483
- 548
İnşallah bugunden sonrası çok kolay atlar canım Allah sağlık versinGünaydın minnoşlarım, dün covid pozitif olduğumu öğrendik. Hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Bu sabahı görebileceğime dair inancım yoktu dün gece. N’olur dikkat edin. Alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun, teşekkür ederim.
Bugün nasıl oldun canımgazdan değil kuzum ya bariz kasılma artık ayırt edebiliyorum.
geçen günkü ilaçlar karnımı cok rahatlattı. kasılmaları daha net ayırt edebiliyorum artık
inşallah rabbim şifa versin tüm hastalara
Çok teşekkür ederim inşallah hiç birimiz bu saatten sonra yaşamayalım sağlıkla doğuma girelim yarım saatte çıkalımÇocuğa da bakılmış maşallah bir şeyi yokmuş, içini rahat tut canımAllah bir daha yaşatmasın böyle inşallah, sağ sağlim kucağına al
Asi hakkında net birşey söylemem ben hamileliligin başında asi olmuştum o zaman bebeği bilmiyordum .@Spicelover kuzum eşimle ayrı şehirlerdeydik en son Ptesi sabah görüşmüştük, bende bir belirti olmadığı İçin ben yaptırmadım ama bence haftasonu falan kaptı ki o zamanda beraberdik, bu hemen bugün olacak iş değil.
o kadar çok takviye kullanıyoruz ki acaba diyorum onlar mı koruyor bizi?
Teste gidip de negatif çıkan hiç görmedim, 40 kat artmış covid vakaları. Baya rehavete kapılmıştık son zamanlarda ama dikkat etmek şart.
Bugün doktoruma yazdım 4. Aşı açılmış olayım mı diye, olabilirsin sakıncası yok demiş ama ne bileyim son virajda bir şey olur mu diye de düşünmeden edemiyorum?
AŞI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ KIZLAR?
Günaydın canım ben de dün öğleden sonra vuruldum 2. dozu. Bu sefer çok rahat geçti fakat Doruk'un hareketleri çok az hatta yok gibi iğneden sonra. Neyse bunu okumak iyi geldi. Panik olmamaya çalışıyodum elbette üstüne okumak iyi geldi.Eskisi gibi olmasa da başladı canısı
2. Doz İğneyi pazar akşam vurunmuştum 3 gün baya etkiledi
Sende de bu kadar sürebilir içini ferah tut
Gece yine uyuyamadığım anlar oldu ama kocayı koynuma alınca daha rahat bi uyku çekmişimBugün nasıl oldun canım
Kuzum ben ciğer geliştirici iğneden bahsediyorum ama burda dün tetanoz un da hareketlerde azalma yaptığı konuşuldu bi şey yoktur bence deGünaydın canım ben de dün öğleden sonra vuruldum 2. dozu. Bu sefer çok rahat geçti fakat Doruk'un hareketleri çok az hatta yok gibi iğneden sonra. Neyse bunu okumak iyi geldi. Panik olmamaya çalışıyodum elbette üstüne okumak iyi geldi.
Herşeyi yarım okuyan ben, kaç gündür çok yoğunum bakamadım buraya.Gece yine uyuyamadığım anlar oldu ama kocayı koynuma alınca daha rahat bi uyku çekmişim
Öğleden sonra randevum var doktora gidicem gerekirse yatış versin benim sancım var cünkü
Kuzum ben ciğer geliştirici iğneden bahsediyorum ama burda dün tetanoz un da hareketlerde azalma yaptığı konuşuldu bi şey yoktur bence de
Çok çok geçmiş olsun canım. Biran evvel atlatın inşallahGünaydın minnoşlarım, dün covid pozitif olduğumu öğrendik. Hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Bu sabahı görebileceğime dair inancım yoktu dün gece. N’olur dikkat edin. Alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun, teşekkür ederim.
Ben Allah biliyor ya aşı ilk çıktığında da inanmadım ama tüp bebek işlemleri esnasında aşı istedikleri için mecburiyetten yaptırdım. Bu hastalığın doğal bağışıklık ile biteceğini düşünüyorum. Ben açıkçası hamileyken bu aşıyı olmam, kalp krizi geçirenleri duydukça hele. Olanların da yolu açık olsun.@Spicelover kuzum eşimle ayrı şehirlerdeydik en son Ptesi sabah görüşmüştük, bende bir belirti olmadığı İçin ben yaptırmadım ama bence haftasonu falan kaptı ki o zamanda beraberdik, bu hemen bugün olacak iş değil.
o kadar çok takviye kullanıyoruz ki acaba diyorum onlar mı koruyor bizi?
Teste gidip de negatif çıkan hiç görmedim, 40 kat artmış covid vakaları. Baya rehavete kapılmıştık son zamanlarda ama dikkat etmek şart.
Bugün doktoruma yazdım 4. Aşı açılmış olayım mı diye, olabilirsin sakıncası yok demiş ama ne bileyim son virajda bir şey olur mu diye de düşünmeden edemiyorum?
AŞI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ KIZLAR?
Çok geçmiş olsunGünaydın minnoşlarım, dün covid pozitif olduğumu öğrendik. Hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Bu sabahı görebileceğime dair inancım yoktu dün gece. N’olur dikkat edin. Alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun, teşekkür ederim.
Bir giremedim neler neler olmuş...Amin inşallah canım . Yani bana kanama sebebini söylemedi ilişkiye girmeyi yasakladı . Bende hemoroid var ondan mı oldu onu da anlamadım . Kendi doktorumla yarın öğleden sonra randevum var . Bakalım o ne diyecek. Biraz stres yaptım bende sonradan kendimi sakinlestirdim şimdi ağrılarım var ama çok şükür iyiyim
Canım benim de tetenozdan sonra hareketleri kesildi. 2 gün dayanabildim, ultrasona koştum. Doktora da aşıdan sonra hiç hareket etmedi neredeyse diye ağladım. Bir kaç gün sonra eski fırlamalığına geri döndü merak etme
Aynı durumu yaşayan insanları görünce biraz rahatladım, dün uzun zamandan sonra ilk kez baya stresli bir gün geçirdim ona bağlamıştım hareketsizliği, ama aşıdan sonra kesilince açıkçası ona hiç bağlamadım. Bu aşılar inşallah şifa olsun bebeklerimize. 3. doz bebekler 2.5 aylık olunca yapılacakmış.Bende pazartesi tetenoz oldum o günden beri hareketini hissetmedim iki gündür içim içimi yiyordu ama bu sabah etti. Tetenozdan mıydı benimkide acaba
Çok ama çok geçmiş olsun çok endişelendik umarım bebişte sende çok kolay bi şekilde atlatırsınız bundan sonraki süreciGünaydın minnoşlarım, dün covid pozitif olduğumu öğrendik. Hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Bu sabahı görebileceğime dair inancım yoktu dün gece. N’olur dikkat edin. Alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun, teşekkür ederim.
Canım iğnelerin şifa olsun size, Allah hayırlısıyla şu son ayları kolay geçirmeyi nasip etsin size.ya ben çok yorgun ve uykusuzum, şöyle bi uyuyup dinlenemiyorum da, endişelerden galiba.
ciğer geliştirici iğneler de çarptı sanırım 2x2 doz seklinde oldum üstüste. kortizonlu zaten biliyorsundur, vücudum iflas etti sanki.
psikolojik yıpranmayla birlikte sanki kurban bayramı üzerinden 1 ay geçmiş gibi hissediyorum, son 1 hafta zaten yok, uzun süre düşünmem gerekiyor ne yaptık nerdeydik diyebeynim çalışmıyor sanki.
sıpamın da hareketleri azaldı boş karın taşıyorum sanki. ciğer geliştiriciler yapıyormuş diyolla.
arada açıp bakıyorum doppler ile. ne zaman düzelecek bilmiyorum.
canım abim evlendi düğünü canlı yayın ile izledik. ağla ağla helak oldum :)) abimin yuva kurduğunu görmek çok mutlu etti.
bir ömür mutlu olurlar inşallah :)
dedikoduluk çok malzeme yok yaaa, gelinimiz güzeldi çok yakışmış gelinliği, kendisi de oynak çıkmış baya oturduğunu görmedim
Aynı durumu yaşayan insanları görünce biraz rahatladım, dün uzun zamandan sonra ilk kez baya stresli bir gün geçirdim ona bağlamıştım hareketsizliği, ama aşıdan sonra kesilince açıkçası ona hiç bağlamadım. Bu aşılar inşallah şifa olsun bebeklerimize. 3. doz bebekler 2.5 aylık olunca yapılacakmış.
İyi olmuş canım dinlenince azalmıştır . Bugün tekrar NST ye bağlarlar seni kolay kolay yatış vermiyorlar . Ben acile gittiğimde kadın 38 haftalık hamileyfi suyu gelmiş nst de bebek kalp atışı ve sancı değeri aşağıda çıktığı için yatış vermedi doktor . İki cm açıklık var dedi birdeGece yine uyuyamadığım anlar oldu ama kocayı koynuma alınca daha rahat bi uyku çekmişim
Öğleden sonra randevum var doktora gidicem gerekirse yatış versin benim sancım var cünkü
Bugün üç gibi inşallah güzel haberlerle dönelim hepimiz dönem dönem oluyor sanırım toplu olarakBir giremedim neler neler olmuş...
Canım çok geçmiş olsunRandevun bugün mü? Güzel haberlerle gel.
Canim inşallah şu günler sağ salim geçir .ya ben çok yorgun ve uykusuzum, şöyle bi uyuyup dinlenemiyorum da, endişelerden galiba.
ciğer geliştirici iğneler de çarptı sanırım 2x2 doz seklinde oldum üstüste. kortizonlu zaten biliyorsundur, vücudum iflas etti sanki.
psikolojik yıpranmayla birlikte sanki kurban bayramı üzerinden 1 ay geçmiş gibi hissediyorum, son 1 hafta zaten yok, uzun süre düşünmem gerekiyor ne yaptık nerdeydik diyebeynim çalışmıyor sanki.
sıpamın da hareketleri azaldı boş karın taşıyorum sanki. ciğer geliştiriciler yapıyormuş diyolla.
arada açıp bakıyorum doppler ile. ne zaman düzelecek bilmiyorum.
canım abim evlendi düğünü canlı yayın ile izledik. ağla ağla helak oldum :)) abimin yuva kurduğunu görmek çok mutlu etti.
bir ömür mutlu olurlar inşallah :)
dedikoduluk çok malzeme yok yaaa, gelinimiz güzeldi çok yakışmış gelinliği, kendisi de oynak çıkmış baya oturduğunu görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?