2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah bugunden sonrası çok kolay atlar canım Allah sağlık versin

Çocuğa da bakılmış maşallah bir şeyi yokmuş, içini rahat tut canım Allah bir daha yaşatmasın böyle inşallah, sağ sağlim kucağına al
Çok teşekkür ederim inşallah hiç birimiz bu saatten sonra yaşamayalım sağlıkla doğuma girelim yarım saatte çıkalım

Asi hakkında net birşey söylemem ben hamileliligin başında asi olmuştum o zaman bebeği bilmiyordum .
Benim eşim pozitif olduğunda ben hastalanmadim bir yıl sonra ben pozitif oldugumda eşim korona geçirmedi o yüzden canım korkma büyük ihtimal geçmemiştir. Biz birde pozitif olduğumuzu bilmeden birlikte uyuyorduk

Eskisi gibi olmasa da başladı canısı
2. Doz İğneyi pazar akşam vurunmuştum 3 gün baya etkiledi
Sende de bu kadar sürebilir içini ferah tut
Günaydın canım ben de dün öğleden sonra vuruldum 2. dozu. Bu sefer çok rahat geçti fakat Doruk'un hareketleri çok az hatta yok gibi iğneden sonra. Neyse bunu okumak iyi geldi. Panik olmamaya çalışıyodum elbette üstüne okumak iyi geldi.

Bugün nasıl oldun canım
Gece yine uyuyamadığım anlar oldu ama kocayı koynuma alınca daha rahat bi uyku çekmişim
Öğleden sonra randevum var doktora gidicem gerekirse yatış versin benim sancım var cünkü
Kuzum ben ciğer geliştirici iğneden bahsediyorum ama burda dün tetanoz un da hareketlerde azalma yaptığı konuşuldu bi şey yoktur bence de

Herşeyi yarım okuyan ben, kaç gündür çok yoğunum bakamadım buraya.

Çok çok geçmiş olsun canım. Biran evvel atlatın inşallah

Ben Allah biliyor ya aşı ilk çıktığında da inanmadım ama tüp bebek işlemleri esnasında aşı istedikleri için mecburiyetten yaptırdım. Bu hastalığın doğal bağışıklık ile biteceğini düşünüyorum. Ben açıkçası hamileyken bu aşıyı olmam, kalp krizi geçirenleri duydukça hele. Olanların da yolu açık olsun.

Çok geçmiş olsun
Çok üzüldüm canım.

Bir giremedim neler neler olmuş...
Canım çok geçmiş olsun Randevun bugün mü? Güzel haberlerle gel.

Bende pazartesi tetenoz oldum o günden beri hareketini hissetmedim iki gündür içim içimi yiyordu ama bu sabah etti. Tetenozdan mıydı benimkide acaba
Aynı durumu yaşayan insanları görünce biraz rahatladım, dün uzun zamandan sonra ilk kez baya stresli bir gün geçirdim ona bağlamıştım hareketsizliği, ama aşıdan sonra kesilince açıkçası ona hiç bağlamadım. Bu aşılar inşallah şifa olsun bebeklerimize. 3. doz bebekler 2.5 aylık olunca yapılacakmış.

Çok ama çok geçmiş olsun çok endişelendik umarım bebişte sende çok kolay bi şekilde atlatırsınız bundan sonraki süreci Morelini hep yüksek tut, dualarımız seninle

Canım iğnelerin şifa olsun size, Allah hayırlısıyla şu son ayları kolay geçirmeyi nasip etsin size.
Düğününüz de hayırlı olsun, senin için de zor yanında olmak isteyip olamamak hele. Ama nasip böyleymiş.
Gönüller bir olsun.

Banada öyle dedi hemşire bebeğin 3. Aylık kontrolünde ben sana söylerim eğer kabul edersen vururuz dedi. 2 doz aşıda 5 senelim koruma sağlıyor dedi. Hatta 5-6. Doza kadar yaptırırsan menopaza kadar koruma sağlar dedi

Gece yine uyuyamadığım anlar oldu ama kocayı koynuma alınca daha rahat bi uyku çekmişim
Öğleden sonra randevum var doktora gidicem gerekirse yatış versin benim sancım var cünkü
İyi olmuş canım dinlenince azalmıştır . Bugün tekrar NST ye bağlarlar seni kolay kolay yatış vermiyorlar . Ben acile gittiğimde kadın 38 haftalık hamileyfi suyu gelmiş nst de bebek kalp atışı ve sancı değeri aşağıda çıktığı için yatış vermedi doktor . İki cm açıklık var dedi birde

Canim inşallah şu günler sağ salim geçir .

Ayy demek düğünü izledin güzel olmuş . En azından biraz acilmissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…