2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
O zaman aynen devam çünkü bu söylediklerin Çok çok kıymetli

Kızlarrrr beni görünnnn deneyiminize ihtiyacım varrrr
Deneyimli değilim ama cevap vereyim Ben göğüs pedine başladım
Bir de lanolin içeren kremlerle alakalı bi şeyler söyleniyor kullanmayın diye ama bi araştırsana bu konuyu.
Ben su an krem almayı düşünmüyorum, başlangıçta susam yağı, zeytin yağı gibi alternatifler deneyeceğim.

Merhaba. İlk bebeğimde lansinoh kullanmıştım ama göğüs yaram oldu ve işe yaramadı. Ama karbonatlı su ile her emzirmeden sonra pamukla sildim ve kuruyana kadar açık bıraktım 2 güne düzelmişti hatta şimdi bile eve karbonat stokladım :)

Kızlar bugün hiç iyi değilim. Tabsiyonum düşük i, yataktan kalktığım an başım dönüyor, midem bulanıyor. Evin en serin odasındayım. Tuzlu ayran da işe yaramadı. İlk kez böyle halsizim. Size de ara sıra oluyor mu? Kulaklarımda ve başımda tık tık damar atıyor

Aramıza hoşgeldinizzzz
papatyaozu
Su mesajdaki bilgileri de alırsam tabloya ekleyebilirim
Allah gebeliğinizi sağ Salim tamamlamayı nasip etsin ins

Sıcaklar genel olarak çarpmaya başladı sanırım.
Bol sıvı almaya da çalış. Beslenmen nasıldı? şekerine de baktın mı ?
Benim de şekerim bi düzelmedi bugün. Benzer hissiyat yaptı bana da.

Şeker bakmak için ölçme aleti almadım ben, almam gerekir mi acaba? Yalnız ateş ölçmek gibi bir gaflet yaptım. 37.1 çıktı. Yüksek mi sence

E bu kombin sınav dönemi depresyon topuzu, dizi çıkmış pijama, uzun telek kombisini sollar yalnız

Canim ben de deneyimli degilim ama etrafimdakilerden yaptigim cikarimlara gore gogus pedi alinmali gibi ya cunku illaki sut akiyor gogusten kiyafete falan geciyor. Hani kiyafetin kirlenmesini gectim disarda falan leke olsa kotu durur.

Tabi cok sutu olmayanlarin akmiyordur belki bilemiyorum ama yine de biraz al istersen.

Insallah sutumuz bol olur diye dua ediyoruz dualarimiz kabul olursa acikta kalma

Bir de lansinohun bildigimiz mor tup olan krem harici organik meme ucu kremi de varmis normal yuvarlak krem kutusunda. Acaba o nasil bilginiz var mi?

Tabii ki.
Yaş 31
SAT 19 ocak
Beklemen doğum 27 ekim
2. Çocuk
Kız
İsmi : Kumsal Ece
Ankara

Ozaman sadece gögüs pedi alayım ben en iyisi

Canım sen nasılsın eşinle gorusebiliyor musunuz ? Yani telefondan falan sıkıntı yok defil mi
Kaldıkları yerde çekmiyor canım mesaiye çıkınca veya dışarı çıkınca görüşebiliyoruz gözüm kulağım televizyonda işte onlar kuzey ırakta değiller ama oradan çok şehit geliyor bu sıra Allah kimseye yaşatmasın diyorum

Kıyamamm bende ateş basması hep vardı 18 derecede çalıştırıyoruz gece gündüz dışarı çıkınca tansiyonum düşüyor mide bulantısı koku hassasiyeti yeniden moda oldu 10 güne de işe başlayacağım Allah hayır etsin

Hoşgeldin canım bizim grup çok havalı dışarıdan takip edenimiz çok maşallah herkes çok uyumlu kurucumuz çok tatliş -Sunshine

Allahım sag salim size kavuştursun inşallah canım . Görevi komple mi bitecek bu son olur inşallah

Allahım sag salim size kavuştursun inşallah canım . Görevi komple mi bitecek bu son olur inşallah
İnşallah canım burası mecburi görev bu 6 ay 5 ayımız kaldı sonra yurtdışı görevi var 6 ay ama o tehlikeli değil tayin var sonrasında bizim işler karışık asker işe evlenince böyle oluyormuş Canımız sağ olsun birbirimizi sevelim gerisi problem değil artık diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…